2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
61
hoşbuldum kızlar o degilde rüyama bile girdi ulaşamıyorum size eşime söylüyorum hani sen anlardın bilgigayardan bul kızlar diye birarada olmak güzel

derus

Aktif Üye
Tepki
123
kızlarr hepinize merhaba .... girdiğimde çok kötü oldum sizi göremeyince gözlerim doldu ya dünde hep rüyamda gördüm forumu çok merak ettim sizi ama evde yoktum esracım sağolsun adresi verdi hemen geldim ben de nasılsınızz

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hoşbuldum kızlar o degilde rüyama bile girdi ulaşamıyorum size eşime söylüyorum hani sen anlardın bilgigayardan bul kızlar diye birarada olmak güzel
ahahah buara evlerimizde ki en büyük olay bu herhalde yaa yasinde demin allah başka dert vermesin diye dalga geçti hıh onaaa
benimmmmmm canımmmmm tekrardan hoşgeldiniz yahu bu arada ccccc burda mı ona da mesaj atayım

aa evet yelizede msj att seval ay sna kaldı bu işlerde yaa tüh

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlarr hepinize merhaba kk girdiğimde çok kötü oldum sizi göremeyince gözlerim doldu ya dünde hep rüyamda gördüm forumu çok merak ettim sizi ama evde yoktum esracım sağolsun adresi verdi hemen geldim ben de nasılsınızz

iyiyiz canımm sen nasılsın.hoşgeldin aramıza

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende f'den entube ye sevbor a ve sevgiso ya msj attım bir sevalin crizantemi bulması kaldı galiba

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlarr hepinize merhaba kk girdiğimde çok kötü oldum sizi göremeyince gözlerim doldu ya dünde hep rüyamda gördüm forumu çok merak ettim sizi ama evde yoktum esracım sağolsun adresi verdi hemen geldim ben de nasılsınızz
hoşgeldinnn deryaammmmmm:huhuu:
herkeezciklerde gelmiş:kayris::kayris:
bende n.d konunlarına takıldım :hihi::hihi:

ahaha bizde nd felsefesine bakıorum hahahaha yaa tanerr beni gebertti yine yaaa

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

Deryacım hoşgeldin canım,ekip tamamlanıyor yavaş yavaş:1::1::1:

Tepki
61
ahahah buara evlerimizde ki en büyük olay bu herhalde yaa yasinde demin allah başka dert vermesin diye dalga geçti hıh onaaa

aa evet yelizede msj att seval ay sna kaldı bu işlerde yaa tüh

yasin haklı valla benim eşimde soruyor nolacak şimdi kafamı tutuyorsunuz siz falan diye dalga geçiyor sonra baktı gerçektende üzülüyorum arkadaşlarını satma sakın onlar nereye giderse oraya git diyor

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlar yarın malum sitede çözülecek ya banım,bi gireceğim ben.
Bizim konuya bakayım bi,eğer başarabilirsem ilk mesajdaki listemizi alayım.
Ama bunun imkanı yok sanırım çünkü konu kapandığına göre mesajı düzenleme yetkim de kalkmıştır:nanik:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Ben de eşime anlattım durumları.
O da bana:
"interneti de mi karıştırdın,bak evde olayları kimin çıkardığı belli oluyor"
dedi :zonk:
Anlatmaz olaydım,artık suç da atamam adama:zonk::lala:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar