çok üzüldüm cnm ya birdenmi çıktı bu durum daha önce doktor farketmemişmi düzelme durumu var ama dimi:acep:
bende face olmadığı için haberim olmadı cnm burdada yazmamış gerçekten çok üzüldüm doktor nasıl farketmez yaa 6 aylık olduk artık o kadar test yapıldı hiçmi çıkmaz
Günaydın canım
canını sıkacağım ama meryem in bebeğini alacakalrmış canım
düzelmez canım ama bu 3,5 aylıkken belli olabilcek bişey, doktoruna bağlı tabiii... allah korusun yine bebişlerimizi ama çok geç doğumu bile normal doğum olucak eğer durum böyleyse şayet!!! en acısı bu en!!! yazdıklarını okudumda daha pazartesi bütün eşyalar hemen hemen hazır falan demiş... (((
Ya inanmıyorum yaaa, nasıl olur böyle birşey, ben ne diyceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Ne haldedir şimdi kim bilir Meryeeeeeem, canım benim canım. Profa gidince iyi haber alma sansları var mı acaba Mehtap yaaa, bu doktor yanlış görmüş olabilir mi ki acaba ne dersin? Allahım korusun onları canım beniiiiiim, çok üzgündür, tahmin bile edemiyorum.
Ces
valla allak bullak oldum sabahtan beri, Meryemcik çok kötü imiş galiba dün ayrıntılıya girmiş canım orada ortaya çıkmış bende tam bilmiyorum face de konular çok dağınık, iyi düşünelim iyi olsun alalh yardımcısı olsun ikisininde koca çocuk ya nasıl anlamazlar
düzelmez canım ama bu 3,5 aylıkken belli olabilcek bişey, doktoruna bağlı tabiii... allah korusun yine bebişlerimizi ama çok geç doğumu bile normal doğum olucak eğer durum böyleyse şayet!!! en acısı bu en!!! yazdıklarını okudumda daha pazartesi bütün eşyalar hemen hemen hazır falan demiş... (((
şimdi netten araştırdım daha 2,5 - 3 aylıkken tespit edilebiliyomuş yazık ya inşallah doğru deildir bakalım prof ne diyecek
şimdi netten araştırdım daha 2,5 - 3 aylıkken tespit edilebiliyomuş yazık ya inşallah doğru deildir bakalım prof ne diyecek
Ces
valla allak bullak oldum sabahtan beri, Meryemcik çok kötü imiş galiba dün ayrıntılıya girmiş canım orada ortaya çıkmış bende tam bilmiyorum face de konular çok dağınık, iyi düşünelim iyi olsun alalh yardımcısı olsun ikisininde koca çocuk ya nasıl anlamazlar
ben konuyu b,iiliorum akşamdan , ilk özgeye çok kötü şeyler oluyo bebeğimi alacaklar diye mesaj gelmiş... biz delirdik tabiii...
sonra aradı özge, konuştu ablası açmış teli. meryem çok kötüymüş beyinde su varmış, bel açıkmış eğer alınmazsada anne zehirlenirmiş...bu kadar yani....
bugünde ayrıca bi profa gidilecek bakalım artık hayırlısı olsun ne diyelim... uyku uyuyamadım gece aptalca kabuslar gördüm...
işte AFP testi yaptırdık ya bir çoğumuz 4'lü testi yaptırmadan, spina bifida icindi o test.
AFP hangisiydi cnm ben yaptırmadım sanki sadece 2li yaptırdım ense kalınlığına bakıldı ayrıntılı ultrasona girdim başka hatırlamıyorum:acep:
benim 2'li testimde sonuçlar iyi çıkınca 3 ve 4lüyü atladık sadece bu bel açıklığı (spina bifida) icin Alfa Feto Protein (AFP) testi yapıldı. ama sen ayrıntılı ultrasona girdiysen zaten riski atlatmışsın canım. orda çıkarı oyle birşey olsa Allah korusun.AFP hangisiydi cnm ben yaptırmadım sanki sadece 2li yaptırdım ense kalınlığına bakıldı ayrıntılı ultrasona girdim başka hatırlamıyorum:acep:
sen kabuslar gördüysen bir de Meryem'in durumunu düşün canım. yolun sonuna yaklaşıyoruz derken, koca bir çatal çıktı karşısına. Nasıl hissettigini tasavvur bile edemiyorum. Keşke yanında olabilsek, keske yardımcı olabilsek. İnsallah gidecegi profesör iyi haberler verir ona, insallah doktorun yanlis gordugu atladigi birseyler vardır. Dün kadir gecesiydi, Meryem çok dua etmiştir yavrusu ve kendisi icin, insallah Allah dualarını kabul eder.