2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
komık bı soruydu benım ıı galıba:ilknur::ilknur:
canım perden de hayırlı olsunn ben daha hıc baslamdım yaaa:acep:
başlamasanda sen ufak ufak kenara para at meryem ben mesela acayip cimriyimdir bişiyi kırk kere düşünürüm para veremem eşim kasaya gittiğinde ben yokolurum ortadan böle bir problemim var ama hamile kalmadan önce kenara para attım sadece kapı süsü ve ebebk şekerleri için şimdi kafam rahat o para oranın sonuçta atmasam kenara ahrcanak gidecekti diye bir mantık yürütüorum

sende kenara at 3 tl 5 tl 10 20 falan ne kdr olursa eşinde öle yapsın bazı şeyleri nakit daha ucuza alırosun sonuçta bir gün içinde halledersin hemen hem senin evin daha outlet mağazalara falan yakın hiç tasalanma sadce çok sıcaklarda rahat edemeyeceğini düşün ona göre zamanını ayarla

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
anlamadım degrade dedikleri şeymi renk aynı kumaşın üstünde açılıor yada koyuluor gibi neyse gelince bir foto çek be hande nolur merak ettim f ye yüklersin

Gelir gelmez hemde :panter: ama 2 haftaya anca gelir herhalde :panter:

Karanfilim saçma olurmu yahu hatırlanmak güzel

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
başlamasanda sen ufak ufak kenara para at meryem ben mesela acayip cimriyimdir bişiyi kırk kere düşünürüm para veremem eşim kasaya gittiğinde ben yokolurum ortadan böle bir problemim var ama hamile kalmadan önce kenara para attım sadece kapı süsü ve ebebk şekerleri için şimdi kafam rahat o para oranın sonuçta atmasam kenara ahrcanak gidecekti diye bir mantık yürütüorum

sende kenara at 3 tl 5 tl 10 20 falan ne kdr olursa eşinde öle yapsın bazı şeyleri nakit daha ucuza alırosun sonuçta bir gün içinde halledersin hemen hem senin evin daha outlet mağazalara falan yakın hiç tasalanma sadce çok sıcaklarda rahat edemeyeceğini düşün ona göre zamanını ayarla

Akıllı arkadaşım benim :salincak:
Eminönü en uygun yer
İyi değerlendirmek lazım o paraları
kolay konulmadı kenara o paralar

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
cess hosgeldın guzelım yaa ayy ozledım senı karsılasrsak konusalımm:cicek:

canım melısım hayırlı olsun sahılımz hayırlısyla kullansın inş..
oo coks ewındım burdan bırıyle gorusmene kıskandım dogrusu

neslıhan nasılsın cnm gunun nasılsıı

saol meryemcim ama pek bi değişiklik olmadı.:dertli:

bi ara netten film izledim.ama çok gıcık bi gündü.kızımda gıcıktı.sabahtan gıcık kaptım ya hep öyle devam etti valla.

öyle işte sen neler yaptın:nk:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Eylülde anne olcak tek Hande benmiyim bilmiyorum canım ama forumdaki tek Hande bendim:hihi::hihi:

Perdemiz turkuazdan beyaza doğru dalgalı rengi..
İki tarafa bağlanacak bide altına storu olcak okadar..
Ben aylardır beyin patlatıyorum Erdal tek bi perde gördü beğendi siparişi verdi :hihi:
Bende strese girdiğimle kaldım napıcam ne edicem diye..

hayırlı olsun handecim.odayı naptın boyadın mı peki? bayağı yol almışsınız anlaşılan maşallah diyeyim.benim oda kremden biraz daha koyu hafif sarıya kaçıo maviş renge boyaasakmı diyoruz ama ya güzel olmazsa o zaman napcaz.bide tüm ev aynı renk sorun olur mu acabe

ceygul

Üye
Tepki
45
ayyy yerim ben onuuuuuuuuu çok süper resim nerden buldun bunuu ayy bayıldımmmmmmmm handee

ceygülll süper bir koruman var cnm facede arkadaşlık talebi gönderemiorum melis ben sen müsait olduunda eklersin

aaa öylemi bilmiyordum bak:acep: ben göndereyim bari herkese

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Bende artık buluşup dahada kaynaşalım diyorum :1::1::1::1:
evet yaa bugünde elvin dedi koca istanbul tayfası bir beceremediniz bulumayı ben ankaradan geldim gördüm sizi diye:ilknur:
Akıllı arkadaşım benim :salincak:
Eminönü en uygun yer
İyi değerlendirmek lazım o paraları
kolay konulmadı kenara o paralar
tabikii eminönüü orda arkadaşımın kayınpederinin dükkanı var kapı süsümü beğendim bile ama pahalı dükkan küçük şekerleri başka dükkanlardan hallederim diorum

bi ara netten film izledim.ama çok gıcık bi gündü.kızımda gıcıktı.sabahtan gıcık kaptım ya hep öyle devam etti valla.

gıcık deme lan prensesimizeeeeee

şaka bi yana seni kendime çok benzetiorum bende tahminen bölee derim sahhile kızdığımda:hihi:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

hmm anladım kzuum bende arkadslarla gecrdım bugunu sonra geldım ewe kocısle oturyoz walla
Gelir gelmez hemde :panter: ama 2 haftaya anca gelir herhalde :panter:

Karanfilim saçma olurmu yahu hatırlanmak güzel
haklsısın bak hatrladım senıı:1:

ewet melısım cok haklıısın ya zaten mayıs ta baslarz dedıkk baslarız inş
bu arada yarın ewlılk yıldonumum yaaa:1::1:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
saol özgecim büyük kalem maldan bir şifonyerimiz eksik kaldı kıyafet almıorum öle bir kararımız vardı çünkü doğunca geitriorlar ya çookk bişiye bayılmazsak almıcaz dedik almıoruz park yatak alındı küvet alındı arabasını babam alcak araba koltuğu ve ilk aylardaki anakucağını babam vercek mama sandalyesinide babam vercek büyüklerden bişi kalmadı dimi kafam çok karışıorda
canım daha ne olsun herieyiniz hazır maşallah dediğin gibi hediyede çok gelir ohh hadi bitirdin ne güzelll
selam en hanımefendı anne adayları nasılsnzz:hihi::hihi:
nasıl gectı gununzz

canımmm ben geldim ama eşim alıyor arada pc yi geç yazıyorum o yüzden.nasılsın iyimisin nasıl geçti günün
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

hoş geldiiiinnn:1::1:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hayırlı olsun handecim.odayı naptın boyadın mı peki? bayağı yol almışsınız anlaşılan maşallah diyeyim.benim oda kremden biraz daha koyu hafif sarıya kaçıo maviş renge boyaasakmı diyoruz ama ya güzel olmazsa o zaman napcaz.bide tüm ev aynı renk sorun olur mu acabe

seval handenin facesinde odası var baksana rengine halısına dolabına falan güzel renk duvardaki

birde bnm evimde hiçbir oda aynı renk deil hol falanda hiçbiyerle aynı deil bir sorun olmaz yani cnmm

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
özgemmmmm gelmısssss:huhuu:

eşimle sabah kahvaltı yapmaya gittik forum istanbula daha sonra mağazaları gezdik.kızlaar çok güzel bişey gördüm lcw da çok güzel bebiş kıyafetleri getirmişler üstünede kocaman Annemi Çok Seviyorum yazıyorrr çok beğendim yaa mutlaka bakın ben birdahaki gittiğimde alıcam kasada çok sıra vardı alamadım.fiyatıda 7,5 tl yanılmıyorsam :1::1::1:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
canım daha ne olsun herieyiniz hazır maşallah dediğin gibi hediyede çok gelir ohh hadi bitirdin ne güzelll

canımmm ben geldim ama eşim alıyor arada pc yi geç yazıyorum o yüzden.nasılsın iyimisin nasıl geçti günün

hoş geldiiiinnn:1::1:

ıyıyımm kuzum guzel bı gun gecrdım sen naptım

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74

Canım biz odasını turkuaza boyamıştık halısını falan turkuazlı beyazlı almıştık..dolabını kendimiz yaptık..bide beyaz büyüyen yatak alıcas o kadar:hihi: sanırım bişiyi kalmadı pek..

şampanya sarısı gibi sanırım sizin duvarlar ne güzel işte açık renk bebişinin içi açılacaktır..mavişe boyasanızda ya sonra sıkılırsanız evinizin rengi zaten çok güzel bence sen süsleyerek renklendirebilirsin

Hala daha hırsını alamamışsın sanırım canım :panter:

QUOTE=MLSFB;583921]evet yaa bugünde elvin dedi koca istanbul tayfası bir beceremediniz bulumayı ben ankaradan geldim gördüm sizi diye:ilknur:

tabikii eminönüü orda arkadaşımın kayınpederinin dükkanı var kapı süsümü beğendim bile ama pahalı dükkan küçük şekerleri başka dükkanlardan hallederim diorum

şaka bi yana seni kendime çok benzetiorum bende tahminen bölee derim sahhile kızdığımda:hihi:[/QUOTE]

ŞArkhan canım tek geçerim..istediğin zamanda gelirim senle :1::1::1:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
evet yaa bugünde elvin dedi koca istanbul tayfası bir beceremediniz bulumayı ben ankaradan geldim gördüm sizi diye:ilknur:

şaka bi yana seni kendime çok benzetiorum bende tahminen bölee derim sahhile kızdığımda:hihi:

ah canım ya ama bazen çok yoruyo beni.mesela bugün sabahtan sinirlerimi bozdu ve bütün günüm öyle geçti.şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.bişey var üstümde.ağlamam lazım.aksilik eşimde kaçmış erken gelecek.aha geldi bile.şimdi geldiğine pişman olacak.surat yapacam diye.

evet canım.kesin dersin.ben pislik hatta bazen adi bile diyorum.ahahahah:dertli::dertli:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
hmm anladım kzuum bende arkadslarla gecrdım bugunu sonra geldım ewe kocısle oturyoz walla

canıımmm Allah uzun ömürleer versin bebişinle kocişinle nice mutlu yıllara kaçıncı senenize giriyorsunuz:? inşallah gelcek sene evlilik yıldönümünde bebişin kucağında olurr

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
eşimle sabah kahvaltı yapmaya gittik forum istanbula daha sonra mağazaları gezdik.kızlaar çok güzel bişey gördüm lcw da çok güzel bebiş kıyafetleri getirmişler üstünede kocaman Annemi Çok Seviyorum yazıyorrr çok beğendim yaa mutlaka bakın ben birdahaki gittiğimde alıcam kasada çok sıra vardı alamadım.fiyatıda 7,5 tl yanılmıyorsam :1::1::1:
bak özgem dun yakınıyordun esımle gezemıyom dıyeee sewındım cnm
dun bende baktım ama almadım cok seker seyler gelmıss
canıımmm Allah uzun ömürleer versin bebişinle kocişinle nice mutlu yıllara kaçıncı senenize giriyorsunuz:? inşallah gelcek sene evlilik yıldönümünde bebişin kucağında olurr

sagol sewalım allah razıı olsunn.
daha 1yıl canım bıtıyooo

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yaa ben bir türlü bebek eşyası satan lcw bulamadım yaa uffff

aa tebrik ederim nice seneleriniz olsun birlikte inşallaahhhhh
ah canım ya ama bazen çok yoruyo beni.mesela bugün sabahtan sinirlerimi bozdu ve bütün günüm öyle geçti.şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.bişey var üstümde.ağlamam lazım.aksilik eşimde kaçmış erken gelecek.aha geldi bile.şimdi geldiğine pişman olacak.surat yapacam diye.

evet canım.kesin dersin.ben pislik hatta bazen adi bile diyorum.ahahahah:dertli::dertli:

kocana yapma zaten adam ayda yılda bir kere erken geliorr yapm lütfennn

kızlarr bende çocukalra bişiler yedireyim sahilimede tabiiisiiiiiii öpüorum siziii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar