Kızlar merhaba ben geldim
Ben de geldim yaru kuşlar,azcık geçmişe bakınayım :zuzu:
hoşgeldiniiizzzz :1::1::1::1:
gel hepimiz burdayız arttııkkkAnladim sacmaymis ama ya boyle seyden topik mi kapanir neyse bende 1 haftadir yoktum biliyosundur belki kayinvalidemler bendeydi bugun gittiler bir bakayim dedim sonra sagolsun seval soyledi burayi geldim artik bende burdayim daha da girmem oraya:ciklet::ciklet::ciklet:
ah eşimde dior bi tane doğurana kdr kaydın gittin diye:1:aynen şekerim ya bugün dışarı çıktım ay çukura girme sarsıldım diyorum eşime annemde yine bir bilmişlikleyeter hayırlısıylsa bi tane doğur diyo yok daha çocuk mocuk bu ne ya çıldırdı....
al bendende okdr özge aynı şeyi düşünüorum o blackcandy i biliorum o bizle gerçekten ama hiç gelmedi o topice diğeri bana çakma gibi geldi nie hiç gelmemişler oraya yani anlamadım birde birbirlerini tanıorlar dikkat ettiysen enrtresannya melis benim anlamadığım bu kızların yarı hamileliği bitti şimdimi akıllarına geldi eylül annelerine yazmak.bu işte bir iş var :zonk::zonk:
Ya cuma gunü çıktım Pazartesi girerim diye sonra dün aksam bir uğradım ne var ne yok
Ne tipik kalmış nede arkadaslar
Kimse yok haber yok
Curly mesaj attım ama nafile en son kızlardan birinden burda oldugunuzu duydum
Yoksa anasını kaybetmiş civciv gibi dolasiyordum
Benim yüzümden büyüdü olaylar
Kızı şikayet etmeseydim bisiycik olmayacaktı
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin
:dans:dans:dans:dans:dans:dans:dans
Esra sana ve Duru'muza mucks mucks
Bende geldimmmmmmmmmmmmm
Bende geldimmmmmmmmmmmmm
lilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalila
hoşgeldin