- #14.601
allahım nazarlardan saklasın canım
amin amin hepimizinkini Allahım nazarlardan saklasın
allahım nazarlardan saklasın canım
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittik Düzgün beye oğlumu gördümmmmm
Çok güzeldi çok fazla kalamadık Düzgün bey ameliyata giriyordu,Düzgün bey diyorki bu yıl doğum patlaması var,hanımlarımız sürekli doğuruyor eee bizde onlara doğururken yardımcı oluyoruz.
Oğlum 950 gr olmuş boyu 29 cm biraz kısamı ne?
maşallah oğluşuna serapcım
fl değerine baktınız mı? doktor baş popo sölemiş olabilir mehtabın da dediği gibi
selam kızlar bu sorum hepinize :acep:: babanız sizi arayıp, hamileliğin nasıl geçiyor kızım iyi misin diye sorar mı hiç?
Yok canım bakmadım muhtemelen öyle baş-popo ölçümü yoksa bodur olcak oğlum Sanmam tamam ben kısayım ama hem benim hemde eşimin ailesi uzun boylu kızım bile bu yaşta benden uzun
elmacım maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş doktorun normal diyorsa normaldir takma boyuna. gerçekten bu yıl patlama var çalıştığım kurumda ben dahil 3 hamile olduk annemin komşu kızı ve komşu gelinleri var 3 tane yani herkes bu yılı seçmiş doğurmak için hayırlısı
Bu arada hepinize günaydın kızlar -rgulu
Birkaç gündür sürekli rüyalarımda doğum yaptığımı falan görüyorum.
Ufak ufak korkular başladı sanırım bende.
Dönemsel bir şey biliyorum ve üstüne gitmemeye çalışıyorum.
Her şey çok güzel olacak:sila:
inşallah esracım çok teşekkür ederimmaşallah kızına cnm tombiş olcak galiba ne güzel yaa tombiş yanaklı bebekler çok sevimli oluyor inş. detaylı ultrasonla şeker yüklemende güzel çıkar
benim geçen haftaki kontrolümde FL değeri yazmıyor canım, ama bir öncekinde 33,7 mm miş. yani 24 cm kadar
Yok canım bakmadım muhtemelen öyle baş-popo ölçümü yoksa bodur olcak oğlum Sanmam tamam ben kısayım ama hem benim hemde eşimin ailesi uzun boylu kızım bile bu yaşta benden uzun
Canım çok sağol.Benim kızımın doğduğu yılda böyle çok hamiş vardı biz aynı apartmanda 4 hamiştik.1999 yılı Allahım uzak tutsun deprem yılıydı.
Canım çok sağol.Benim kızımın doğduğu yılda böyle çok hamiş vardı biz aynı apartmanda 4 hamiştik.1999 yılı Allahım uzak tutsun deprem yılıydı.
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittik Düzgün beye oğlumu gördümmmmm
Çok güzeldi çok fazla kalamadık Düzgün bey ameliyata giriyordu,Düzgün bey diyorki bu yıl doğum patlaması var,hanımlarımız sürekli doğuruyor eee bizde onlara doğururken yardımcı oluyoruz.
Oğlum 950 gr olmuş boyu 29 cm biraz kısamı ne?
GÜnaydın canım
korku yok korku yok
elma şekeri yaptırmadın mı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
elma şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, canım çekti.
ya hadi yatakta yatarken suyum gelirse benim,o zaman bütün yatak mahvolmaz mı:zonk:
Düşündüğüm şeye bakın
ay esra hiçde umrumda olmaz valla mahvolsun ne olacak beeeeeee