elmakurdumusun
Daimi Üye
Mesajı alınca hemen uctum:1:
Herkez buradami yoksa benim gibi bulamayan varmi
Benim yüzümden büyüdü olaylar
Kızı şikayet etmeseydim bisiycik olmayacaktı
destuurrrrrrrrrrrr
ben geldiiiimmmmmmmmmm
daha önce bilseydim keşke, öldüm sıkıntıdan (((
ohh be herkes geliyor teker teker hoşgeldin canımmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
destuurrrrrrrrrrrr
ben geldiiiimmmmmmmmmm
destuurrrrrrrrrrrr
ben geldiiiimmmmmmmmmm
ölee deme bakim her şerde bir hayır vardır derler günlerdir nazara gelcez bilmemne diye düşünüordukk öle diyelim nazara geldik nazar çıktı ama biz birbirimizi ne çok sevmişiz ki kimse satmadı bizi mesela kansekeri tubikcan gibi arkadaşlarımız kendi çabaları ilee buldularr bizi daha ne kadar mutlu olabilirzki
ah geçen kızlardan biri dedi ki yaa destuuuurr diyen arkadaşımızı nasıl bulcazzz ah sen şimdi böle yazıncaaa sahilim üniden mezun olmuş gibi gururlu ve mutlu hissettim kendimii:1:
ahh bende seni merak ediyordum desturcumuz gelmedi diyordum hoşgeldiiinnnnnnnn :1::1::1::1:
ah geçen kızlardan biri dedi ki yaa destuuuurr diyen arkadaşımızı nasıl bulcazzz ah sen şimdi böle yazıncaaa sahilim üniden mezun olmuş gibi gururlu ve mutlu hissettim kendimii:1:
hoşgeldinnn lilaaammmmmmBende geldimmmmmmmmmmmmm
seni korur cümleler yazdılar ya zaten o şikayet etti ondan onu atmadık fln dediler amann boşver birleştik ya yarın mehtapta gelsee ohh dicemEvet ben çok uzun yıllardır uyeyim ama cokta önemli değil
Bana ceza vermedi nedenini bilmiyorum
Belki eski üye olduğumdan amannnnnn kimse olmayınca eski olsam ne olcak
bende bendeeeeehoşgeldim elmam demek mesajlar ulşaşıyor ve ulaştıkça yeniden toplandıkça mutluluktan havalara uçucam vallaaaa-ciko-ciko şükürler olsunnnnnn
Coklu alintiyi nasil yapiyoruzzzzz???
Benim cizelge neden kucucuk???
ben geldim kızlar bakalım becerebilmişmiyim mesaj atmayı
evdemiydin bütün gün esasında dün f deki yere melahat yazdıda bende acaba gelmekmi istemedin dedim bekledim briaz sonra kızlar saadet niye gelmior diyince aynı anda üstüne çullanmışız esrayla:1:hoşbulduummm
du bi tören yapalım,
neyse kızlar valla özledim sizleri, ne sıkıcı bi gün geçirdim anlatamam, hele 2 akşamdır site ofsaytta olunca kötü oldum, sizlerle birarada olmak çok güzel, hepimiz hoş geldiiikkk
ah yok anam bizde bu çene varken geçmiş zor iş:dill:Anaaaa bi yavaş kızlar yav,burda da yetişemiyorum geçmişe-rgulu