2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittik Düzgün beye oğlumu gördümmmmm
Çok güzeldi çok fazla kalamadık Düzgün bey ameliyata giriyordu,Düzgün bey diyorki bu yıl doğum patlaması var,hanımlarımız sürekli doğuruyor eee bizde onlara doğururken yardımcı oluyoruz.
Oğlum 950 gr olmuş boyu 29 cm biraz kısamı ne?

elmacım maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş doktorun normal diyorsa normaldir takma boyuna. gerçekten bu yıl patlama var çalıştığım kurumda ben dahil 3 hamile olduk annemin komşu kızı ve komşu gelinleri var 3 tane yani herkes bu yılı seçmiş doğurmak için hayırlısı

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
maşallah oğluşuna serapcım
fl değerine baktınız mı? doktor baş popo sölemiş olabilir mehtabın da dediği gibi

Yok canım bakmadım muhtemelen öyle baş-popo ölçümü yoksa bodur olcak oğlum :) Sanmam tamam ben kısayım ama hem benim hemde eşimin ailesi uzun boylu kızım bile bu yaşta benden uzun :)

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
selam kızlar bu sorum hepinize :acep:: babanız sizi arayıp, hamileliğin nasıl geçiyor kızım iyi misin diye sorar mı hiç?

Ooo hem de her zaman :D
Hatta artık her konuştuğumuzda ilk beni değil de kızımı soruyor :)

Yok canım bakmadım muhtemelen öyle baş-popo ölçümü yoksa bodur olcak oğlum :) Sanmam tamam ben kısayım ama hem benim hemde eşimin ailesi uzun boylu kızım bile bu yaşta benden uzun :)

Elmişkom maaşallah canım oğlunaa:sirin:
Doktorların boy dedikleri baş popo mesafesi canım.
Ultrason kağıdındaki fl değerini 7 ile çarpınca ortalama boyunu öğrenirsin :panter:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bu arada hepinize günaydın kızlar -rgulu
Birkaç gündür sürekli rüyalarımda doğum yaptığımı falan görüyorum.
Ufak ufak korkular başladı sanırım bende.
Dönemsel bir şey biliyorum ve üstüne gitmemeye çalışıyorum.
Her şey çok güzel olacak:sila:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
elmacım maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş doktorun normal diyorsa normaldir takma boyuna. gerçekten bu yıl patlama var çalıştığım kurumda ben dahil 3 hamile olduk annemin komşu kızı ve komşu gelinleri var 3 tane yani herkes bu yılı seçmiş doğurmak için hayırlısı

Canım çok sağol.Benim kızımın doğduğu yılda böyle çok hamiş vardı biz aynı apartmanda 4 hamiştik.1999 yılı Allahım uzak tutsun deprem yılıydı.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bu arada hepinize günaydın kızlar -rgulu
Birkaç gündür sürekli rüyalarımda doğum yaptığımı falan görüyorum.
Ufak ufak korkular başladı sanırım bende.
Dönemsel bir şey biliyorum ve üstüne gitmemeye çalışıyorum.
Her şey çok güzel olacak:sila:

GÜnaydın canım

korku yok korku yok

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
maşallah kızına cnm tombiş olcak galiba ne güzel yaa tombiş yanaklı bebekler çok sevimli oluyor inş. detaylı ultrasonla şeker yüklemende güzel çıkar
:hihi: inşallah esracım çok teşekkür ederim
benim geçen haftaki kontrolümde FL değeri yazmıyor canım, ama bir öncekinde 33,7 mm miş. yani 24 cm kadar

kızlar kesin baş-popo o zaman

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittik Düzgün beye oğlumu gördümmmmm
Çok güzeldi çok fazla kalamadık Düzgün bey ameliyata giriyordu,Düzgün bey diyorki bu yıl doğum patlaması var,hanımlarımız sürekli doğuruyor eee bizde onlara doğururken yardımcı oluyoruz.
Oğlum 950 gr olmuş boyu 29 cm biraz kısamı ne?

Elmam oğluna maşallaaaaaaaaah, boyu da dediginiz gibi bas popodur heralde yoksa otuz kusur olması gerekirdi deger olarak.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Ya hadi yatakta yatarken suyum gelirse benim,o zaman bütün yatak mahvolmaz mı:zonk:
Düşündüğüm şeye bakın :cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar