1 haftadır günde 2-3 kere tutuyo benimkini de, kendi de rahatsız oluyo, hareket ediyo gecsin diye ama yok gecmiyo 2-3 dakika falan. çok acayip bi duygu de mi.
bide ben dünden beri iyice yukarılarda hissediyorum kızımı gögüslerin altında
1 haftadır günde 2-3 kere tutuyo benimkini de, kendi de rahatsız oluyo, hareket ediyo gecsin diye ama yok gecmiyo 2-3 dakika falan. çok acayip bi duygu de mi.
bide ben dünden beri iyice yukarılarda hissediyorum kızımı gögüslerin altında
çok göğüs altında demiyim ama göbekle göğüs arasında evet.
tam gögüs altı değil canım dört beş parmak aşağısında diyelim
slm kızlar uzun bir zamandan sonra girebildim nasılsınız iyisiniz inş.bide geçmişi okuyamadım bayagı yazmışsınız ben grip oldum :böö:
dün doktora gittim oğlum maşallah 915 gr olmuş canım yavrum şeker yüklemmde ii çıktı çok şükür herşey yolunda
annemler burdaydı park yatağını aldı bebişimin anneannesi böyle işte
slm kızlar uzun bir zamandan sonra girebildim nasılsınız iyisiniz inş.bide geçmişi okuyamadım bayagı yazmışsınız ben grip oldum :böö:
dün doktora gittim oğlum maşallah 915 gr olmuş canım yavrum şeker yüklemmde ii çıktı çok şükür herşey yolunda
Maşallah maşallah.cesin ticker dada 1kg. yazıyor...slm kızlar uzun bir zamandan sonra girebildim nasılsınız iyisiniz inş.bide geçmişi okuyamadım bayagı yazmışsınız ben grip oldum :böö:
bi kaç gündür iştahım kapandı benim kızlar fazla yiyemiyorum
çok geçmiş olsun canım bebişine de kocaman bi maşallah park yatağınız hayırlı olsun güle güle uyusun bebişin içinde inşallah
gül güle kullanın park yatağınızı canııııım, saglikli haberlerle de geldin cok sevindim iyi olmanıza. maşallah size
Maşallah maşallah.cesin ticker dada 1kg. yazıyor...
maşallah... :1::1::1:
kızlar hepinize iyi akşamlar biz ananeye gidiyoruz kızımla mesaimiz bitti :gulegule:
eee kızlar ne var ne yok bide bübchenin şampuan pişik kremi ve bebek yağını aldı anacım bide gecelik ve sabahlık takımı unuttum yazmayı
e bitmiş senin alışverişler, Allah razı olsun annenden valla, bana gelen giden bişi yok henuz anamdan babamdan. :hihh:
evet cnm bitti benim herşeyimi annem aldı sağolsun bide 80 tl hediye çeki verdiler acaba onunla ne alsam diye araştırıyorum bide annemler bizdeydiya yatak odamada para koymuş çok duygulandım cnm annem...
evet cnm bitti benim herşeyimi annem aldı sağolsun bide 80 tl hediye çeki verdiler acaba onunla ne alsam diye araştırıyorum bide annemler bizdeydiya yatak odamada para koymuş çok duygulandım cnm annem...
valla bravo annene, tebriklerimi koyuyorum kendilerine.