kızlar ticker nasıl yapılıo yaaa bana da biri öğretebilir mi acebe??
Canım 3 ya da 4. sayfada vardı,bi bak istersen.
kızlar ticker nasıl yapılıo yaaa bana da biri öğretebilir mi acebe??
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de
count date : bebeğin muhtemel doğum tarihini yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın
sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar
bugün bi ""ceeeee" dedim kayboldum bi msj yazdım hemen banlenmişim dedim diğer tarafın talihsizliği hala mı devam ediyor.sabahtan beri uğraşıyorum meğer cinsiyetimi erkek seçmişim az önce halloldu. artık oğlum olacağından mıdır nedir elim direk erkek butonuna gitti herhalde:3:
yada sizi tekrar bulmanın heyecanından mıdır nedir?
herkese tekrar selamlar.
ben face te de yokum ama 2011 eylül anneleri diye aratınca buldum sizi çok da zor olmadı. o yüzden google de arayan bulur diye düşüüyorum.
Sevallllllllll canım bak burda çok güzel anlatmış perle.bende burdan yaptım:lilav:
sağol canım kafam kazan gibi olmuş valla bişey yapamadım başka zaman tekrar denizem sağol genede. canım da azıcık sıkkın kocişte apandisit olabilirmiş.pazartesi günü ultrasona falan gircek.dün geceden beri uykusuzum.inşallah bi sorun çıkmaz offf ya.bu arada sabah 6 ya doğru benim minik kuzum bir hareketliydi ki sormayın teyzeleri
sağol canım kafam kazan gibi olmuş valla bişey yapamadım başka zaman tekrar denizem sağol genede. canım da azıcık sıkkın kocişte apandisit olabilirmiş.pazartesi günü ultrasona falan gircek.dün geceden beri uykusuzum.inşallah bi sorun çıkmaz offf ya.bu arada sabah 6 ya doğru benim minik kuzum bir hareketliydi ki sormayın teyzeleri
kızlar göbüş topiği falan var mı burda??*
ben 2 sene önce apandist ameliyatı oldum laparoskopik yani kapalı yapıyorlar 15 dklık bi operasyon 1 günde de taburcu ediyorlar. sadece 1 2 gün dikişlerin hafif acıyor o da kımıldarken okadar başka da bir sıkıntısı yok. 2 3 güne ayaklanıyosun zaten çok yatmanı istemiolar telaş yapmayın yani. sakın stres falan yapma çok basit bir operasyon
Henüz yok canım..
:1::1::1: neden yok en yakın zamanda olsun yaaaa oranında tadı ayrı oluyor-ciko hem artık daha da büyücez.
kızlar oğluşumun puşeti geldi şimdi hemen bir gidip bakayım