2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yasin haklı valla benim eşimde soruyor nolacak şimdi kafamı tutuyorsunuz siz falan diye dalga geçiyor sonra baktı gerçektende üzülüyorum arkadaşlarını satma sakın onlar nereye giderse oraya git diyor
ahah herkesin eşinin bir yorumu var ya şimdi yasine okudumda yasin alışkın bana de dior heryerden atılmama alışkınlarr damarıma basılınca fena muhalefet olurumda yoksa melekimm ben meleekkk
Kızlar yarın malum sitede çözülecek ya banım,bi gireceğim ben.
Bizim konuya bakayım bi,eğer başarabilirsem ilk mesajdaki listemizi alayım.
Ama bunun imkanı yok sanırım çünkü konu kapandığına göre mesajı düzenleme yetkim de kalkmıştır:nanik:
kopyala yapıştır yapsak başkan olmazmıı
Ben de eşime anlattım durumları.
O da bana:
"interneti de mi karıştırdın,bak evde olayları kimin çıkardığı belli oluyor"
dedi :zonk:
Anlatmaz olaydım,artık suç da atamam adama:zonk::lala:
ahahah en bomba seninkinin yorumuymuşş zeki adam
oooo kalabalıklaşmışız yine ne güzellll:huhuu::huhuu:bende bilgisayarın başına oturunca eşim hanı sen atılmadınmıydı napıyorsun dıyor arada dalga geçiyor eliniz ayağınız düz dursun bak atılırsınız yine diye :teytey::teytey: bende dedim en sonunda başka bir forumda yıne yenıden bulduk bırbırımızı
eveettt buldukkiii yupopirikuuu ama eşinin laf süper sen atıılmadınmı:1:
canımmmm benim ne demek zevkle mesaj atıyorum ahhh bir gelseler eskiye geri dönsek başka bişey istemem.şimdi crizantem e mesaj attım yaknız kivim ve exporter e atamadım yasaklı olduklarından dolayı sistemde silik görülüyor onlara da inşallah ulaşırız.yeliz in nick neydi canım
yeliz cccccc
iyi akşamlar kızlar
puikomm hoşgeldin hala bana gülşenle ne konuştuunu anlatcan bi anlatcaktın olaylar koptu:hihi:
Ben masum yengeç,kızım da minnak başak olacak :cee:cee
bende yengeç doğurmaya uğraştım başakta tutturabildim:1: kocam yengeçte kankamda öle çok severimm yengeci
21 ekim, terazi oluyoms ben, küçükken ilk okuldayken, sana yağı kulakçık biriktirene burç kolyesi ve kitapçık yolluyordu, gönderdik, akrep kolyesi ve kitabı geldi bana... liseye gidene kadar akrep sanıyordum kendimi... sonra gazetenin bi fal köşesinde benim doğum tarihine göre terazi olduuumu farkettim, sonrasında hangi fala baksam d.tarihim teraziyi gösteriyordu, yaaaaniiii ben teraziyim :acep:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşırdımmmmmm ama akrep etkisinde terazi oluorsun ozmn gün dönümündesin yaa banane banane yaaaaa

derus

Aktif Üye
Tepki
123
kızlar ben çıkıyorum evde olmayınca eşim ve kardeşim mutfağı fena dağıtmışlar :hihi: toplamaya nerden başlayacağımı bilemiyorum hepinize iyi akşamlar

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
yaw kızlar kusura bakmayın ama site çok oynak, online yazısının ikonu bile başımı döndürdü, alışmak zaman alacak:zopa:

Puiko

Üye
Tepki
34
o kadar karıştım ki nereye ne yazayım bilemedim.
face'de yazayım diyorum ama öyle gaza gelmişsiniz ki araya giremiyorum, oku ebru oku bitmiyor :hihi:
siz biraz durlulana kadar bekleyeyim dedim sonra burayı buldum ilkten biraz ters geldi ama alışıyorum yavaş yavaş.
yönetimden yardım bile etmişler bana ben yokken ticker konusunda çok memnun oldum valla :gulcicek:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ahah herkesin eşinin bir yorumu var ya şimdi yasine okudumda yasin alışkın bana de dior heryerden atılmama alışkınlarr damarıma basılınca fena muhalefet olurumda yoksa melekimm ben meleekkk

yeliz cccccc

puikomm hoşgeldin hala bana gülşenle ne konuştuunu anlatcan bi anlatcaktın olaylar koptu:hihi:

bende yengeç doğurmaya uğraştım başakta tutturabildim:1: kocam yengeçte kankamda öle çok severimm yengeci

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşırdımmmmmm ama akrep etkisinde terazi oluorsun ozmn gün dönümündesin yaa banane banane yaaaaa

Meliscim mesajı düzenleme yetkisi olmayınca yapamam ki kopyalama işlemini..
Neyse denerim gene de..

