çok güzel olmuşşş ebruuu bayıldımmmmmmmmmm
teşekkür ederim canım... ben çıkıyım eşim geldi benle hiç muhabbet etmiyosun diyo sonrada korku fimi izleyelim diyo muhabbete bak:1::1:
öpüyorum sizi ayyy ben bu siteyi sevdimmmm
çok güzel olmuşşş ebruuu bayıldımmmmmmmmmm
içimden bir his ilerlemicek dio incii:1::1::1: neyse moderatörlere rica ederiz tam olarak nerde napmamız gerektiğini açıklarlar
yani iimde ki malum yer siniri kini geçmiorr yaa hay akrep huylarım bnm yaa düng ece resmen onu düşüne düşüne uyudum bugünde ne hayallerim vardı girip dağıtıp çıkcaktım ama kafalarına göre silmişler üyeliğimi
buarada saadetide banlemişler kız bişi yazmadığı halde hele en beteri lehale kız foruma bile girmedi üyelik iptal oldu yazık
saol cnmm kir belli etmez en azından:1::1:bu da çookk güzelmiş canım
melekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin ve beni yanılttın ben melek gelmez demiştimmmm ayyy ne sevindim yaa sevalde görür inşallahh seniisizi yerim nennn manyaklarr , buldum siziiiiiii:1::1:
saol cnmm kir belli etmez en azından:1::1:
melekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin ve beni yanılttın ben melek gelmez demiştimmmm ayyy ne sevindim yaa sevalde görür inşallahh senii
oy sahilin yatakcıklarını sevsinler...kızım bne çatlardım al yukarı çabuk yerleştir şöyle içine sinsin yahuuuuuuuuuay aşkolsun beee senden kıymetli bişimi bakalımm nolcak son dklar
buarada bizde sahilin park yatağını aldık kraft504 pembe gri renkleride ayy ilkdefa böle büyükk bişi aldık çok tuhaf hissediorum kenidmi acaba doğrumu yaptı diyee arabadan eve çıkarttırmadım yaasine biraz kalsın dedim kendimi hazırlamam lazım neden böle şeyler hissediorum acaba yaa
hoşgeldin melekkkkkkkksizi yerim nennn manyaklarr , buldum siziiiiiii:1::1:
meliscim online görünüyorsun ama yoksun sanırım.
yarın evde olur muyum bilmiyorum ama çıkmazsam geliirim
arkadaşlara çok selam
öpüldünüz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:besik::besik::besik::besik::besik::bebek::bebek::bebek::bebek:
Günaydın Meloşcuuuum, sonunda gelebildim. dün köye gittik de aksam da yorgunluktan bayıldım giremedim ama sonunda kavustum sizzzzeeeee.
günaydın cescim
çok sevindim seninle kavuştuğumuza
ben de kahvaltı yaptım çay içiyorum ben de bugün köye gidecektim hava kapalı evdeyim
afiyetler olsun canım, diger hafta gidersin napalım, hava bi garip ısınamadı gitti. biz de gittik ama aksamustu baya kapandı hava rüzgar cikti falan...herkes iyi de mi dün bakamadım kimseye. var mı yeni havadisler?
herkes iiiii
didem dün dm86 ayrıntılsında problem çıktı
kalbinde sanırım problem...ama herşeyi normal kan testi istemiş doktor bence bir şey çıkmayacak...dua edin diyor dua edelim ces
hay Allah ya üzüldüm çok, ama eminim bir problem çıkmayacaktır. hatta bakarsın onun da doktoru yanlış falan görmüştür. Dua ederim tabi, Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Bu arada bu site güzelmiş,kim bulduysa canı gönülden tebrik ederim, Elma ve mahtapla bağlantı kurabildiniz mi?
evet bu siteyi bende çok beğendim
inci buldu perle yani
hayır henüz irtibat kuramadık yarın yasak kalkar kalkmaz özelden mesaj atıcaz herkese bu arada konumuz kapandı biliyorsun dimi
ay bilmez miyim, benim üyeilgin iptalinden sonraki skandal. alsınlar KK forumlarını başlarına çalsınlar, başka forum yok sanki, hey allahım yaaaaaa. Elma da pro kartlıydı gerçi vazgeçmesi zor olacaktır onun.