restorant işi canım o yüzden haftaiçi izinleri
ay hayırlı olsun canım stres yok sağlıklı olsun yeter dimi
Hem çabucak büyüyor bebekler aldıklarını giydirirsin sonra kız cicisi alırsın
Elvincim üzülme yahu inan buranında hiçbir farkı yok
Yıllardır burdaymışız gibi
Sitenin ilk üyesi canım o kesin sahibi
Açıktan yazarsak yine birsürü gereksiz insanla uğraşırız canım bence gerek yok
günaydııjnnn.
ayy incim çok heyecanlıyım yaa acaba hala gelinim olmaya devam edecekmi :nanik::nanik: hayırlı haberlerle bekliyoruz seni
canımmmm heyecanlanma oğluşunu göreceksin en güzel bizden çook selam söyle dualarımız seninle
oh oh maşallah ya nazar işaretide yokki ne yapsak
günaydın elvin apla hoşgeldiiinn :sila::sila:
anladım canımi, dedim ya mağazacı ya da restoran işi falan yapıyo, Allah kolaylıklar versin ikinize de zor valla.
neden demeyesin, iyidir tabe ooooo iyidirr. benimki de çok kötü ahçıdır ama iyi menendistiramin canım iyi ahçıdır benim kocam dermişim:sila:
MEloşçumYılmaz ne iş yapıyodu? tatili de hafta içi galiba onun de mi?
günaydın canım gerçekten hava çok garip, ama güneşli ve 23 derece olcakmış ilerleyen saatlerde. güzel olcak yane herşey bebişlerimizi içiiiiiiiiiiiiiiiiin.
teşekkür ederiz misafirperverliginiz iciiiin.
selam kızlar buldum sizi ohh beee:teytey::teytey::teytey: nasılsınız bakalım
Meloşş bugün renkliye giriyormuşsun şeker-ciko yaa gelince hemen resimlerini bizede göstercen yakışıklı oğlunun demiiiii.lütfen göster lütfennnn
heycanın tavan yapmış senin şuan hissediyorum
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de
count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın
sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar
kızlaaar ilk sayfaya bakın size bi sürprizim var :1::1::1:
belki bir umut diye izin olabilir diye düşündük ama olmadı
görümcemle gideceğim
hoşgeldin esraaa :sila::sila::sila::sila:selam kızlar buldum sizi ohh beee:teytey::teytey::teytey: nasılsınız bakalım
çok teşekkür ederim canım yaaa, 5,5 aydan sonra nihayet gösterdi bizimkisi. çok mutluyum )
hoytttttttt çok sevindim esracım seni gördüğüme hoşgeldinnnnnnnnnselam kızlar buldum sizi ohh beee:teytey::teytey::teytey: nasılsınız bakalım
deneme 1 2 3dedenemeeeeeD
neden demeyesin, iyidir tabe ooooo iyidirr. benimki de çok kötü ahçıdır ama iyi menendistir
selam kızlar buldum sizi ohh beee:teytey::teytey::teytey: nasılsınız bakalım
Misafirperverlik ne demek canım bizler burda büyük bir aileyiz tekrar hoşgeldiniz
Buarada sitemizde Göbişlerimizi paylaşalım
https://www.hanimefendi.com/gebelik/446-hamisler-gobeklerinizi-gorelim.html
konusu bu linkde
Hamişlerimizin Şafak takvimi bu linkde
https://www.hanimefendi.com/gebelik/26701-hanimefendinin-hamisleri-bu-da-safak-topigimiz-olsun.html
Bebişlerimiz için neler aldık konumuz ise bu linkde
https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/992-v-bebeklere-neler-aldiniz-bakalim-v.html
Üzerlerini tıklayıp konuya istediklerinizi paylaşabilirsiniz
prensesler kervanına bir melek dahamı katılıyormuş.Çok tebrik ederim canım
Ben kızım olcağını öğrendiğimden beri daha bir duygusal ve nazlı olmuştum.Bakalım sende ne hisler uyandırcak bu kız annesi olma fikri:lilav:
hoytttttttt çok sevindim esracım seni gördüğüme hoşgeldinnnnnnnnn
deneme 1 2 3
ahçı değil ama öğrendi valla ii balık yapar