2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;

ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de

count date : bebeğin muhtemel doğum tarihini yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın

sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar

Sevallllllllll canım bak burda çok güzel anlatmış perle.bende burdan yaptım:lilav:

Tepki
32
bugün bi ""ceeeee" dedim kayboldum bi msj yazdım hemen banlenmişim dedim diğer tarafın talihsizliği hala mı devam ediyor.sabahtan beri uğraşıyorum meğer cinsiyetimi erkek seçmişim az önce halloldu. artık oğlum olacağından mıdır nedir elim direk erkek butonuna gitti herhalde:3:
yada sizi tekrar bulmanın heyecanından mıdır nedir?
herkese tekrar selamlar.
ben face te de yokum ama 2011 eylül anneleri diye aratınca buldum sizi çok da zor olmadı. o yüzden google de arayan bulur diye düşüüyorum.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
bugün bi ""ceeeee" dedim kayboldum bi msj yazdım hemen banlenmişim dedim diğer tarafın talihsizliği hala mı devam ediyor.sabahtan beri uğraşıyorum meğer cinsiyetimi erkek seçmişim az önce halloldu. artık oğlum olacağından mıdır nedir elim direk erkek butonuna gitti herhalde:3:
yada sizi tekrar bulmanın heyecanından mıdır nedir?
herkese tekrar selamlar.
ben face te de yokum ama 2011 eylül anneleri diye aratınca buldum sizi çok da zor olmadı. o yüzden google de arayan bulur diye düşüüyorum.

Farkettim o nedenle banlandığını:hihi:
Söyledi yöneticilere sağolsunlar açtılar tekrar:hihi:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Sevallllllllll canım bak burda çok güzel anlatmış perle.bende burdan yaptım:lilav:

sağol canım kafam kazan gibi olmuş valla bişey yapamadım başka zaman tekrar denizem sağol genede. canım da azıcık sıkkın kocişte apandisit olabilirmiş.pazartesi günü ultrasona falan gircek.dün geceden beri uykusuzum.inşallah bi sorun çıkmaz offf ya.bu arada sabah 6 ya doğru benim minik kuzum bir hareketliydi ki sormayın teyzeleri

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
sağol canım kafam kazan gibi olmuş valla bişey yapamadım başka zaman tekrar denizem sağol genede. canım da azıcık sıkkın kocişte apandisit olabilirmiş.pazartesi günü ultrasona falan gircek.dün geceden beri uykusuzum.inşallah bi sorun çıkmaz offf ya.bu arada sabah 6 ya doğru benim minik kuzum bir hareketliydi ki sormayın teyzeleri

Canımm çok geçmiş olsun,umarım önemli bir şey yoktur.
O minik kuzuyu da yerim ben annesiiii :)

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

Ayy canım çok geçmiş olsun ama apandist önemsiz bişey sakın kafana takıp stres yapma.Allah başka dert vermesin sevom benimmmm:lilav:Fırsat buldukça dinlen sende.uykusuzluk senide bebeğide olumsuz etkiler.Kuzunun tepik attığı topuklarından öperr teyzeleri öperrrr-ciko

Tepki
32
ben 2 sene önce apandist ameliyatı oldum laparoskopik yani kapalı yapıyorlar 15 dklık bi operasyon 1 günde de taburcu ediyorlar. sadece 1 2 gün dikişlerin hafif acıyor o da kımıldarken okadar başka da bir sıkıntısı yok. 2 3 güne ayaklanıyosun zaten çok yatmanı istemiolar telaş yapmayın yani. sakın stres falan yapma çok basit bir operasyon

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ben 2 sene önce apandist ameliyatı oldum laparoskopik yani kapalı yapıyorlar 15 dklık bi operasyon 1 günde de taburcu ediyorlar. sadece 1 2 gün dikişlerin hafif acıyor o da kımıldarken okadar başka da bir sıkıntısı yok. 2 3 güne ayaklanıyosun zaten çok yatmanı istemiolar telaş yapmayın yani. sakın stres falan yapma çok basit bir operasyon

sana da geçmiş olsun canım ya.inşallah bişey çıkmaz sadece doktorun olabilir dediği bişey.pazartesi günü ultrasonda bakılcak.ameliyatlık durum yoktur inşallah genede.ameliyatta olan birini beklemek çok stresli:deli: kızlar bu arada burası da aynı.keşke diğer arkadaşlarında haberleri olsa burdan

Tepki
32
vallahi eşim de çok stres yapar böyle durumlarda ama uyanmam dahil yarım saate çıkarmışlar ne çabuk geldin ya demişti. hiç stres yapacak bişey yok en basit ameliyat lardan biri. ben mide ağrısı ile gidip acil ameliyata alınmıştım mesela. yani acil bi durum olsa göndermezlerdi merak etme. inşallah bişey olmaz tabi nolursa olsun hastaneler sıkıcı yerler malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar