2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
dışardan kopyalayalım diorum ctrl a ctrl c sonra burda incinin ilk msjına ctrl v amaa tabi inci ilk msjını düzenleyebiliorsa burda öle bir yetki varsa dışardan alıcaz yani

Liste oluşabilmesi için bazı özel şeyler var Melisim,onlar dışardan kopyalanında olmuyor maalesef :acep:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
baktım şimdi değişebiliyoo

tamam ozmn ordaki msjı kopyalayalım esra sana anlatsın neyin ne olduğunu kendi çizelgemizle oynayalım belki daraltma büyütme yapamayız ama isimleri falan değişebilirz diye bir mantık yürütüorum

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okuu bunuuuuuu başkan sensin sen daha iyi anlıorsun dediklerim olasımııı

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
uff esra bir beyin fırtınası yapalım

meselaa kendimiz çizelge yapsak herşey olsa ama son durumlarda isim ve cinsiyet yazsa sonuçta artık aramıza extra birileir katılmayacak

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
uff esra bir beyin fırtınası yapalım

meselaa kendimiz çizelge yapsak herşey olsa ama son durumlarda isim ve cinsiyet yazsa sonuçta artık aramıza extra birileir katılmayacak

Melisim yarından sonra bakalım en iyisi..
Şimdi beynim çalışmıyor:ilknur:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
güzel annişler hepinize iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerle beraber:huhuu: kocamannnn öpüldünüz ohhh be herkesler burda olcak yavaştan yavaşa.kıskananlar çatlasın -ciko-ciko

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Göbiş topiğinde bi arkadaş böyle yazmış kızlar,o da gider yakında :

2011 eylül anneleri topiğinde kızlar ingiltere prensinin düğünü hakkında dedikodu yapıyormuş o sırada başka biri gelmiş topiği böyle şeylerle işgal etmeyin vs diye kısa bir tartışma olmuş ama büyütecek uzatacak ceza gerektirecek heleki topik kapatacak bir durum yoktu.Tamamen ölçüsüz güç kullanımı,gövde gösterisi!!!!

Puiko

Üye
Tepki
34
ayyyyyyyyy ne duygulandım yahu
canımmm Gülşen..bidaha kutlu olsun canım doğum günün :panter:
Bu hayattaki en güzel hediyelerimiz onlar değilmi yahu
Maşallah size kocaman olmuşsunuz yaaaa
tekrar teşekkür ederim o gün de çok duygu dolu mesajların vardı.
haklısın en büyük hediyelerimiz onlar.
gerçekten maşallahımız var epey büyümüşüz 4 gün öndeydi ya yine bir hafta öne geçmiş

sor merak ettiğinii puikom
puikomm bnmle ilgili ne konuştunuz ben salı gidince bana cd verirmisiniz diye hatırlatıyımmı sencee
evet canım kesinlikle hatırlat, hatta görüntü almaya başladığı anda bugün bana cd vereceksiniz değil mi diye en başta sor ki dalgınlığına gelip de aa cd'ya yazdırmayı unutmuşum bir dahaki sefere hatırlat demesin.
not tutmaya başladın değil mi?
ne olur atlama meliscim aklındaki tüm soruları bir kağıda dök ve gidince ver gülşenin eline, aklında muayene sonrası hiçbir şey kalmasın lütfen otur ve yaz aklına takılanları

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
Göbiş topiğinde bi arkadaş böyle yazmış kızlar,o da gider yakında :

2011 eylül anneleri topiğinde kızlar ingiltere prensinin düğünü hakkında dedikodu yapıyormuş o sırada başka biri gelmiş topiği böyle şeylerle işgal etmeyin vs diye kısa bir tartışma olmuş ama büyütecek uzatacak ceza gerektirecek heleki topik kapatacak bir durum yoktu.Tamamen ölçüsüz güç kullanımı,gövde gösterisi!!!!

oda gelsin miiiiiiiii

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Bende geldimmmmmmmmmmmmm:huhuu::huhuu::huhuu:

Evet ben çok uzun yıllardır uyeyim ama cokta önemli değil
Bana ceza vermedi nedenini bilmiyorum
Belki eski üye olduğumdan amannnnnn kimse olmayınca eski olsam ne olcak

Coklu alintiyi nasil yapiyoruzzzzz???
Benim cizelge neden kucucuk???

Ben de geldim yaru kuşlar,azcık geçmişe bakınayım :zuzu:
:yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:
ayyyy neguzel toplanıyoz yaaaaa cok sewındım hepınız hosgelndz

Puiko

Üye
Tepki
34
melis senin kulakların şöyle çınlatıldı: burak bir gece öncesinden yarın bir gidiyoruz kız çıkıyormuş dedi, güldük.
gülşen de görüntü gelir gelmez bal pipi dah ada büyümüş artık ikna olmuşsundur dedi (eşimin kız takıntısını en iyi olu biliyor)
benimki de dedi ki melis diye diye pipiye yedirmiş oğluna kız yapmış bizimki de değişirdi belki dedi.
gülşen de kim deyince seni hatırlattım tamam oldu şimdi valla kıza döndü onlarınki dedi güldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar