karanfilimm
Aktif Üye
Bende artık buluşup dahada kaynaşalım diyorum :1::1::1::1:
bencedeeeeeeeeee yaaaaaaaaa vuslat gerceklestırelımmm
Bende artık buluşup dahada kaynaşalım diyorum :1::1::1::1:
başlamasanda sen ufak ufak kenara para at meryem ben mesela acayip cimriyimdir bişiyi kırk kere düşünürüm para veremem eşim kasaya gittiğinde ben yokolurum ortadan böle bir problemim var ama hamile kalmadan önce kenara para attım sadece kapı süsü ve ebebk şekerleri için şimdi kafam rahat o para oranın sonuçta atmasam kenara ahrcanak gidecekti diye bir mantık yürütüorumkomık bı soruydu benım ıı galıba:ilknur::ilknur:
canım perden de hayırlı olsunn ben daha hıc baslamdım yaaa:acep:
anlamadım degrade dedikleri şeymi renk aynı kumaşın üstünde açılıor yada koyuluor gibi neyse gelince bir foto çek be hande nolur merak ettim f ye yüklersin
başlamasanda sen ufak ufak kenara para at meryem ben mesela acayip cimriyimdir bişiyi kırk kere düşünürüm para veremem eşim kasaya gittiğinde ben yokolurum ortadan böle bir problemim var ama hamile kalmadan önce kenara para attım sadece kapı süsü ve ebebk şekerleri için şimdi kafam rahat o para oranın sonuçta atmasam kenara ahrcanak gidecekti diye bir mantık yürütüorum
sende kenara at 3 tl 5 tl 10 20 falan ne kdr olursa eşinde öle yapsın bazı şeyleri nakit daha ucuza alırosun sonuçta bir gün içinde halledersin hemen hem senin evin daha outlet mağazalara falan yakın hiç tasalanma sadce çok sıcaklarda rahat edemeyeceğini düşün ona göre zamanını ayarla
cess hosgeldın guzelım yaa ayy ozledım senı karsılasrsak konusalımm:cicek:
canım melısım hayırlı olsun sahılımz hayırlısyla kullansın inş..
oo coks ewındım burdan bırıyle gorusmene kıskandım dogrusu
neslıhan nasılsın cnm gunun nasılsıı
Eylülde anne olcak tek Hande benmiyim bilmiyorum canım ama forumdaki tek Hande bendim
Perdemiz turkuazdan beyaza doğru dalgalı rengi..
İki tarafa bağlanacak bide altına storu olcak okadar..
Ben aylardır beyin patlatıyorum Erdal tek bi perde gördü beğendi siparişi verdi
Bende strese girdiğimle kaldım napıcam ne edicem diye..
ayyy yerim ben onuuuuuuuuu çok süper resim nerden buldun bunuu ayy bayıldımmmmmmmm handee
ceygülll süper bir koruman var cnm facede arkadaşlık talebi gönderemiorum melis ben sen müsait olduunda eklersin
evet yaa bugünde elvin dedi koca istanbul tayfası bir beceremediniz bulumayı ben ankaradan geldim gördüm sizi diye:ilknur:Bende artık buluşup dahada kaynaşalım diyorum :1::1::1::1:
tabikii eminönüü orda arkadaşımın kayınpederinin dükkanı var kapı süsümü beğendim bile ama pahalı dükkan küçük şekerleri başka dükkanlardan hallederim diorumAkıllı arkadaşım benim :salincak:
Eminönü en uygun yer
İyi değerlendirmek lazım o paraları
kolay konulmadı kenara o paralar
saol meryemcim ama pek bi değişiklik olmadı.:dertli:
bi ara netten film izledim.ama çok gıcık bi gündü.kızımda gıcıktı.sabahtan gıcık kaptım ya hep öyle devam etti valla.
öyle işte sen neler yaptın
hmm anladım kzuum bende arkadslarla gecrdım bugunu sonra geldım ewe kocısle oturyoz wallasaol meryemcim ama pek bi değişiklik olmadı.:dertli:
bi ara netten film izledim.ama çok gıcık bi gündü.kızımda gıcıktı.sabahtan gıcık kaptım ya hep öyle devam etti valla.
haklsısın bak hatrladım senıı:1:Gelir gelmez hemde ama 2 haftaya anca gelir herhalde
Karanfilim saçma olurmu yahu hatırlanmak güzel
başlamasanda sen ufak ufak kenara para at meryem ben mesela acayip cimriyimdir bişiyi kırk kere düşünürüm para veremem eşim kasaya gittiğinde ben yokolurum ortadan böle bir problemim var ama hamile kalmadan önce kenara para attım sadece kapı süsü ve ebebk şekerleri için şimdi kafam rahat o para oranın sonuçta atmasam kenara ahrcanak gidecekti diye bir mantık yürütüorum
sende kenara at 3 tl 5 tl 10 20 falan ne kdr olursa eşinde öle yapsın bazı şeyleri nakit daha ucuza alırosun sonuçta bir gün içinde halledersin hemen hem senin evin daha outlet mağazalara falan yakın hiç tasalanma sadce çok sıcaklarda rahat edemeyeceğini düşün ona göre zamanını ayarla
canım daha ne olsun herieyiniz hazır maşallah dediğin gibi hediyede çok gelir ohh hadi bitirdin ne güzelllsaol özgecim büyük kalem maldan bir şifonyerimiz eksik kaldı kıyafet almıorum öle bir kararımız vardı çünkü doğunca geitriorlar ya çookk bişiye bayılmazsak almıcaz dedik almıoruz park yatak alındı küvet alındı arabasını babam alcak araba koltuğu ve ilk aylardaki anakucağını babam vercek mama sandalyesinide babam vercek büyüklerden bişi kalmadı dimi kafam çok karışıorda
selam en hanımefendı anne adayları nasılsnzz
nasıl gectı gununzz
canımmm ben geldim ama eşim alıyor arada pc yi geç yazıyorum o yüzden.nasılsın iyimisin nasıl geçti gününözgemmm:cicek:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hayırlı olsun handecim.odayı naptın boyadın mı peki? bayağı yol almışsınız anlaşılan maşallah diyeyim.benim oda kremden biraz daha koyu hafif sarıya kaçıo maviş renge boyaasakmı diyoruz ama ya güzel olmazsa o zaman napcaz.bide tüm ev aynı renk sorun olur mu acabe
özgemmmmm gelmısssss
canım daha ne olsun herieyiniz hazır maşallah dediğin gibi hediyede çok gelir ohh hadi bitirdin ne güzelll
canımmm ben geldim ama eşim alıyor arada pc yi geç yazıyorum o yüzden.nasılsın iyimisin nasıl geçti günün
hoş geldiiiinnn:1::1:
hayırlı olsun handecim.odayı naptın boyadın mı peki? bayağı yol almışsınız anlaşılan maşallah diyeyim.benim oda kremden biraz daha koyu hafif sarıya kaçıo maviş renge boyaasakmı diyoruz ama ya güzel olmazsa o zaman napcaz.bide tüm ev aynı renk sorun olur mu acabe
saol meryemcim ama pek bi değişiklik olmadı.:dertli:
evet yaa bugünde elvin dedi koca istanbul tayfası bir beceremediniz bulumayı ben ankaradan geldim gördüm sizi diye:ilknur:
tabikii eminönüü orda arkadaşımın kayınpederinin dükkanı var kapı süsümü beğendim bile ama pahalı dükkan küçük şekerleri başka dükkanlardan hallederim diorum
gıcık deme lan prensesimizeeeeee
şaka bi yana seni kendime çok benzetiorum bende tahminen bölee derim sahhile kızdığımda
hmm anladım kzuum bende arkadslarla gecrdım bugunu sonra geldım ewe kocısle oturyoz walla
haklsısın bak hatrladım senıı:1:
ewet melısım cok haklıısın ya zaten mayıs ta baslarz dedıkk baslarız inş
bu arada yarın ewlılk yıldonumum yaaa:1::1:
bak özgem dun yakınıyordun esımle gezemıyom dıyeee sewındım cnmeşimle sabah kahvaltı yapmaya gittik forum istanbula daha sonra mağazaları gezdik.kızlaar çok güzel bişey gördüm lcw da çok güzel bebiş kıyafetleri getirmişler üstünede kocaman Annemi Çok Seviyorum yazıyorrr çok beğendim yaa mutlaka bakın ben birdahaki gittiğimde alıcam kasada çok sıra vardı alamadım.fiyatıda 7,5 tl yanılmıyorsam :1::1::1:
canıımmm Allah uzun ömürleer versin bebişinle kocişinle nice mutlu yıllara kaçıncı senenize giriyorsunuz:? inşallah gelcek sene evlilik yıldönümünde bebişin kucağında olurr
yaa ben bir türlü bebek eşyası satan lcw bulamadım yaa uffffeşimle sabah kahvaltı yapmaya gittik forum istanbula daha sonra mağazaları gezdik.kızlaar çok güzel bişey gördüm lcw da çok güzel bebiş kıyafetleri getirmişler üstünede kocaman Annemi Çok Seviyorum yazıyorrr çok beğendim yaa mutlaka bakın ben birdahaki gittiğimde alıcam kasada çok sıra vardı alamadım.fiyatıda 7,5 tl yanılmıyorsam :1::1::1:
aa tebrik ederim nice seneleriniz olsun birlikte inşallaahhhhhhmm anladım kzuum bende arkadslarla gecrdım bugunu sonra geldım ewe kocısle oturyoz walla
haklsısın bak hatrladım senıı:1:
ewet melısım cok haklıısın ya zaten mayıs ta baslarz dedıkk baslarız inş
bu arada yarın ewlılk yıldonumum yaaa:1::1:
ah canım ya ama bazen çok yoruyo beni.mesela bugün sabahtan sinirlerimi bozdu ve bütün günüm öyle geçti.şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.bişey var üstümde.ağlamam lazım.aksilik eşimde kaçmış erken gelecek.aha geldi bile.şimdi geldiğine pişman olacak.surat yapacam diye.
evet canım.kesin dersin.ben pislik hatta bazen adi bile diyorum.ahah:dertli::dertli: