-ciko
Biz de biz de biz dee yaşayalımmmm
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucuuuuuummmmmmmmmmmm
Yaşasın AKREPLER :zonk::zonk:
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucuuuuuummmmmmmmmmmm
Yaşasın AKREPLER :zonk::zonk:
ahah herkesin eşinin bir yorumu var ya şimdi yasine okudumda yasin alışkın bana de dior heryerden atılmama alışkınlarr damarıma basılınca fena muhalefet olurumda yoksa melekimm ben meleekkkyasin haklı valla benim eşimde soruyor nolacak şimdi kafamı tutuyorsunuz siz falan diye dalga geçiyor sonra baktı gerçektende üzülüyorum arkadaşlarını satma sakın onlar nereye giderse oraya git diyor
kopyala yapıştır yapsak başkan olmazmııKızlar yarın malum sitede çözülecek ya banım,bi gireceğim ben.
Bizim konuya bakayım bi,eğer başarabilirsem ilk mesajdaki listemizi alayım.
Ama bunun imkanı yok sanırım çünkü konu kapandığına göre mesajı düzenleme yetkim de kalkmıştır:nanik:
ah en bomba seninkinin yorumuymuşş zeki adamBen de eşime anlattım durumları.
O da bana:
"interneti de mi karıştırdın,bak evde olayları kimin çıkardığı belli oluyor"
dedi :zonk:
Anlatmaz olaydım,artık suç da atamam adama:zonk:
eveettt buldukkiii yupopirikuuu ama eşinin laf süper sen atıılmadınmı:1:oooo kalabalıklaşmışız yine ne güzellllbende bilgisayarın başına oturunca eşim hanı sen atılmadınmıydı napıyorsun dıyor arada dalga geçiyor eliniz ayağınız düz dursun bak atılırsınız yine diye :teytey::teytey: bende dedim en sonunda başka bir forumda yıne yenıden bulduk bırbırımızı
yeliz cccccccanımmmm benim ne demek zevkle mesaj atıyorum ahhh bir gelseler eskiye geri dönsek başka bişey istemem.şimdi crizantem e mesaj attım yaknız kivim ve exporter e atamadım yasaklı olduklarından dolayı sistemde silik görülüyor onlara da inşallah ulaşırız.yeliz in nick neydi canım
puikomm hoşgeldin hala bana gülşenle ne konuştuunu anlatcan bi anlatcaktın olaylar koptuiyi akşamlar kızlar
bende yengeç doğurmaya uğraştım başakta tutturabildim:1: kocam yengeçte kankamda öle çok severimm yengeciBen masum yengeç,kızım da minnak başak olacak :cee:cee
21 ekim, terazi oluyoms ben, küçükken ilk okuldayken, sana yağı kulakçık biriktirene burç kolyesi ve kitapçık yolluyordu, gönderdik, akrep kolyesi ve kitabı geldi bana... liseye gidene kadar akrep sanıyordum kendimi... sonra gazetenin bi fal köşesinde benim doğum tarihine göre terazi olduuumu farkettim, sonrasında hangi fala baksam d.tarihim teraziyi gösteriyordu, yaaaaniiii ben teraziyim :acep:
-ciko
ahah herkesin eşinin bir yorumu var ya şimdi yasine okudumda yasin alışkın bana de dior heryerden atılmama alışkınlarr damarıma basılınca fena muhalefet olurumda yoksa melekimm ben meleekkk
kopyala yapıştır yapsak başkan olmazmıı
ah en bomba seninkinin yorumuymuşş zeki adam
eveettt buldukkiii yupopirikuuu ama eşinin laf süper sen atıılmadınmı:1:
yeliz cccccc
puikomm hoşgeldin hala bana gülşenle ne konuştuunu anlatcan bi anlatcaktın olaylar koptu
bende yengeç doğurmaya uğraştım başakta tutturabildim:1: kocam yengeçte kankamda öle çok severimm yengeci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşırdımmmmmm ama akrep etkisinde terazi oluorsun ozmn gün dönümündesin yaa banane banane yaaaaa
ahah herkesin eşinin bir yorumu var ya şimdi yasine okudumda yasin alışkın bana de dior heryerden atılmama alışkınlarr damarıma basılınca fena muhalefet olurumda yoksa melekimm ben meleekkk
kopyala yapıştır yapsak başkan olmazmıı
ah en bomba seninkinin yorumuymuşş zeki adam
eveettt buldukkiii yupopirikuuu ama eşinin laf süper sen atıılmadınmı:1:
yeliz cccccc
puikomm hoşgeldin hala bana gülşenle ne konuştuunu anlatcan bi anlatcaktın olaylar koptu
bende yengeç doğurmaya uğraştım başakta tutturabildim:1: kocam yengeçte kankamda öle çok severimm yengeci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşırdımmmmmm ama akrep etkisinde terazi oluorsun ozmn gün dönümündesin yaa banane banane yaaaaa
kızlar ben çıkıyorum evde olmayınca eşim ve kardeşim mutfağı fena dağıtmışlar toplamaya nerden başlayacağımı bilemiyorum hepinize iyi akşamlar
bir de bazı isimler ve profil resimleri değişmiş ama çözüyorum yavaş yavaş
ya ebru bizde bu çene varkeennn bilmiorum sonumuz nolacak birara şöleydi durum hem f hem f deki grup hem başka bir forumdaki ayzışmalar tam agz gidiordu ki ortak noktada toplandık çok şüküro kadar karıştım ki nereye ne yazayım bilemedim.
face'de yazayım diyorum ama öyle gaza gelmişsiniz ki araya giremiyorum, oku ebru oku bitmiyor
siz biraz durlulana kadar bekleyeyim dedim sonra burayı buldum ilkten biraz ters geldi ama alışıyorum yavaş yavaş.
yönetimden yardım bile etmişler bana ben yokken ticker konusunda çok memnun oldum valla :gulcicek:
Ençok siz yaşayın yada hepberaber güzel güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşayalım :1::1::1::1:
Ençok siz yaşayın yada hepberaber güzel güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşayalım :1::1::1::1:
ya ebru bizde bu çene varkeennn bilmiorum sonumuz nolacak birara şöleydi durum hem f hem f deki grup hem başka bir forumdaki ayzışmalar tam agz gidiordu ki ortak noktada toplandık çok şükür
hande erdalın burcu nee
Meliscim mesajı düzenleme yetkisi olmayınca yapamam ki kopyalama işlemini..
Neyse denerim gene de..
Ebrucum ben komple değiştim
Rumuz değişti resim değişti ben değiştim
Hande ben
Hadi anlatsana neler dedi Gülşen senin tatlı bebeğine:gulbis:
dışardan kopyalayalım diorum ctrl a ctrl c sonra burda incinin ilk msjına ctrl v amaa tabi inci ilk msjını düzenleyebiliorsa burda öle bir yetki varsa dışardan alıcaz yani
seni ilk anda değil ama sonradan çözdüm hemen
hayatım gülşen bu haftada bizi 4 boyutluya soktu süperdi, çok güzeldi ve gülşen görüntü almaya çalıştıkça o da tekmeyle karşılık veriyordu ve artık tekme atarken göbeğimde çıkıntı yaratıyor epey güldük buna.
koca sıpam 468 gr olmuş 22cm'ye ulaşmış, yine baktı baktı ve Allahıma çok şükür ki bir sorun görmedi ve bize bu kez diğer çıktılardan farklı kartpostal gibi bir resim verdi kalın epeyce ve üstünde sadece benim doğum günü yazıyordu inanılmaz mutlu oldum en güzel hediyemi aldım çünkü o gün gerçekten doğum günümdü
hoşgeldinnn inci sana görev bir bak bakalım burdaki ilk msjında oynama yapabiliormusunnnbiz geldik kızlarrr:gulbis:
ohoh yarın ekip tamamlanıcak galiba hoşgeldiniz kızlarr:hgeldin
ynaaynaaynaaynaaynaaynaa
sor merak ettiğinii puikommbir de bazı isimler ve profil resimleri değişmiş ama çözüyorum yavaş yavaş
bahtsız kocam benim yay o ama yay gibide değil
bi sakin bi sakin bi sakin
sabrına o kadar hayranımki
şu bi yarışma var hani
şanslı masa diye
ona katılsak kesin en büyük parayı kazanırız:zonk::zonk:
hoşgeldinnn inci sana görev bir bak bakalım burdaki ilk msjında oynama yapabiliormusunnn
sor merak ettiğinii puikomm
ah ona bendee kesin diorum ben çeker giderdimde bana yapılsa yasinn otururdu sonuna kadar:deli:
puikomm bnmle ilgili ne konuştunuz ben salı gidince bana cd verirmisiniz diye hatırlatıyımmı sencee