hosbulduk fıstıklarım azcık vakit buldum bi bakınayım dedim ya tickerı halledemiyorum eski tickerımı eklemeye çalıştım onu da beceremedim :hihh:
eskiyi eklemeyi esra biliyor canım ya.oda çıktı :lilav::lilav:
hosbulduk fıstıklarım azcık vakit buldum bi bakınayım dedim ya tickerı halledemiyorum eski tickerımı eklemeye çalıştım onu da beceremedim :hihh:
eskiyi eklemeyi esra biliyor canım ya.oda çıktı :lilav::lilav:
damla incinin verdiği siteden yapppppppp
Kızlar cici topiği,kilo topiği,göbek topiği açmıyor muyuz?
selammm kızlar!!!-hmm
ordan yaptım ama tarih tutmuyo ki 18 haftalık cıkıyorum benim oglum kocamaaaan :cicibebek:
Kizlar aramiza hosgeldiniz. Keyifli paylasimlar diliyorum. Benimde 1 oglum var 1bucuk yasinda. Rabbim evlatlarinizi hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
benim yerimede gez canım :sim3::sim3:
canım son adet gününü yaz,beklenen doğum tarihini yazdığın zaman tutmuyor hafta.senin kocaman olan oğluşunu yirim benn maşallah
inci açacak yarın
yav inci ben şimdi 21 haftayı tutturmak için uydurdumda uydurdum bakim geriye falanmı gidecek ay ne şok olurummmm 10 daha beklim bakim nasıl ilerlicekk
buarada sevbor sevgiso ve siya81 e msj attım ben burdyız diye f den
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de
count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın
sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar