2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
tünaydınlar herkese.gece muhabbetin dibine vurmuşsunuz oh ne güzel.kahvaltımı yaptım.ama kızım sinirlerimi bozdu.yine her kahvaltı zamanı gibi bi bahane buldu ve kahvaltı yapmadı.her kahvaltıda illa ki bağırıp çağıracam.karnımdakine yazık ya.ablası yüzünden geriliyo cücüğüm.ne güzelde hazırlamıştım kahvaltıyı.gözleme yaptım,yumurta haşladım...salak ya yemekte gözü yok ki.yarım saattir sofra öyle duruyo.belki zıkkımlanır diye.artık tehdit ettim yemessen dışarı çıkarmam dedim.ama yinede gözlemeden 2 ısırık aldı kalktı.uf umrumda diil artık yoruldum gerçekten.her yemekte aynı şeyler.hala ben yediriyorum.ona mı yedireyim kendim mi yiyeyim şaşırdım kaldım. böyle beni üzdüğü zaman diyorum ki çocuk neyime benim.çünkü çok strese giriyorum.ya bi çocuk sadece kahvaltıda yumurta yiyerek nereye kadar yaşayabilir.hemde illa yağda olcak.haşlanmış olursa da yemiyo.valla bıktım usandım.her kahvaltım mutsuz geçer benim böyle.stresli geçer.yemeyen çocuk kadar anneyi sinir eden başka hiçbişey olamaz kızlar.aklınızda bulunsun benden tavsiye 8-9 aylıkken başlayın herşey yedirmeye.herşeyin tadını almaya başlasın.sütü de öyle kızlar 1 yaşından önce verin derim.çünkü sonra almıyolar.hatta daha önce bişeyler vermeye başlayın her yemekten tattırın.hiçbişey olmaz korkmayın.bu tavsiyelerimi dikkate alın derim kızlar. yemeğen çocukla uğraşmak çok zor.ama var ya ben olmadığım zaman it gibi yiyo.pislik bütün pisliği bana zaten. ay ne çok sinirlwnmişim ya.öf zaten gözümde şiş hala.adama da sinirlendim. yani iğrenç tipik bi pazar günü......:böö::böö:

neslicim ya sen çok kafana takma bence kocaman kız olmuş bizim miniklere göre :cokkomik: benim ablamın oğluşu daha 1 yaşına gelmedi yemek yediremiyor ablam ve kız delirecek yakında.sonuçta daha küçük.bak ne güzel acıktığında mutfağa gidiyormuş.ama şu da var hep duyardım ama uygulamasına yürek dayanır mı bilmiyorum yemek yemediğinde sonradan yemek vermiyorlarmış ama benim yürağim dayanmaz:sinifsinif: kocişini de takma kafana canım.herkesin sorunu olur kimin olmuyor ki.üzülmeye de çok yatkınız:lilav:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
neslicim ya sen çok kafana takma bence kocaman kız olmuş bizim miniklere göre :cokkomik: benim ablamın oğluşu daha 1 yaşına gelmedi yemek yediremiyor ablam ve kız delirecek yakında.sonuçta daha küçük.bak ne güzel acıktığında mutfağa gidiyormuş.ama şu da var hep duyardım ama uygulamasına yürek dayanır mı bilmiyorum yemek yemediğinde sonradan yemek vermiyorlarmış ama benim yürağim dayanmaz:sinifsinif: kocişini de takma kafana canım.herkesin sorunu olur kimin olmuyor ki.üzülmeye de çok yatkınız:lilav:

ah sevalcim saol tatlım.yok ya bazen takıyorum bazen takmıyorum.evet canım o yaştakiler daha zor.ama dediğim gibi daha 6 aylık felan başlayın yemeklerden tattırın suyundan felan.herşey dayayın ağızlarına valla.aslında kocişle bi sorun olmadı ama biz kadınlar işte.gece 1:30 da yatağa geldi. sonrada döndü totosunu yattı.e malum bende biraz ilgi bekledim :1: e sen görürsün dedim.çünkü biliyorum sabah olay tersine dönücek.ve öyle oldu.avcunu yala dedim.:dill::dill: öyle işte.ona bozulmuştum yani.bi de sabah çok kötü oldum öğürmekten gözlerim ayrıldı.hala kusmaya devam sabahları ya.valla bıktım artık.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ay akşam yaptım yılmaza vermek için belim ağrıdı hiç içimden gelmiyor sevalcim
bakkala gidip çekirdek mi alsam canım çekti yaaaaaaaaaaa

afiyet olsun canımmm oğluşumuza yarasınnn-ciko-ciko bu arada melis falan nerde yahu bu pazar günlerini sevmiyorum kimsecikler olmuyor topikte :bitter:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ay akşam yaptım yılmaza vermek için belim ağrıdı hiç içimden gelmiyor sevalcim
bakkala gidip çekirdek mi alsam canım çekti yaaaaaaaaaaa

ah sevalcim saol tatlım.yok ya bazen takıyorum bazen takmıyorum.evet canım o yaştakiler daha zor.ama dediğim gibi daha 6 aylık felan başlayın yemeklerden tattırın suyundan felan.herşey dayayın ağızlarına valla.aslında kocişle bi sorun olmadı ama biz kadınlar işte.gece 1:30 da yatağa geldi. sonrada döndü totosunu yattı.e malum bende biraz ilgi bekledim :1: e sen görürsün dedim.çünkü biliyorum sabah olay tersine dönücek.ve öyle oldu.avcunu yala dedim.:dill::dill: öyle işte.ona bozulmuştum yani.bi de sabah çok kötü oldum öğürmekten gözlerim ayrıldı.hala kusmaya devam sabahları ya.valla bıktım artık.

neslimmm yani intikamım acı olcak diosun haaaa bak sevdim bunu.:cokkomik::cokkomik:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
e tabi şekerim yok öyle kaytarmak.kısasa kısas yapcaksın.ama bazen her zman diil tabi.hihihi.ilişki uzmanı::gozluk:

ilişki uzmanımız bizim şu ruh halini değiştir de kendine gel azıcık hareketli müzik falan aç az bişecik kıpır kıpır ol çok sarsma kızımızı ama.bu arada senin dünür görünmüyor burada.az kişi biliyor sanırım burayı:zonk:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ilişki uzmanımız bizim şu ruh halini değiştir de kendine gel azıcık hareketli müzik falan aç az bişecik kıpır kıpır ol çok sarsma kızımızı ama.bu arada senin dünür görünmüyor burada.az kişi biliyor sanırım burayı:zonk:

-ciko öyle yapıyım dimi müzik kendime getirir beni.o beni sarsıyo valla hiç durmuyo maşşallah ya çok hareketli.evet selmanın haberi var aslında ama belki meşguldür.gelir ya. sen napıyosun bugün.evdemisin ?

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
-ciko öyle yapıyım dimi müzik kendime getirir beni.o beni sarsıyo valla hiç durmuyo maşşallah ya çok hareketli.evet selmanın haberi var aslında ama belki meşguldür.gelir ya. sen napıyosun bugün.evdemisin ?

şekerim ben evdeyim kociş hastaydı zaten.o tv de ben burda-ciko bu arada dişlerim ağrıyor:zonk: mide yanmalarında arasıra var sende var mı nesliii.olmasındaaa

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
şekerim ben evdeyim kociş hastaydı zaten.o tv de ben burda-ciko bu arada dişlerim ağrıyor:zonk: mide yanmalarında arasıra var sende var mı nesliii.olmasındaaa

geçmiş olsun canım.aman onlara bişey olmasın.evimizin direği onlar

dişlerin normaldir ağrıması canım.çürük felan varsa hele daha beter olur.bende mide yanması tatlı acı arka arkaya yiyince olur.ama normalde olmaz.benim hala ağzımın tadı gelmedi.yani hala ağzımda o tuhaf tat var.mide yanması da gıcık bişey.sakız dene belki iyi gelir canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar