2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Ya cuma gunü çıktım Pazartesi girerim diye sonra dün aksam bir uğradım ne var ne yok
Ne tipik kalmış nede arkadaslar
Kimse yok haber yok
Curly mesaj attım ama nafile en son kızlardan birinden burda oldugunuzu duydum
Yoksa anasını kaybetmiş civciv gibi dolasiyordum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Anladim sacmaymis ama ya boyle seyden topik mi kapanir neyse bende 1 haftadir yoktum biliyosundur belki kayinvalidemler bendeydi bugun gittiler bir bakayim dedim sonra sagolsun seval soyledi burayi geldim artik bende burdayim daha da girmem oraya:ciklet::ciklet::ciklet:
gel hepimiz burdayız arttııkkk
aynen şekerim ya bugün dışarı çıktım ay çukura girme sarsıldım diyorum eşime annemde yine bir bilmişlikle:)yeter hayırlısıylsa bi tane doğur diyo yok daha çocuk mocuk bu ne ya çıldırdı....
ahahah eşimde dior bi tane doğurana kdr kaydın gittin diye:1:
ya melis benim anlamadığım bu kızların yarı hamileliği bitti şimdimi akıllarına geldi eylül annelerine yazmak.bu işte bir iş var :zonk::zonk:
al bendende okdr özge aynı şeyi düşünüorum o blackcandy i biliorum o bizle gerçekten ama hiç gelmedi o topice diğeri bana çakma gibi geldi nie hiç gelmemişler oraya yani anlamadım birde birbirlerini tanıorlar dikkat ettiysen enrtresann
Kızlar merhaba ben geldim :)

elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:huhuu: yuppiiiiii yaaaa hoşgeldinnn bizimle oalcakmıısın burda olucamm de olucam deee birde dm86 vardı ya didem onunda bebişinin kalp kapakçığında bir sorun çıkmış bizde seni söledik extra bir görüş al dedik faceden yazdı bize henüz buraya gelmedide aklında olsun gelirse konuşursun ay gelir gelmez daralttımm:1:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Ya cuma gunü çıktım Pazartesi girerim diye sonra dün aksam bir uğradım ne var ne yok
Ne tipik kalmış nede arkadaslar
Kimse yok haber yok
Curly mesaj attım ama nafile en son kızlardan birinden burda oldugunuzu duydum
Yoksa anasını kaybetmiş civciv gibi dolasiyordum

biz en çok sana üzüldük özel üyeliğin vardı :acep::acep: sana ceza vermediler dimi curly yi hesabımız açılsında bir güzel benzetip üyeliğimzi iptal ettiricez :1::1::1:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Buradayım tabimi dünden beri bası kesik tavuk gibi didiniyorum sizi bulcam diye
Topigi açtırmak için mesaj attım sırf sizle iletişime girmek icin

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Evet ben çok uzun yıllardır uyeyim ama cokta önemli değil
Bana ceza vermedi nedenini bilmiyorum
Belki eski üye olduğumdan amannnnnn kimse olmayınca eski olsam ne olcak

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
Bende geldimmmmmmmmmmmmm:huhuu::huhuu::huhuu:

lilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalila
hoşgeldin

lila5

Yeni Üye
Tepki
1
lilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalilalila
hoşgeldin

:utan::utan::utan::utan::utan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar