2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
tam 1 eylül görünüyo, lap diye bayramın icinde. ama bizde erkek cocuklar gec doguyo hep, oyle de derler o yuzden bence eylül ortalarına sarkabilir gibi sanki.

canım kızlar erken, erkekler geç dogar bizde dee. bakalım hayırlısı, saglikla, dogal dogumla dogsun insallah da zamanı onemli degil ben beklerim. 10 ay beklemisiz, 15 gün daha beklesek nolur ki, alt tarafı kamyon gibi olurum :)

yani cescim...
ama arkadaşım son günler hiç beklenmiyor hiç geçmiyor demişti

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
hadi annişler biz giyinip çıkıyoruz artık :p güzel haberler getircem inşallahhhhh....ayyy kalbim küt kütttt!!!! -rgulu-rgulu

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
tam 1 eylül görünüyo, lap diye bayramın icinde. ama bizde erkek cocuklar gec doguyo hep, oyle de derler o yuzden bence eylül ortalarına sarkabilir gibi sanki.

canım kızlar erken, erkekler geç dogar bizde dee. bakalım hayırlısı, saglikla, dogal dogumla dogsun insallah da zamanı onemli degil ben beklerim. 10 ay beklemisiz, 15 gün daha beklesek nolur ki, alt tarafı kamyon gibi olurum :)

benimde 10 eylül normal doğum ama sezeryan olursam 2 eylül falan olur diye düşünüyorum galiba ben senden önce doğurcam :acep:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
sevgi sende cesle hemen hemen yakınsın gün olarak seninde duyabilirz haberlerini erken ama

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
mehtapcım nasılsın?

İyiyim Meloşum klimadan dolayı sırtımın bir bölgesi ağrıyor ve belim inanılmazzz, erkek çocukları bele vururumuş derlerdi de doğruymuş valla.

sende iyisin face den takip ediyorum, bende izinlerimi ne yapacam ne zaman çıkacak onları düşünüyordum ama tatilim geldi :nanik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yani cescim...
ama arkadaşım son günler hiç beklenmiyor hiç geçmiyor demişti

evet ben de oyle duydum, ama avuturum artık kendimi bi şekilde.

hadi annişler biz giyinip çıkıyoruz artık :p güzel haberler getircem inşallahhhhh....ayyy kalbim küt kütttt!!!! -rgulu-rgulu

hayırlı haberlerini hemen bekliyoruz pembişim.

benimde 10 eylül normal doğum ama sezeryan olursam 2 eylül falan olur diye düşünüyorum galiba ben senden önce doğurcam :acep:

hadi bakalım hayırlısı, sezaryen olmaz inş.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
İyiyim Meloşum klimadan dolayı sırtımın bir bölgesi ağrıyor ve belim inanılmazzz, erkek çocukları bele vururumuş derlerdi de doğruymuş valla.

sende iyisin face den takip ediyorum, bende izinlerimi ne yapacam ne zaman çıkacak onları düşünüyordum ama tatilim geldi :nanik:

geçmiş olsun sırt ağrısı bende de var valla ben izinleri hiç düşünmüyorum sinirlerimi bozmak istemiyorum

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
günaydın kızlarr:heyo: kandiliniz mübarek olsun..
dün bizim kontrolümüz vardı.. herşey yolunda kızım tam 28cm 558gr olmuş:sila: gelişimimiz önden gidiyo.. 15 gün sonra da detaylı ultrason ve şeker yüklememiz var inşallah onların da sonuçları güzel çıkar

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın kızlarr:heyo: Kandiliniz mübarek olsun..
Dün bizim kontrolümüz vardı.. Herşey yolunda Kızım tam 28cm 558gr olmuş:sila: Gelişimimiz önden gidiyo.. 15 gün sonra da detaylı ultrason ve şeker yüklememiz var inşallah onların da sonuçları güzel çıkar

süpermiş incicim maşallah kızına

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

yazışırız dururuz artık cescim
damla buraya hiç gelmiyor artık ama maşallah face hergün var kıskançlık yapayım:cikolata:

mehtap facede olmak benim için daha kolay ekran bakımından rahat açıyoruz ama burda olmak patron varken olmuyor damla telefondan giriyor sanırım faceye foruma giremeyebilir

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

yok ben başka bi doktorada danıştım (eskiden aile doktorumuzdu) ben küçükken kalp romatizması geçirdim dedim doğumda sıkıntı olurmu olmaz ama sezeryan doğum yaparsan senin için daha iyi olur dedi o yüzden artık sezeryan konusunda daha kararlıyım kendi doktorumda biliyor zaten hep hatırlatıcam kalp problemini ona göre önlem alsın

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
dün bizim kontrolümüz vardı.. herşey yolunda kızım tam 28cm 558gr olmuş:sila: gelişimimiz önden gidiyo.. 15 gün sonra da detaylı ultrason ve şeker yüklememiz var inşallah onların da sonuçları güzel çıkar
maşallah şeker kızımıza incicim
hiç sorma ne yapacam ne zaman doğum iznine ayrılacağım bilemedim valla ama karnımızın büyüdükçe çok zor olacak onu anladım

evet zor olacak ama hayırlısı düşünme

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
damla buraya hiç gelmiyor artık ama maşallah face hergün var kıskançlık yapayım:cikolata:

ben de sana katılırım bu konuda :)

Maşallah kızna canııııııım, Allah hep saglik sıhhat versin size.

hiç sorma ne yapacam ne zaman doğum iznine ayrılacağım bilemedim valla ama karnımızın büyüdükçe çok zor olacak onu anladım

en iyisi hiç düşünmemek aslında ama sinek gibi vızıldıyo bu mmesela kafamda.

yazışırız dururuz artık cescim

ayyyynen oyle, her anımızı paylaşırık artıkın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar