2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
hayırlısı tabiii cnm ban sen çok ideal geliorsun ilkini gençlikte 2.sini aklın başında doğurmuş oluorsun bence çok ideal oldu buarada tickerını yap hadi hazır az kişiyken yarın öbür gün muhabbet çoğalır iyice üşenirsin

saqol meryemim buarada kıskanma yahu evimin dibine kadar gelmişti yasinde arabyla bırakınca bana süper olduuuuu

en hanımefendiii heheheh biri bendenmmi bahsetti:hihi:

senınle gorusmek ıcın ewınn dıbıne gelırız kuzum napaılımmm:panter:
hanımefendı he he senden bahsettım :deli:

ceygul

Üye
Tepki
45
çok iyi yapmışsın çok sevindimm facede ki baş harflerini sölesene gruptan bulup ekliyim seni bir mahsuuru yoksa tabi

z.g.s canım bende tek tek eklicem herkesi bi fırsat bulsam misafirim vardı bugün ilgilenemedim şimdide tıckerle uğraşıyorum nereye yapıştırcaktık bu linki

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melisim ne güzel buluşmuşsunuz epey zaman oldu tabide yıllarca tanışıyor gibi oluruz canım.güle güle yıkansın sahil hanım:huhuu:
saol sevalimm buarada evet yaa düşünsene sürekli herşeyimizi konuşuoruz komik oldu kaldığımız yerden devam ettik resmen
yeterde artar bile Melisim daha ne olsun...iyi günlerde sağlıcakla giysin..yeteri kadar kıyafetide var zaten hem maşallah ona..

Ayyy yerim ben oğluşumun halısını:1:perdesininde siparişini verdik bugün inşallah sağlıcakla doğarda mutlu mutlu uyur odasında..pff büyüsede gelse artık yahu..hergün acaba iyimi bugün neden az hareket etti bişeymi oldu stresinden gına geldi

Kızlar hepinize selamlar..Pek özledik sizleri..Facete yazdım burdada yazıyım..pek mutluyuz..neredeyse hamileliğimin başından beri aşerdiğimiz ama bulamayacağımızı bildiğimiz bişi vardı..dün pazarcının biri getirecekti..getirmemiş ağla ağla içim dışıma çıktı..çok istemiştim...sonra dün gece yatınca berbat bi rüya gördüm..öyle böyle kötü değildi..sabahta tesadüfen bi markete girdim birde ne göreyim o şeyden var:1::1:nasıl mutluyum anlatamam

perdeni anlatt handeee

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
z.g.s canım bende tek tek eklicem herkesi bi fırsat bulsam misafirim vardı bugün ilgilenemedim şimdide tıckerle uğraşıyorum nereye yapıştırcaktık bu linki

bb code u imzana yapıştır ama bir bak oraya son adet tarihinin yazılması gerekior inci onu yazmamıştı sanırım birde sitede create bişi bişi dediğinde çıkıor seçtiğin şey bak bakalım haftan doğrumu yoksa 1 2 gün oynat

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
bebegin_banyo_keyfi_4609.jpg

Sahilllllllllllllllllllll

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ya uf cesss bir türlü yetişemiorum sanaa yaa ya sanki seninle burdan yazışmadan forumu algılayamıyacakmışım gibi hissediorumm bi denk gelelim yaa
cıdden oyle meslıs bende telde senınle konusnca yabancılamıyom resmen cok garıp dımıı:cee

evet aynen ölee bizim damlayla ilk konuşmamızda böle olmuştu mrb ben melis gibi başlamamıştık yaa damlaa ben jokerdeyimdee bişi dicem diye lafa girmiştim ahahahha

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
canım sen bzıım handesın dımı:panter:

Eylülde anne olcak tek Hande benmiyim bilmiyorum canım ama forumdaki tek Hande bendim:hihi::hihi:

Perdemiz turkuazdan beyaza doğru dalgalı rengi..
İki tarafa bağlanacak bide altına storu olcak okadar..
Ben aylardır beyin patlatıyorum Erdal tek bi perde gördü beğendi siparişi verdi :hihi:
Bende strese girdiğimle kaldım napıcam ne edicem diye..

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ya uf cesss bir türlü yetişemiorum sanaa yaa ya sanki seninle burdan yazışmadan forumu algılayamıyacakmışım gibi hissediorumm bi denk gelelim yaa

evet aynen ölee bizim damlayla ilk konuşmamızda böle olmuştu mrb ben melis gibi başlamamıştık yaa damlaa ben jokerdeyimdee bişi dicem diye lafa girmiştim ahahahha

aynen canım ya walla senı ılk aradıgımda da ben oyle oldum guzel oluyoo

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Eylülde anne olcak tek Hande benmiyim bilmiyorum canım ama forumdaki tek Hande bendim:hihi::hihi:

Ben aylardır beyin patlatıyorum Erdal tek bi perde gördü beğendi siparişi verdi :hihi:

anlamadım degrade dedikleri şeymi renk aynı kumaşın üstünde açılıor yada koyuluor gibi neyse gelince bir foto çek be hande nolur merak ettim f ye yüklersin

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

komık bı soruydu benım ıı galıba:ilknur::ilknur:
canım perden de hayırlı olsunn ben daha hıc baslamdım yaaa:acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar