2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Bu arada Pembişçim Kent ve Ege saglikla fiyat görüştüm ben dogumla ilgili. Kenti telefonla aradim, sezaryen 2 gece yatisli 2000, normal dogum tek gece yatisli 2000 TL dedi,, Ege Saglikla gorustum telefonda, ikisi de 2000-2500 arasi dedi net fiyat veremem dedi. ben de haftasonu atladim gittim Ege sagliga dedim nedir fiyatlar? sezaryen 1650, normal 1150 dedi. içim rahatladi nispeten. 2000-2500 nerdeeeeee, 1150 nerdeeeeee.

günaydın şekerim, benim limitsiz sigortam o yüzden hiç para konusunu düşünmüyorum ama sigortacım hasta ediyor beni, bi uyuyayım kalkayımda arayayım. o uğraşcak ben uğraşıyorum para işleriyle yaaa...hiç sewmem böle şeyleri...niye ona gittim ki ben?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın şekerim, benim limitsiz sigortam o yüzden hiç para konusunu düşünmüyorum ama sigortacım hasta ediyor beni, bi uyuyayım kalkayımda arayayım. o uğraşcak ben uğraşıyorum para işleriyle yaaa...hiç sewmem böle şeyleri...niye ona gittim ki ben?

tehdit et tatlım, senin işin de, bir daha yenileme poliçemi dogru düzgün takip et deeeee. deli mi ne yahu, düzgün yapsın işini, kızdırmasın beni.

lotus

Yeni Üye
Tepki
1
profil resmi ekledim gözüküyor mu kızlar ben göremiyorum.bir de ticker yapıcam da gene lilypie dan mı yapıyoruz eskisi gibi tickerlarınız biraz değişik çıkmış

sevgim86

Yeni Üye
Tepki
1
günaydın kızlar sabah sabah şoklardayom yani kovulmuşuz melisin face mailiyle uyandım resmen :deli:

aman boşverin bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
lithium84 canım ben. ya ne biliyim tekrar arıza çıkmasın diye nickleri değiştirmişsinizdir diye düşündüm, değiştirdim:)

Heh şimdi oldu tanıdım tanıdım,

profil resmi ekledim gözüküyor mu kızlar ben göremiyorum.bir de ticker yapıcam da gene lilypie dan mı yapıyoruz eskisi gibi tickerlarınız biraz değişik çıkmış

profil resmi gözükmüyo tatlım.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
selam kızlar malum yasinin yiğenler bizdeler 2 gündür koştur koştur bi hal olduk çocukları eyle dersleri yaptır yemek kahvaltı banyo ( buarada çocuklar benden nefret edior 2 günde 2 kere yıkandılar bünyemize ters diyip duruolar:hihi:) gezmee derkennn

1 sahilimize küvet altık fuşya rengi ahahah aşifte olcak bnm kız yaa:huri:

2 bu bomba işte Elvinle buluştuk çocukları yasine sattımm biz caddede biraz oturduk iş nedeniyle istanbuldaydı boşluk yakaladık ve başardık görüşmeyi çok komikti yaa sanki yıllardır tanışıor gibi sarıldıkk :1: hiç yadırgamadan baya muahbbet ettik en son bombaları bilmiordu onları öğrendi iyice koptu çok güldük

meloş kulakların özellikle çınlamıştır kız efendi efendi durdu başına bu geldi diye dedikodunu yaptıkk:huhuu:

işte böle geçti pazar günümüz mecbur akşam yemeği hazırlıcam çocuklar hala bizde benden böleee

buarada bnm ticker geri gidior yaa :bitter: ben şunla uğraşıyım biraz

ben de diyorum nedir bu çın çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ülen canlı bağlansaydınız yaaaaaaaaaaa aşk olsun melisim yaaa

günaydın tatlım, ben ne zaman acsam forumu, br önceki kaldigim sayfadan aciyo, sende de oyle olmuyo mu?

hayır neyse çözeceğim cesim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben de diyorum nedir bu çın çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ülen canlı bağlansaydınız yaaaaaaaaaaa aşk olsun melisim yaaa
hayır neyse çözeceğim cesim
tamam tatlım.

bugün 13,30-14,30 arası 2.düzey ultrasyona gireeğim bana dualar edin kızlar ya heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnn

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin Meloşçum, komple izin alsaydın keşke günün keyfini çıkarırdın. ama vermez senin cücük patronlar şimdi izin mizin. Dualarımız seninle tatlım.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
tamam tatlım.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin Meloşçum, komple izin alsaydın keşke günün keyfini çıkarırdın. ama vermez senin cücük patronlar şimdi izin mizin. Dualarımız seninle tatlım.

ah çok iiii olurdu...
patron yok benim şimdilik patronnnnnnnn
elemanları işe yollamam lazım düzeni tutturup gideceğim:deli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden

Neyyyyyy 2hafta önde miiiiii, maşallah kuzum maşallah sana da oğluna daaaaa. ne yedin de büyüttün canım sen o melegi o kadar, bence sevin canım, 2 hafta erken dogurcaksin iste, 2 hafta daha beklemekten kurulmus oldun bence süper bişi bu, baska neler dedi doktorun bakalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar