tünaydınlar herkese.gece muhabbetin dibine vurmuşsunuz oh ne güzel.kahvaltımı yaptım.ama kızım sinirlerimi bozdu.yine her kahvaltı zamanı gibi bi bahane buldu ve kahvaltı yapmadı.her kahvaltıda illa ki bağırıp çağıracam.karnımdakine yazık ya.ablası yüzünden geriliyo cücüğüm.ne güzelde hazırlamıştım kahvaltıyı.gözleme yaptım,yumurta haşladım...salak ya yemekte gözü yok ki.yarım saattir sofra öyle duruyo.belki zıkkımlanır diye.artık tehdit ettim yemessen dışarı çıkarmam dedim.ama yinede gözlemeden 2 ısırık aldı kalktı.uf umrumda diil artık yoruldum gerçekten.her yemekte aynı şeyler.hala ben yediriyorum.ona mı yedireyim kendim mi yiyeyim şaşırdım kaldım. böyle beni üzdüğü zaman diyorum ki çocuk neyime benim.çünkü çok strese giriyorum.ya bi çocuk sadece kahvaltıda yumurta yiyerek nereye kadar yaşayabilir.hemde illa yağda olcak.haşlanmış olursa da yemiyo.valla bıktım usandım.her kahvaltım mutsuz geçer benim böyle.stresli geçer.yemeyen çocuk kadar anneyi sinir eden başka hiçbişey olamaz kızlar.aklınızda bulunsun benden tavsiye 8-9 aylıkken başlayın herşey yedirmeye.herşeyin tadını almaya başlasın.sütü de öyle kızlar 1 yaşından önce verin derim.çünkü sonra almıyolar.hatta daha önce bişeyler vermeye başlayın her yemekten tattırın.hiçbişey olmaz korkmayın.bu tavsiyelerimi dikkate alın derim kızlar. yemeğen çocukla uğraşmak çok zor.ama var ya ben olmadığım zaman it gibi yiyo.pislik bütün pisliği bana zaten. ay ne çok sinirlwnmişim ya.öf zaten gözümde şiş hala.adama da sinirlendim. yani iğrenç tipik bi pazar günü......:böö::böö: