hayırlısı tabiii cnm ban sen çok ideal geliorsun ilkini gençlikte 2.sini aklın başında doğurmuş oluorsun bence çok ideal oldu buarada tickerını yap hadi hazır az kişiyken yarın öbür gün muhabbet çoğalır iyice üşenirsin
saqol meryemim buarada kıskanma yahu evimin dibine kadar gelmişti yasinde arabyla bırakınca bana süper olduuuuu
en hanımefendiii heheheh biri bendenmmi bahsetti
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
çok iyi yapmışsın çok sevindimm facede ki baş harflerini sölesene gruptan bulup ekliyim seni bir mahsuuru yoksa tabi
saol sevalimm buarada evet yaa düşünsene sürekli herşeyimizi konuşuoruz komik oldu kaldığımız yerden devam ettik resmenmelisim ne güzel buluşmuşsunuz epey zaman oldu tabide yıllarca tanışıyor gibi oluruz canım.güle güle yıkansın sahil hanım
yeterde artar bile Melisim daha ne olsun...iyi günlerde sağlıcakla giysin..yeteri kadar kıyafetide var zaten hem maşallah ona..
Ayyy yerim ben oğluşumun halısını:1erdesininde siparişini verdik bugün inşallah sağlıcakla doğarda mutlu mutlu uyur odasında..pff büyüsede gelse artık yahu..hergün acaba iyimi bugün neden az hareket etti bişeymi oldu stresinden gına geldi
Kızlar hepinize selamlar..Pek özledik sizleri..Facete yazdım burdada yazıyım..pek mutluyuz..neredeyse hamileliğimin başından beri aşerdiğimiz ama bulamayacağımızı bildiğimiz bişi vardı..dün pazarcının biri getirecekti..getirmemiş ağla ağla içim dışıma çıktı..çok istemiştim...sonra dün gece yatınca berbat bi rüya gördüm..öyle böyle kötü değildi..sabahta tesadüfen bi markete girdim birde ne göreyim o şeyden var:1::1:nasıl mutluyum anlatamam
z.g.s canım bende tek tek eklicem herkesi bi fırsat bulsam misafirim vardı bugün ilgilenemedim şimdide tıckerle uğraşıyorum nereye yapıştırcaktık bu linki
saol sevalimm buarada evet yaa düşünsene sürekli herşeyimizi konuşuoruz komik oldu kaldığımız yerden devam ettik resmen
perdeni anlatt handeee
hosgeldın cesss naberr tatlımm
iyiyim canım sen nasılsın, geldim dedim ama yemek zamanı gelmiş, eşim yiyelim diyo o yuzden yine cikiyorum ben
ya uf cesss bir türlü yetişemiorum sanaa yaa ya sanki seninle burdan yazışmadan forumu algılayamıyacakmışım gibi hissediorumm bi denk gelelim yaaben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
cıdden oyle meslıs bende telde senınle konusnca yabancılamıyom resmen cok garıp dımıı:cee
canım sen bzıım handesın dımı
ya uf cesss bir türlü yetişemiorum sanaa yaa ya sanki seninle burdan yazışmadan forumu algılayamıyacakmışım gibi hissediorumm bi denk gelelim yaa
evet aynen ölee bizim damlayla ilk konuşmamızda böle olmuştu mrb ben melis gibi başlamamıştık yaa damlaa ben jokerdeyimdee bişi dicem diye lafa girmiştim ahha
Eylülde anne olcak tek Hande benmiyim bilmiyorum canım ama forumdaki tek Hande bendim
Perdemiz turkuazdan beyaza doğru dalgalı rengi..
İki tarafa bağlanacak bide altına storu olcak okadar..
Ben aylardır beyin patlatıyorum Erdal tek bi perde gördü beğendi siparişi verdi
Bende strese girdiğimle kaldım napıcam ne edicem diye..
Eylülde anne olcak tek Hande benmiyim bilmiyorum canım ama forumdaki tek Hande bendim
Perdemiz turkuazdan beyaza doğru dalgalı rengi..
İki tarafa bağlanacak bide altına storu olcak okadar..
Ben aylardır beyin patlatıyorum Erdal tek bi perde gördü beğendi siparişi verdi
Bende strese girdiğimle kaldım napıcam ne edicem diye..
aynen canım ya walla senı ılk aradıgımda da ben oyle oldum guzel oluyoo