2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
nereden nasıl türediler anlamıyorum yarın onu anlamak istiyorum :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

kızlar yya acaba benim mesajlarımı falan okumuş olmasınlar! kapanan topikteki bilmeyen arkadaşlara mesajla bilgi vermek için oraya buranın ismini verdim belki ordan bulmuşlardır.ama şu da var bugün pazar editörler bugün olmayabilir :deli:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
profil düzenliyorum, içinden çıkacam ama...
ahaha aferinde ne yaptınki bi altta atahan ayzıorr:1:
nereden nasıl türediler anlamıyorum yarın onu anlamak istiyorum :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
yani okudnumu bilmem ekim ama doğum tarihleri sezeryanla eylülde dior ozmn bizim topic toptan çöksün çoğunluk ağustosta doğurur çünkü
Göbiş topiğinde bi arkadaş böyle yazmış kızlar,o da gider yakında :

2011 eylül anneleri topiğinde kızlar ingiltere prensinin düğünü hakkında dedikodu yapıyormuş o sırada başka biri gelmiş topiği böyle şeylerle işgal etmeyin vs diye kısa bir tartışma olmuş ama büyütecek uzatacak ceza gerektirecek heleki topik kapatacak bir durum yoktu.Tamamen ölçüsüz güç kullanımı,gövde gösterisi!!!!
neferttiti tanıdıkmı eylül annesimi ulan psikopata bağladım öyleyse msj atalım ama ya deilde bu bir oltaysaaa aman yaa amannn ben bukdr ince düşünmeszdim ne mutluydum yaa
tekrar teşekkür ederim o gün de çok duygu dolu mesajların vardı.
haklısın en büyük hediyelerimiz onlar.
gerçekten maşallahımız var epey büyümüşüz 4 gün öndeydi ya yine bir hafta öne geçmiş

evet canım kesinlikle hatırlat, hatta görüntü almaya başladığı anda bugün bana cd vereceksiniz değil mi diye en başta sor ki dalgınlığına gelip de aa cd'ya yazdırmayı unutmuşum bir dahaki sefere hatırlat demesin.
not tutmaya başladın değil mi?
ne olur atlama meliscim aklındaki tüm soruları bir kağıda dök ve gidince ver gülşenin eline, aklında muayene sonrası hiçbir şey kalmasın lütfen otur ve yaz aklına takılanları
tmm yazıcamm o gün konuştuumuzda yazdım birkaç soru ilaç adı falan zaten
hoşgeldin canım...
ya şimdi gördüm şu yeni topiği ferhatt diye biri açmış peki biz varken bu kişiler bnerdeydi merak ettim şahsen,bizzat:sok:sok
yaa bunlar fakee yaa ekimin başlarını almışlar işte
melis senin kulakların şöyle çınlatıldı: burak bir gece öncesinden yarın bir gidiyoruz kız çıkıyormuş dedi, güldük.
gülşen de görüntü gelir gelmez bal pipi dah ada büyümüş artık ikna olmuşsundur dedi (eşimin kız takıntısını en iyi olu biliyor)
benimki de dedi ki melis diye diye pipiye yedirmiş oğluna kız yapmış bizimki de değişirdi belki dedi.
gülşen de kim deyince seni hatırlattım tamam oldu şimdi valla kıza döndü onlarınki dedi güldü

:1::1::1: yedirdikkk cidden biz yaa

kızlar nazali yaa o da bizden kızcağız kalakalmış ordaa şaşırıpp onuda alınnn

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlarr dayı ve yenge geldi çocukların devir teslimi yapıldııı çok şükürr elimize yüzümüze bulaştırmadıkk

herkese iyi gecelerrrrrr:zopa:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

yani okudnumu bilmem ekim ama doğum tarihleri sezeryanla eylülde dior ozmn bizim topic toptan çöksün çoğunluk ağustosta doğurur çünkü

neferttiti tanıdıkmı eylül annesimi ulan psikopata bağladım öyleyse msj atalım ama ya deilde bu bir oltaysaaa aman yaa amannn ben bukdr ince düşünmeszdim ne mutluydum yaa

ben nazali ye de mesaj atmıtım kızlarrr:huhuu:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62

ya ne hırs yapmışlar...
ya bu konuya takıldık valla ..bebişler nasıl kızın nasıl melis benimki suskundu bugün bu arada sen karşıda oturuyodun dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar