günaydınnnn kızlarrrrrrrr hayırlı olsun yeni sitemiz
Günaydın tatlım, ivet hayırlı olsun hepimize, bayıldım ben buraya valla, süper hızlı bence, çok da şeker.
günaydınnnn kızlarrrrrrrr hayırlı olsun yeni sitemiz
günaydın ces. aynen .... formatına benziyor kullanmak rahat olacak
Bu arada Pembişçim Kent ve Ege saglikla fiyat görüştüm ben dogumla ilgili. Kenti telefonla aradim, sezaryen 2 gece yatisli 2000, normal dogum tek gece yatisli 2000 TL dedi,, Ege Saglikla gorustum telefonda, ikisi de 2000-2500 arasi dedi net fiyat veremem dedi. ben de haftasonu atladim gittim Ege sagliga dedim nedir fiyatlar? sezaryen 1650, normal 1150 dedi. içim rahatladi nispeten. 2000-2500 nerdeeeeee, 1150 nerdeeeeee.
günaydın şekerim, benim limitsiz sigortam o yüzden hiç para konusunu düşünmüyorum ama sigortacım hasta ediyor beni, bi uyuyayım kalkayımda arayayım. o uğraşcak ben uğraşıyorum para işleriyle yaaa...hiç sewmem böle şeyleri...niye ona gittim ki ben?
lithium84 canım ben. ya ne biliyim tekrar arıza çıkmasın diye nickleri değiştirmişsinizdir diye düşündüm, değiştirdimevet evet alışkanlıklarımız bozmaya gerek yok, ben senin nicki hatırlayamadım amaaaaa değiştirdin mi buraya gelince?
ay ne güzel zuzuyu göreceksin...ben perşembe gördüm en son ama çook özledim kuzumu yaaaa... napıcaz bi zbu gidişle dr.a dicem sen git ewe ben burayı bekliyeyim...:teytey:
lithium84 canım ben. ya ne biliyim tekrar arıza çıkmasın diye nickleri değiştirmişsinizdir diye düşündüm, değiştirdim
profil resmi ekledim gözüküyor mu kızlar ben göremiyorum.bir de ticker yapıcam da gene lilypie dan mı yapıyoruz eskisi gibi tickerlarınız biraz değişik çıkmış
selam kızlar malum yasinin yiğenler bizdeler 2 gündür koştur koştur bi hal olduk çocukları eyle dersleri yaptır yemek kahvaltı banyo ( buarada çocuklar benden nefret edior 2 günde 2 kere yıkandılar bünyemize ters diyip duruolar) gezmee derkennn
1 sahilimize küvet altık fuşya rengi ah aşifte olcak bnm kız yaa
2 bu bomba işte Elvinle buluştuk çocukları yasine sattımm biz caddede biraz oturduk iş nedeniyle istanbuldaydı boşluk yakaladık ve başardık görüşmeyi çok komikti yaa sanki yıllardır tanışıor gibi sarıldıkk :1: hiç yadırgamadan baya muahbbet ettik en son bombaları bilmiordu onları öğrendi iyice koptu çok güldük
meloş kulakların özellikle çınlamıştır kız efendi efendi durdu başına bu geldi diye dedikodunu yaptıkk
işte böle geçti pazar günümüz mecbur akşam yemeği hazırlıcam çocuklar hala bizde benden böleee
buarada bnm ticker geri gidior yaa :bitter: ben şunla uğraşıyım biraz
günaydın tatlım, ben ne zaman acsam forumu, br önceki kaldigim sayfadan aciyo, sende de oyle olmuyo mu?
günaydın kızlar sabah sabah şoklardayom yani kovulmuşuz melisin face mailiyle uyandım resmen :deli:
aman boşverin bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:3:
tamam tatlım.ben de diyorum nedir bu çın çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ülen canlı bağlansaydınız yaaaaaaaaaaa aşk olsun melisim yaaa
hayır neyse çözeceğim cesim
bugün 13,30-14,30 arası 2.düzey ultrasyona gireeğim bana dualar edin kızlar ya heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnn
ticker yapamıyorummmm. burdan yaptığım ya çok ilerde yada geriden geliyorrr:sinifsinif:
ticker yapamıyorummmm. burdan yaptığım ya çok ilerde yada geriden geliyorrr:sinifsinif:
tamam tatlım.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin Meloşçum, komple izin alsaydın keşke günün keyfini çıkarırdın. ama vermez senin cücük patronlar şimdi izin mizin. Dualarımız seninle tatlım.
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden