2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceygul

Üye
Tepki
45
oooo kalabalıklaşmışız yine ne güzellll:huhuu::huhuu:bende bilgisayarın başına oturunca eşim hanı sen atılmadınmıydı napıyorsun dıyor arada dalga geçiyor eliniz ayağınız düz dursun bak atılırsınız yine diye :teytey::teytey: bende dedim en sonunda başka bir forumda yıne yenıden bulduk bırbırımızı

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ahahah buara evlerimizde ki en büyük olay bu herhalde yaa yasinde demin allah başka dert vermesin diye dalga geçti hıh onaaa

aa evet yelizede msj att seval ay sna kaldı bu işlerde yaa tüh

canımmmm benim ne demek zevkle mesaj atıyorum ahhh bir gelseler eskiye geri dönsek başka bişey istemem.şimdi crizantem e mesaj attım yaknız kivim ve exporter e atamadım yasaklı olduklarından dolayı sistemde silik görülüyor onlara da inşallah ulaşırız.yeliz in nick neydi canım

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
tekrar geldiiimmmm, bişii dicem, yok demicem.... neysee, geçmiş geçmişte kaldı, yeniden toplanmak güzel, inanın yüzüm gülüyor...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
oooo kalabalıklaşmışız yine ne güzellll:huhuu::huhuu:bende bilgisayarın başına oturunca eşim hanı sen atılmadınmıydı napıyorsun dıyor arada dalga geçiyor eliniz ayağınız düz dursun bak atılırsınız yine diye :teytey::teytey: bende dedim en sonunda başka bir forumda yıne yenıden bulduk bırbırımızı

"sbecit bunu beğendi"

beğen butonunu bulana kadar böle idare edin artık beni:deli:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
tekrar geldiiimmmm, bişii dicem, yok demicem.... neysee, geçmiş geçmişte kaldı, yeniden toplanmak güzel, inanın yüzüm gülüyor...

nolduuu ne dicektin yaa buarada sende akrepmişsin yeni farkettimmm heheyytt damla sen ben hande şimdilik bildiğim akrepler bunlarrr:huhuu:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
nolduuu ne dicektin yaa buarada sende akrepmişsin yeni farkettimmm heheyytt damla sen ben hande şimdilik bildiğim akrepler bunlarrr:huhuu:

21 ekim, terazi oluyoms ben, küçükken ilk okuldayken, sana yağı kulakçık biriktirene burç kolyesi ve kitapçık yolluyordu, gönderdik, akrep kolyesi ve kitabı geldi bana... liseye gidene kadar akrep sanıyordum kendimi... sonra gazetenin bi fal köşesinde benim doğum tarihine göre terazi olduuumu farkettim, sonrasında hangi fala baksam d.tarihim teraziyi gösteriyordu, yaaaaniiii ben teraziyim :acep:

Tepki
61
yeniden şükür kavuşturana diyerek iyi geceler diliyorum kızlar yarın vali gelecekmiş her zamankinden erken uyanmam lazım öpüyorum hepinizi bu arada direksiyon sınavını geçtiiiiiim adam göbeginin hatırına geçiriyorum seni dedi:)yaşasın ogluuum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar