iyi uykular,
tatlı rüyalar hepimize
hayırlı olsun canım puset ve araba koltuğunu beraber mi bu fiyata aldınız?bizde quinny zapp xtra aldık.küçülmüş halleri aynı.umarım kullanışlıdır
tuğbacım güle güle kullan bizde dün kampanyanın son günü diye can hıraş park yatak aldık jokerden ama araba dikkatimi çekmemiş gerçi arabalara bakmadım babam alcak diye sende bnm gibisin bende aldım eve çıakrtamadım park yatağı böle bir aptla gibi oldum ama başka bir park yatak bakmıcamki sonradan üzülmeyeyim aklımda karışmasın diye sende bakma ztn en önemlisi hem pusetli hem normal kullanımı olması fiyatıda uygun bence hiiççç başka yerlere bakma oğluşunun arabasının tadını çıkart hafifte bir arabaya benzior hafifmi
sağol canım ben de park yatağa karar veremedim puanları aysonuna kadar kullanabiliomuşuz dedim acele etme . sen hangi park yatağı aldın? kraft 504 e baktım ama kapılardan geçmiyecek diye kararsız kalıp erteledim şimdilik. haklısın çok da takılmamak lazım ama napiim huysuzum işte :böö: çok ağır değil yani sürüşü falan rahat değil ama öyle 7 kg falan da değil. katlayıp kaldırması baston gibi katlanması falan da hoşuma gitti ama biraz daha mı araaştırsaydım dedim . ilkk bebek acemilik vs olunca d ainsan çok kararsız kalıo. eşim de gördüğünü hemen alan çıkan bir insan hiç anlaşamıyouz))))
günaydın pembecim ve gülay. sabah gelir gelmez açtım ay kimsecikler yok. panik yaptım bişeymi oldu diye. yeni hafta yeni gün hayırlara vesile olsun canlarım
günaydın herkesee:cicek::cicek::cicek::cicek:
kontrolümüz var bugün uyuyamadım:1: geldim erkenden:1::1:
günaydın canım... hava kapalı izmirde yağdı yağacak diyoruz dünden beri yağamadı bunalttı resmen. kısa kollularla gezebiliyoruz o derece sıcakkkkkkkk...
nemden nefes alamıyorum vallahi:deli:
burdada ctesi akşamı resmen çamur yağdı. dolular falan. dediğin gibi hava kapalı ama sıcak. neyse az kaldı yaza güneşli günlere
ay geçmişi nasıl okuyoruz burdan yaaaaaaa kaçıcı sayfadaydım ben yaaaa
dün gelicem dedim ama misafirlerim bastırdı...özledim yaaaaa