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
biz geldik kızlarrr:gulbis:

ohoh yarın ekip tamamlanıcak galiba hoşgeldiniz kızlarr:hgeldin

:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199

yeliz cccccc

teraziyiiimmmmm, ama senimi kıracam varsın akrep etkilesin :p

kızlar ben çıkıyorum evde olmayınca eşim ve kardeşim mutfağı fena dağıtmışlar :hihi: toplamaya nerden başlayacağımı bilemiyorum hepinize iyi akşamlar

iyi geceleeerrr sanada

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
o kadar karıştım ki nereye ne yazayım bilemedim.
face'de yazayım diyorum ama öyle gaza gelmişsiniz ki araya giremiyorum, oku ebru oku bitmiyor :hihi:
siz biraz durlulana kadar bekleyeyim dedim sonra burayı buldum ilkten biraz ters geldi ama alışıyorum yavaş yavaş.
yönetimden yardım bile etmişler bana ben yokken ticker konusunda çok memnun oldum valla :gulcicek:
ya ebru bizde bu çene varkeennn bilmiorum sonumuz nolacak birara şöleydi durum hem f hem f deki grup hem başka bir forumdaki ayzışmalar tam agz gidiordu ki ortak noktada toplandık çok şükür
Ençok siz yaşayın yada hepberaber güzel güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşayalım :1::1::1::1:

hande erdalın burcu nee

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
ya ebru bizde bu çene varkeennn bilmiorum sonumuz nolacak birara şöleydi durum hem f hem f deki grup hem başka bir forumdaki ayzışmalar tam agz gidiordu ki ortak noktada toplandık çok şükür

hande erdalın burcu nee

bahtsız kocam benim yay o ama yay gibide değil
bi sakin bi sakin bi sakin
sabrına o kadar hayranımki
şu bi yarışma var hani
şanslı masa diye
ona katılsak kesin en büyük parayı kazanırız:zonk::zonk:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Meliscim mesajı düzenleme yetkisi olmayınca yapamam ki kopyalama işlemini..
Neyse denerim gene de..

dışardan kopyalayalım diorum ctrl a ctrl c sonra burda incinin ilk msjına ctrl v amaa tabi inci ilk msjını düzenleyebiliorsa burda öle bir yetki varsa dışardan alıcaz yani

Puiko

Üye
Tepki
34
Ebrucum ben komple değiştim
Rumuz değişti resim değişti ben değiştim
Hande ben :huhuu:
Hadi anlatsana neler dedi Gülşen senin tatlı bebeğine:gulbis:

seni ilk anda değil ama sonradan çözdüm hemen :)

hayatım gülşen bu haftada bizi 4 boyutluya soktu süperdi, çok güzeldi ve gülşen görüntü almaya çalıştıkça o da tekmeyle karşılık veriyordu ve artık tekme atarken göbeğimde çıkıntı yaratıyor epey güldük buna.
koca sıpam 468 gr olmuş 22cm'ye ulaşmış, yine baktı baktı ve Allahıma çok şükür ki bir sorun görmedi ve bize bu kez diğer çıktılardan farklı kartpostal gibi bir resim verdi kalın epeyce ve üstünde sadece benim doğum günü yazıyordu inanılmaz mutlu oldum en güzel hediyemi aldım çünkü o gün gerçekten doğum günümdü

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
seni ilk anda değil ama sonradan çözdüm hemen :)

hayatım gülşen bu haftada bizi 4 boyutluya soktu süperdi, çok güzeldi ve gülşen görüntü almaya çalıştıkça o da tekmeyle karşılık veriyordu ve artık tekme atarken göbeğimde çıkıntı yaratıyor epey güldük buna.
koca sıpam 468 gr olmuş 22cm'ye ulaşmış, yine baktı baktı ve Allahıma çok şükür ki bir sorun görmedi ve bize bu kez diğer çıktılardan farklı kartpostal gibi bir resim verdi kalın epeyce ve üstünde sadece benim doğum günü yazıyordu inanılmaz mutlu oldum en güzel hediyemi aldım çünkü o gün gerçekten doğum günümdü

ayyyyyyyyy ne duygulandım yahu
canımmm Gülşen..bidaha kutlu olsun canım doğum günün :panter:
Bu hayattaki en güzel hediyelerimiz onlar değilmi yahu
Maşallah size kocaman olmuşsunuz yaaaa

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
biz geldik kızlarrr:gulbis:

ohoh yarın ekip tamamlanıcak galiba hoşgeldiniz kızlarr:hgeldin

:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa
hoşgeldinnn inci sana görev bir bak bakalım burdaki ilk msjında oynama yapabiliormusunnn
bir de bazı isimler ve profil resimleri değişmiş ama çözüyorum yavaş yavaş
sor merak ettiğinii puikomm
bahtsız kocam benim yay o ama yay gibide değil
bi sakin bi sakin bi sakin
sabrına o kadar hayranımki
şu bi yarışma var hani
şanslı masa diye
ona katılsak kesin en büyük parayı kazanırız:zonk::zonk:

ahahah ona bendee kesin diorum ben çeker giderdimde bana yapılsa yasinn otururdu sonuna kadar:deli:

puikomm bnmle ilgili ne konuştunuz ben salı gidince bana cd verirmisiniz diye hatırlatıyımmı sencee

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
hoşgeldinnn inci sana görev bir bak bakalım burdaki ilk msjında oynama yapabiliormusunnn

sor merak ettiğinii puikomm

ahahah ona bendee kesin diorum ben çeker giderdimde bana yapılsa yasinn otururdu sonuna kadar:deli:

puikomm bnmle ilgili ne konuştunuz ben salı gidince bana cd verirmisiniz diye hatırlatıyımmı sencee

yapabiliyorum melisim baktım:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar