2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
destuurrrrrrrrrrrr
ben geldiiiimmmmmmmmmm
daha önce bilseydim keşke, öldüm sıkıntıdan :((((

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Benim yüzümden büyüdü olaylar
Kızı şikayet etmeseydim bisiycik olmayacaktı

ölee deme bakim her şerde bir hayır vardır derler günlerdir nazara gelcez bilmemne diye düşünüordukk öle diyelim nazara geldik nazar çıktı ama biz birbirimizi ne çok sevmişiz ki kimse satmadı bizi mesela kansekeri tubikcan gibi arkadaşlarımız kendi çabaları ilee buldularr bizi daha ne kadar mutlu olabilirzki

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
destuurrrrrrrrrrrr
ben geldiiiimmmmmmmmmm

ahahah geçen kızlardan biri dedi ki yaa destuuuurr diyen arkadaşımızı nasıl bulcazzz ahahah sen şimdi böle yazıncaaa sahilim üniden mezun olmuş gibi gururlu ve mutlu hissettim kendimii:1:

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
destuurrrrrrrrrrrr
ben geldiiiimmmmmmmmmm

ay hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnnn:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa

ölee deme bakim her şerde bir hayır vardır derler günlerdir nazara gelcez bilmemne diye düşünüordukk öle diyelim nazara geldik nazar çıktı ama biz birbirimizi ne çok sevmişiz ki kimse satmadı bizi mesela kansekeri tubikcan gibi arkadaşlarımız kendi çabaları ilee buldularr bizi daha ne kadar mutlu olabilirzki

iyiki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ahh bende seni merak ediyordum desturcumuz gelmedi diyordum hoşgeldiiinnnnnnnn :1::1::1::1:

hoşbulduummm

ahahah geçen kızlardan biri dedi ki yaa destuuuurr diyen arkadaşımızı nasıl bulcazzz ahahah sen şimdi böle yazıncaaa sahilim üniden mezun olmuş gibi gururlu ve mutlu hissettim kendimii:1:

du bi tören yapalım,
neyse kızlar valla özledim sizleri, ne sıkıcı bi gün geçirdim anlatamam, hele 2 akşamdır site ofsaytta olunca kötü oldum, sizlerle birarada olmak çok güzel, hepimiz hoş geldiiikkk

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Yahuuuu bir el atin rica edicem.
1-Coklu alinti nasil yapiliyooooo
2-benim cizelge neden kucucukkkk

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Bende geldimmmmmmmmmmmmm:huhuu::huhuu::huhuu:
hoşgeldinnn lilaaammmmmm
Evet ben çok uzun yıllardır uyeyim ama cokta önemli değil
Bana ceza vermedi nedenini bilmiyorum
Belki eski üye olduğumdan amannnnnn kimse olmayınca eski olsam ne olcak
seni korur cümleler yazdılar ya zaten o şikayet etti ondan onu atmadık fln dediler amann boşver birleştik ya yarın mehtapta gelsee ohh dicem
hoşgeldim elmam demek mesajlar ulşaşıyor ve ulaştıkça yeniden toplandıkça mutluluktan havalara uçucam vallaaaa-ciko-ciko şükürler olsunnnnnn
bende bendeeeee
Coklu alintiyi nasil yapiyoruzzzzz???
Benim cizelge neden kucucuk???

altta alıntı yazıor ya cnm onun yanın HQ gibi bişi yazıor ona bir kere tıkla ama şaşırma herhangi bi işaret çıkmıor çizeelgenide yarın soralım moderatörlere onlar bilir

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
çoookkk büyük reklamları var kötü, bir de f5 ya da yenile yapmak zorunda olmasak iyi olurdu, şöle su misali akıp giden cevaplar şeklinde olsaydı, hiçte fena olmazdı hani :zuzu:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hoşbulduummm

du bi tören yapalım,
neyse kızlar valla özledim sizleri, ne sıkıcı bi gün geçirdim anlatamam, hele 2 akşamdır site ofsaytta olunca kötü oldum, sizlerle birarada olmak çok güzel, hepimiz hoş geldiiikkk
evdemiydin bütün gün esasında dün f deki yere melahat yazdıda bende acaba gelmekmi istemedin dedim bekledim briaz sonra kızlar saadet niye gelmior diyince aynı anda üstüne çullanmışız esrayla:1:
Anaaaa bi yavaş kızlar yav,burda da yetişemiyorum geçmişe-rgulu
ahahah yok anam bizde bu çene varken geçmiş zor iş:dill:
ben geldim kızlar bakalım becerebilmişmiyim mesaj atmayı

yuupiirikuuuuuuuu selmaaammm geldiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar