ben geldim kızlar bakalım becerebilmişmiyim mesaj atmayı
hoşgeldin selmacımmm burayı da öğrencez merak etme bütün kızlar toplandık toplandık laylaylayyyy-ciko-ciko
ben geldim kızlar bakalım becerebilmişmiyim mesaj atmayı
Karanfilim nerde yahuu
hoşgeldin selmacımmm burayı da öğrencez merak etme bütün kızlar toplandık toplandık laylaylayyyy-ciko-ciko
hoşbuldum kızlar o degilde rüyama bile girdi ulaşamıyorum size eşime söylüyorum hani sen anlardın bilgigayardan bul kızlar diye birarada olmak güzel
sevalim sensin dimi
ah buara evlerimizde ki en büyük olay bu herhalde yaa yasinde demin allah başka dert vermesin diye dalga geçti hıh onaaahoşbuldum kızlar o degilde rüyama bile girdi ulaşamıyorum size eşime söylüyorum hani sen anlardın bilgigayardan bul kızlar diye birarada olmak güzel
benimmmmmm canımmmmm tekrardan hoşgeldiniz yahu bu arada ccccc burda mı ona da mesaj atayım
kızlarr hepinize merhaba kk girdiğimde çok kötü oldum sizi göremeyince gözlerim doldu ya dünde hep rüyamda gördüm forumu çok merak ettim sizi ama evde yoktum esracım sağolsun adresi verdi hemen geldim ben de nasılsınızz
hoşgeldinnn deryaammmmmmkızlarr hepinize merhaba kk girdiğimde çok kötü oldum sizi göremeyince gözlerim doldu ya dünde hep rüyamda gördüm forumu çok merak ettim sizi ama evde yoktum esracım sağolsun adresi verdi hemen geldim ben de nasılsınızz
herkeezciklerde gelmiş:kayris::kayris:
bende n.d konunlarına takıldım
iyiyiz canımm sen nasılsın.hoşgeldin aramıza
kızlarr hepinize merhaba kk girdiğimde çok kötü oldum sizi göremeyince gözlerim doldu ya dünde hep rüyamda gördüm forumu çok merak ettim sizi ama evde yoktum esracım sağolsun adresi verdi hemen geldim ben de nasılsınızz
hoşgeldinnn deryaammmmmm
a bizde nd felsefesine bakıorum yaa tanerr beni gebertti yine yaaa
ah buara evlerimizde ki en büyük olay bu herhalde yaa yasinde demin allah başka dert vermesin diye dalga geçti hıh onaaa
aa evet yelizede msj att seval ay sna kaldı bu işlerde yaa tüh
Deryacım hoşgeldin canım,ekip tamamlanıyor yavaş yavaş:1::1::1: