2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
32
tuğbacım güle güle kullan bizde dün kampanyanın son günü diye can hıraş park yatak aldık jokerden ama araba dikkatimi çekmemiş gerçi arabalara bakmadım babam alcak diye sende bnm gibisin bende aldım eve çıakrtamadım park yatağı böle bir aptla gibi oldum ama başka bir park yatak bakmıcamki sonradan üzülmeyeyim aklımda karışmasın diye sende bakma ztn en önemlisi hem pusetli hem normal kullanımı olması fiyatıda uygun bence hiiççç başka yerlere bakma oğluşunun arabasının tadını çıkart hafifte bir arabaya benzior hafifmi

sağol canım ben de park yatağa karar veremedim puanları aysonuna kadar kullanabiliomuşuz dedim acele etme . sen hangi park yatağı aldın? kraft 504 e baktım ama kapılardan geçmiyecek diye kararsız kalıp erteledim şimdilik. haklısın çok da takılmamak lazım ama napiim huysuzum işte :böö: çok ağır değil yani sürüşü falan rahat değil ama öyle 7 kg falan da değil. katlayıp kaldırması baston gibi katlanması falan da hoşuma gitti ama biraz daha mı araaştırsaydım dedim . ilkk bebek acemilik vs olunca d ainsan çok kararsız kalıo. eşim de gördüğünü hemen alan çıkan bir insan hiç anlaşamıyouz:)))))

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Günaydın.. -rgulu-rgulu
bu sitenin görüntüsüne alışamadım bi türlü :böö:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın pembecim ve gülay. sabah gelir gelmez açtım ay kimsecikler yok. panik yaptım bişeymi oldu diye. yeni hafta yeni gün hayırlara vesile olsun canlarım

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kimse yok muuuuuuuuuuuuu....
biz uyuyoruz azıcık oğlumla, gece birisi hiç uyutmadı annesini:ninni:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın pembecim ve gülay. sabah gelir gelmez açtım ay kimsecikler yok. panik yaptım bişeymi oldu diye. yeni hafta yeni gün hayırlara vesile olsun canlarım

günaydın canım... hava kapalı izmirde yağdı yağacak diyoruz dünden beri yağamadı bunalttı resmen. kısa kollularla gezebiliyoruz o derece sıcakkkkkkkk...
nemden nefes alamıyorum vallahi:deli:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın herkesee:cicek::cicek::cicek::cicek:
kontrolümüz var bugün uyuyamadım:1: geldim erkenden:1::1:

ay ne güzel zuzuyu göreceksin...ben perşembe gördüm en son ama çook özledim kuzumu yaaaa... napıcaz bi zbu gidişle dr.a dicem sen git ewe ben burayı bekliyeyim...:teytey:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın canım... hava kapalı izmirde yağdı yağacak diyoruz dünden beri yağamadı bunalttı resmen. kısa kollularla gezebiliyoruz o derece sıcakkkkkkkk...
nemden nefes alamıyorum vallahi:deli:

burdada ctesi akşamı resmen çamur yağdı. dolular falan. dediğin gibi hava kapalı ama sıcak. neyse az kaldı yaza güneşli günlere

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bu arada Pembişçim Kent ve Ege saglikla fiyat görüştüm ben dogumla ilgili. Kenti telefonla aradim, sezaryen 2 gece yatisli 2000, normal dogum tek gece yatisli 2000 TL dedi,, Ege Saglikla gorustum telefonda, ikisi de 2000-2500 arasi dedi net fiyat veremem dedi. ben de haftasonu atladim gittim Ege sagliga dedim nedir fiyatlar? sezaryen 1650, normal 1150 dedi. içim rahatladi nispeten. 2000-2500 nerdeeeeee, 1150 nerdeeeeee.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ay geçmişi nasıl okuyoruz burdan yaaaaaaa kaçıcı sayfadaydım ben yaaaa
dün gelicem dedim ama misafirlerim bastırdı...özledim yaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar