2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
hoşgeldin canım valla pek kimseler yok bugün.sen nasılsın.keyfin yerinde gibi maşallah:huhuu:

ewet kuzum gayet ıyıım walla oglusum we kocısımle pazar keyfı yaptık uyudk baya sımdı kahwaltımızı yaptık bırazdanda kocısı ewde bırakıp arkads toplantısına gıdecegım mamalar yemege-ciko-ciko-ciko
sen nasılsın bakıyımm

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
geçmiş olsun canım.aman onlara bişey olmasın.evimizin direği onlar

dişlerin normaldir ağrıması canım.çürük felan varsa hele daha beter olur.bende mide yanması tatlı acı arka arkaya yiyince olur.ama normalde olmaz.benim hala ağzımın tadı gelmedi.yani hala ağzımda o tuhaf tat var.mide yanması da gıcık bişey.sakız dene belki iyi gelir canım.

yok canım çürük falan yok şükür hamile kalmadan yaptırmıştım.hmmm bende tatlı tuzlu bir arada yiyorum en iyisi öle yapmayayım belkim geçer mersi şekerimmm-ciko-ciko

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ewet kuzum gayet ıyıım walla oglusum we kocısımle pazar keyfı yaptık uyudk baya sımdı kahwaltımızı yaptık bırazdanda kocısı ewde bırakıp arkads toplantısına gıdecegım mamalar yemege-ciko-ciko-ciko
sen nasılsın bakıyımm

oh oh maşllah nazar değmesin.arkadaş toplantıları güzel oluyo valla.ben bugün pek keyifszim.bi de malum pazar günü.pazar günleri ben böyle olurum keyifsiz.öyle işte.bi de şu sabahları kusmalarım dursa daha iyi olcam aslında.çünkü güne kötü başlamak çok gıcık oluyo:böö:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
oh oh maşllah nazar değmesin.arkadaş toplantıları güzel oluyo valla.ben bugün pek keyifszim.bi de malum pazar günü.pazar günleri ben böyle olurum keyifsiz.öyle işte.bi de şu sabahları kusmalarım dursa daha iyi olcam aslında.çünkü güne kötü başlamak çok gıcık oluyo:böö:

canımmm gecmıs olsun ya dıkt et kendıne burdada kımseler yok bugun :böö:
sen moralı keyfı yuksek tut mınıgın ıcın tammmı canımmmm

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
yok canım çürük falan yok şükür hamile kalmadan yaptırmıştım.hmmm bende tatlı tuzlu bir arada yiyorum en iyisi öle yapmayayım belkim geçer mersi şekerimmm-ciko-ciko

bende öyle canım geçen sene hepsini halletmiştim kanal dolgu felan.ama aynen benimkide o gün ağrıyodu.dolgu olan yer.yuh dedim yani.çürük olaymış mahfedermiş yani.

evet bi de öyle yap bakalım belki çare olur.mesela ben tatlıdan sonra çayda içmiyorum o da yanma yapıyo.yani ikramlarda felan öyle yap.hemn arkadan çay içme.bi de dediğim gibi sakız dene.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
neslimmmm kız biz bir kaldık burda:cee bende çıkıcam bebemmm artık görüşürüz tekrardan kocaman öptümmm seni :sim3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar