karanfilimm
Aktif Üye
namazımı kılıp gelıyorum kzuularımmm
seval handenin facesinde odası var baksana rengine halısına dolabına falan güzel renk duvardaki
birde bnm evimde hiçbir oda aynı renk deil hol falanda hiçbiyerle aynı deil bir sorun olmaz yani cnmm
hande feste ekledım kabul etsene
bende herkesi ekledimmm benide ekleyin:bitter::bitter::bitter:
amaaan daha bi yıl mı meryemcim.la biz eskimişiz o zaman.biz bu yıl 6 bitecek.of ya nasıl geçti yıllar...
ay onu ben açıyım Sevalcim sanada dur
ewet canım daha yenı ewlıyım ben erken dawrandık cocuk ııcnn cocuk sewdalısı cıft olunca
ah canım ya ama bazen çok yoruyo beni.mesela bugün sabahtan sinirlerimi bozdu ve bütün günüm öyle geçti.şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.bişey var üstümde.ağlamam lazım.aksilik eşimde kaçmış erken gelecek.aha geldi bile.şimdi geldiğine pişman olacak.surat yapacam diye.
evet canım.kesin dersin.ben pislik hatta bazen adi bile diyorum.ahah:dertli::dertli:
iyi akşamlar kızlar
bugün oğlumun arabasını aldık. jokerde kampanya vardı bebe confortun streety modeli yeni gelmiş türkiyeye 699 tl. jokerin 100 tl ye 20 tl kampanyası son günmüş 140 tl de hediye çekimiz var arabamız 560 tl ye gelmiş oldu. pusetin arabaya ayrıca monte edilmesi en çok ilgimi çeken özelliği oldu. içinizde bebe confort alan ya da olumsuz bir fikri olan var mı? işallah pişman olmayız )) ben çok kararsız bir insan olduğum için alsam bile sonradan günlerce araştırabiliyorum:1::1::1: bi de bu arabayı daha önce görüp incelemediğim içinçok da emin olamadım. kampanyanın da son günü olunca almadan da geçemedik işte) arabamız ektekinin laciverti bi de yanında puseti var onun resmii bulamadım. puseti çıkardıktan sonra baston olarak katlanıyor. puset araba kolt. olarak da kullanılıyor.
iyi akşamlar kızlar
bugün oğlumun arabasını aldık. jokerde kampanya vardı bebe confortun streety modeli yeni gelmiş türkiyeye 699 tl. jokerin 100 tl ye 20 tl kampanyası son günmüş 140 tl de hediye çekimiz var arabamız 560 tl ye gelmiş oldu. pusetin arabaya ayrıca monte edilmesi en çok ilgimi çeken özelliği oldu. içinizde bebe confort alan ya da olumsuz bir fikri olan var mı? işallah pişman olmayız )) ben çok kararsız bir insan olduğum için alsam bile sonradan günlerce araştırabiliyorum:1::1::1: bi de bu arabayı daha önce görüp incelemediğim içinçok da emin olamadım. kampanyanın da son günü olunca almadan da geçemedik işte) arabamız ektekinin laciverti bi de yanında puseti var onun resmii bulamadım. puseti çıkardıktan sonra baston olarak katlanıyor. puset araba kolt. olarak da kullanılıyor.
vayyy be nice bebişinizle birlikte mutlu seneleree:halay
gorusurz tatlmmmkızlar ben kaçtım.eşim alay ediyo benle.tıkır tıkır fare gibi yazıyomuşum.
yemek koycam okey öptüm hepinizi.ceygül ekledim canım.
:seviyorum::rose:
hayırlı olsun canımmiyi akşamlar kızlar
bende bulamadım yaaanerdeeeee ben bulamadım ya fotoları
vayyy be nice bebişinizle birlikte mutlu seneleree:halay
Bende geldiiiiimmmmm......
Noldu yaaaaaa????
1 hafta siteye girmedimmm hersey yerle bir olmussss....
Catlicammmm biri bana noldugunu anlatsinnnn lutfennnn.
Bide daha bu siteyi cozemedimmmm yahuuuu
Bende geldiiiiimmmmm......
Noldu yaaaaaa????
1 hafta siteye girmedimmm hersey yerle bir olmussss....
Catlicammmm biri bana noldugunu anlatsinnnn lutfennnn.
Bide daha bu siteyi cozemedimmmm yahuuuu
canımmm hoşgeldin demek mesajımı okuyabildin çok sevindim artık buraya toplanma zamanı demektir.yuppppi -ciko