vaay helal olsun annene canım iyiki varlar en büyük destekçilerimiz
çok sağol cnm evet Allah başımızdan eksik etmsin
vaay helal olsun annene canım iyiki varlar en büyük destekçilerimiz
çok sağol cnm annem öyledir bana gelirken kesinlikle eli boş gelmez bide burda biryere gidelim hayatta elimi cebime sokturmaz bide üstüne parada verir tabi babacımda aynı herkese Allah böyle ana baba versin...
Amin, benimki de pinti mi pintidir, ama hayatta kabul etmez pinti olduğunu
ya cnm her anne baba anne olmaz bazıları aa kızım evlendi artık bizden çıktı der ve hiç umursamaz ama annem ben sizin için yaşıyorum der hep ama belki annen sadece kendine yetiyordur bilemiyorum cnm
canım çok bişi çekiyo, eve gidince yapıcam yiycem ama şimdiden ağzımın suyusu akmaya başladııııı.
ay aklıma bişi geldi, emziren anneler, bebeklerini düşününce bile memeleri sızlar, süt sızarmış biliyomusunuz, ay ben çok duygusalım bugun.
evet benimki artık bizden çıktınız diyenlerden. eşim hiçbişiyi eksik etmediği için, annemin ilgisi eksik kalsın amannnn, elbet bişiler alıcak torununa ama ona güvenerek yapmadım zaten ben bu bebeği. heeeerşeyciklerimi alır, herşeyin en güzelini yaparım bebegime. Alıcam edicem diyor annem ama bakalım napçak, görcez ya boyle annem benle ilgisiz gibi dusunebilirsiniz ama oyle de degil, enteresandır benim annemle babam, mesafeli ilgili, boyle bir garip.
orası öyle cnm bizde kimsye güvenip yapmadık sağolsun kocamda herşeyi yapıyor ama annem bana öyle dese çok kırılırım heralde insan istiyor annesinden babasından küçük bişde olsa ama şükür etde eşin ii cnm.Allah ağız tadımızı bozmasın
ben gidiyom öperim
,Amin Allah kimsenin huzurunu kaçırmasın, dedim ya pinti işte pintiiiiiiiöğrenim kredimi bile kendim ödedim ben beeeeee, hohooooyt. çok doluyum ama boşveeeeer.
vay be durumlarımı ii değil ama sanmıyorum biz evlendik kardeşim ve ben 4 yıla tamamladık okulumuzu açıköğretimden babam verdi mesela bizim harçlarımızı aman boşver cnm sen kendinede oğlunda kocanada yetersin maşallah sana
vay be durumlarımı ii değil ama sanmıyorum biz evlendik kardeşim ve ben 4 yıla tamamladık okulumuzu açıköğretimden babam verdi mesela bizim harçlarımızı aman boşver cnm sen kendinede oğlunda kocanada yetersin maşallah sana
valla ben yetemem ama kocam yeter sağolsuuuuun, Allah razı olsun kocamdan, ne baskasinin ilgisine ne de parasina muhtacim. her konuda tokum yani.
durumları iyi canım ama mentalite farklı işte.
maşallah cnm boşver dedimya işte sen o kadar iyisinki ben bunu hissediyorum karşına eşini çıkarmış ama işte muhtaçlıkla ilgisi yok her ana baba farklı yoksa benimde yok çok şükür neyse bide kayınvalideden bişerler görsek:dill:
Kayınvalide konusu bambaşka, varını yogunu verir mesela kayınvalidem de. parayla bişi yapmasına gerek bilem yok, çok sever beni. sanki ben kızıyımdır da eşim de damadı. Allah eksik etmesin başımızdan ne kayınvaldemi ne kayınbabamı. ikisini de çok severim.
ii bari cnm onlardan yana mutlusun neyse böyle işte her taraftan gülemiyor insan...
ya annemden de mutluyum da tarzlar farklı işte iki tarafta, neyse ben çıkıyorum canım, yarın görüşürüz. opuyorum.