her seferinde bb kodda alıntı yaptığım alanı değiştiriyorum ama olmuyor sinir oldum
ticker kodunu imza düzenleme yerinde imzayı düzenle diye bir yer var oraya yapıştır kaydet banada perle bole anlatmıştı bende zorlandım ilkten ama oldu sonra
her seferinde bb kodda alıntı yaptığım alanı değiştiriyorum ama olmuyor sinir oldum
ticker kodunu imza düzenleme yerinde imzayı düzenle diye bir yer var oraya yapıştır kaydet banada perle bole anlatmıştı bende zorlandım ilkten ama oldu sonra
canım bende ordan yaptım ama neden olmadıki :acep:değiştirmem gereken şeyler vardı, çıktık onları hallettik ama innaılmaz kalabalık, güneşi gören dışarı atmış kendini
ya ben perlenin yazdıklarını uyguladım ama ticker olmadı bir türlü
bende iyiyim ama sırtımda kanmı toplamış benmi vardı neyse o patlamış kanadıda kanadı:ayk::ayk:çok korktum şimdi tampon falan yaptıkda durdu işte
selam kızlar malum yasinin yiğenler bizdeler 2 gündür koştur koştur bi hal olduk çocukları eyle dersleri yaptır yemek kahvaltı banyo ( buarada çocuklar benden nefret edior 2 günde 2 kere yıkandılar bünyemize ters diyip duruolar) gezmee derkennn
1 sahilimize küvet altık fuşya rengi ah aşifte olcak bnm kız yaa
2 bu bomba işte Elvinle buluştuk çocukları yasine sattımm biz caddede biraz oturduk iş nedeniyle istanbuldaydı boşluk yakaladık ve başardık görüşmeyi çok komikti yaa sanki yıllardır tanışıor gibi sarıldıkk :1: hiç yadırgamadan baya muahbbet ettik en son bombaları bilmiordu onları öğrendi iyice koptu çok güldük
meloş kulakların özellikle çınlamıştır kız efendi efendi durdu başına bu geldi diye dedikodunu yaptıkk
işte böle geçti pazar günümüz mecbur akşam yemeği hazırlıcam çocuklar hala bizde benden böleee
buarada bnm ticker geri gidior yaa :bitter: ben şunla uğraşıyım biraz
yokkk 2.yi düşünmüorum cnm yaa daha bu yaşta ilki doğurmaya çalıştık ve bu hamileik bizi aştı geçen yasinde nasıl olsa bi daha hamile kalmayacaksın neye bu cimriliğin falan dedi başka bir konu konuşuordukta o da istemior yani kısaca bunu bile 3 senede anca karar verip yaptıkselam kızlar bugün buralada kimsecikler yoktu.meloş ben seval vardık sadece.melisçim baya hareketli günler geçiriyosun.bu arada neden herşeyi pembe renk alıyosun şekerim.2.çocuk düşünmüyosun galiba:ayk: yani düşünüyosan o da erkek olursa hani dediydim:kayris:
:cicek:selammm bende geldim ay ne ara bukadar konuştunuz yıne yaaa yetişemiyorum size neyse ben şu siteyi çözmeye çalışayım biraz çokkk çalışmam lazım çokkkk:dertli::dertli::dertli:
ayy canım benim çok sevindimmmm banyonuz hayırlı olsun güle güle bıcı bıcı yapsın.demek elvinle buluştunuz ne güzel ya darısı başımıza inşallah :1::1::1::1:
yokkk 2.yi düşünmüorum cnm yaa daha bu yaşta ilki doğurmaya çalıştık ve bu hamileik bizi aştı geçen yasinde nasıl olsa bi daha hamile kalmayacaksın neye bu cimriliğin falan dedi başka bir konu konuşuordukta o da istemior yani kısaca bunu bile 3 senede anca karar verip yaptık
hoşgeldin ceygülcümmm nasıl buldunn bizi oh ya bulamazsın diye korktuklarım arasındaydın inşallah diğerleride bulur gelir buarada bize mekan ver biz çene çalalım yaa o durumdayız
hoşbuldum canım bende atılınca facede gruba üye oldum orda gördüm buraya geldiğinizi hemencik takip ettim kokunuzu
cess hosgeldın guzelım yaa ayy ozledım senı karsılasrsak konusalımm:cicek:selam tatlım nasılsııın?
canım melısım hayırlı olsun sahılımz hayırlısyla kullansın inş..selam kızlar malum yasinin yiğenler bizdeler 2 gündür koştur koştur bi hal olduk çocukları eyle dersleri yaptır yemek kahvaltı banyo ( buarada çocuklar benden nefret edior 2 günde 2 kere yıkandılar bünyemize ters diyip duruolar) gezmee derkennn
2 bu bomba işte Elvinle buluştuk çocukları yasine sattımm biz caddede biraz oturduk iş nedeniyle istanbuldaydı boşluk yakaladık ve başardık görüşmeyi çok komikti yaa sanki yıllardır tanışıor gibi sarıldıkk :1: hiç yadırgamadan baya muahbbet ettik en son bombaları bilmiordu onları öğrendi iyice koptu çok güldük
meloş kulakların özellikle çınlamıştır kız efendi efendi durdu başına bu geldi diye dedikodunu yaptıkk
işte böle geçti pazar günümüz mecbur akşam yemeği hazırlıcam çocuklar hala bizde benden böleee
evet melisçim haklısın.çocuk işi çok ciddi bi konu.hayırlısı diyelim.
selam kızlar malum yasinin yiğenler bizdeler 2 gündür koştur koştur bi hal olduk çocukları eyle dersleri yaptır yemek kahvaltı banyo ( buarada çocuklar benden nefret edior 2 günde 2 kere yıkandılar bünyemize ters diyip duruolar) gezmee derkennn
saol özgecim büyük kalem maldan bir şifonyerimiz eksik kaldı kıyafet almıorum öle bir kararımız vardı çünkü doğunca geitriorlar ya çookk bişiye bayılmazsak almıcaz dedik almıoruz park yatak alındı küvet alındı arabasını babam alcak araba koltuğu ve ilk aylardaki anakucağını babam vercek mama sandalyesinide babam vercek büyüklerden bişi kalmadı dimi kafam çok karışıorda
Ayyy yerim ben oğluşumun halısını:1erdesininde siparişini verdik bugün inşallah sağlıcakla doğarda mutlu mutlu uyur odasında..pff büyüsede gelse artık yahu..hergün acaba iyimi bugün neden az hareket etti bişeymi oldu stresinden gına geldihandee burda dinçmara giderken bir yer var beyaz eşya mobilya falan satıor halıda var buara dükkanın önüne astığı halı oytunun odasında ki halı her geçişte aaa handelerin halısı diorum bugün yasin ebnden önce davrandı aaaa handelerin halısı dior çok ünlüü oğluşunun halısııı
hayırlısı tabiii cnm ban sen çok ideal geliorsun ilkini gençlikte 2.sini aklın başında doğurmuş oluorsun bence çok ideal oldu buarada tickerını yap hadi hazır az kişiyken yarın öbür gün muhabbet çoğalır iyice üşenirsinevet melisçim haklısın.çocuk işi çok ciddi bi konu.hayırlısı diyelim.
saqol meryemim buarada kıskanma yahu evimin dibine kadar gelmişti yasinde arabyla bırakınca bana süper olduuuuucanım melısım hayırlı olsun sahılımz hayırlısyla kullansın inş..
oo coks ewındım burdan bırıyle gorusmene kıskandım dogrusu
neslıhan nasılsın cnm gunun nasılsıı
selam en hanımefendı anne adayları nasılsnzz
nasıl gectı gununzz