2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
onuda sordum :)))) gayet normalmiş....

bu arada ces kanesten verdi dr.um... mantar hamişleri sever dedi... bi kerede bile kaşıntım hafifledi valla yaa...

ehe, dedim ben sana hemen ilaç vercek, kesin mantar dicek diye, bi ismimin başında "DR". titrim eksik zaten :) 2-3 kullanıma tamamen geçer canım merak etme.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
birde günlerdir nasıl deliksiz uyuyrum anlatamam. gece wc ye bile kalkmıyorum. şu her tarafına yastık koyma olayı süper rahatlattı. belime küçük sırtıma onun bi büyüğünü kafama da daha büyüğünü koyuyorum ohhhh tavsiye ederim. ama elyaf yastıklar pamuk değil

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende çok aşırı bi akıntı var sarı renkte bide kötü kokuyo ya doktorum fitil vermişti fayda etmedi hap veremem dedi inş. bebişe bişey olmaz yaa

canım bu problemi hemen çözmen lazım, yoksa Allah korusun daha kötü şeylere sebep olabilir o enfeksiyon. idrar ylları enfeksiyonu hamilelikte kötü birşey. bence antibiyotik içmelisin ama dozunu falan doktor bilir tabi. bence içmelisin derken şöyle, enfeksiyonun bebege vercegi zararla, antibiyotikin vercegi zararı karşılaştırıyolar ve antibiyotik kullanımının iyi olcağına karar veriyolar. Bence tekrar konuş doktorunla. idrar testi istesin ki enfeksiyonun boyutunu görsün. böyle hiçbişi yapmadan kend kendine geçsin diye beklenmez ki bu yaaaa.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
geçmiş olsun. sıcakta da daha zor olur. kaşıntın varmı peki. bol bol su içelimmmm

kaşıntım yok cnm bende bekarlığımdan beri var bu akıntı problemi birtürlü geçmiyor çeşitli antibiyotikler kullandım fayda etmiyor o an geçer gibi oluyor ama hemen geri geliyor acaba diyorum rahim ağzı yarasımı oluştu:acep:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
canım bu problemi hemen çözmen lazım, yoksa Allah korusun daha kötü şeylere sebep olabilir o enfeksiyon. idrar ylları enfeksiyonu hamilelikte kötü birşey. bence antibiyotik içmelisin ama dozunu falan doktor bilir tabi. bence içmelisin derken şöyle, enfeksiyonun bebege vercegi zararla, antibiyotikin vercegi zararı karşılaştırıyolar ve antibiyotik kullanımının iyi olcağına karar veriyolar. Bence tekrar konuş doktorunla. idrar testi istesin ki enfeksiyonun boyutunu görsün. böyle hiçbişi yapmadan kend kendine geçsin diye beklenmez ki bu yaaaa.

saol cnm ama 2 defa söyledim doktoruma ilkinde neo penotran fitil verdi hiç fayda etmedi sonra geçmedi dedim cleocin vajinal krem verdi o da çok yan etki yaptı 3-4 tane kullandım bıraktım zaten geçeceği yoktu şimdi yine aynen devam ediyor sarı renkte ve çok fazla geliyor p.tesi kısmetse gidince yine söyliycem bakalım belki hap verir

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol cnm ama 2 defa söyledim doktoruma ilkinde neo penotran fitil verdi hiç fayda etmedi sonra geçmedi dedim cleocin vajinal krem verdi o da çok yan etki yaptı 3-4 tane kullandım bıraktım zaten geçeceği yoktu şimdi yine aynen devam ediyor sarı renkte ve çok fazla geliyor p.tesi kısmetse gidince yine söyliycem bakalım belki hap verir belki

Valla ne verir bilmiyorum ama bir çaresine baksın, oyle bilip de hiç bişi yapmamak olmaz yani.

Tepki
50
hayırlı sabahlar arkadaşlar geçmişi okudum çokkk üzüldüm rabbim sabırlar versin ne desek boş herşey ALLAH tan verende alanda o inş doktorlar yanılmıştır rabbım yardımcısı olsun annenınde bebeğinde ay çok kötü oldum ya ılk sayfalara baktımda of

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kaşıntım yok cnm bende bekarlığımdan beri var bu akıntı problemi birtürlü geçmiyor çeşitli antibiyotikler kullandım fayda etmiyor o an geçer gibi oluyor ama hemen geri geliyor acaba diyorum rahim ağzı yarasımı oluştu:acep:

bu konuyla ilgili başka doktora git istersen senin doktorun bir çare bulamıyor madem. verdiği ilaçlarda işe yaramıyor

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bu konuyla ilgili başka doktora git istersen senin doktorun bir çare bulamıyor madem. verdiği ilaçlarda işe yaramıyor

normalde monodoks diye bi antibiyotik var onu veririm dedi ama hamilesin şuan içemezsin dedi o yüzden sadece fitil verebilirim dedi bende olur yeterki fayda etsin dedim ama işe yaramadı fitiller yine söylüycem çünkü erken doğuma sebep olabiliyormuş bu tür akıntılar allah korusun

hmd

Üye
Tepki
50
günaydın kızlar yaaa... geç açtım forumu ama şoktayım neler olmuş öyle yaa..
karafilime çok üzüldüm... Allah yardımcısı olsun... Akşamda dua ettim hepimiz için inşallah düzelir herşey

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ayy akşam var bizde apartman toplantısı vardı, alalhım o neydi öyle be ben eşimi ilk defa bağırırken gördüm hemde ne bağırma sesi gitti valla, adamın canına tak dedi

hmd

Üye
Tepki
50
ben ayrıntılıya girdim normal çıktı herşeyimiz böyle bişi çıkmaz daha dimi... Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ayy akşam var bizde apartman toplantısı vardı, alalhım o neydi öyle be ben eşimi ilk defa bağırırken gördüm hemde ne bağırma sesi gitti valla, adamın canına tak dedi

hayırdır aidata mı zam geldi. bizde 55 lira. çevredeki en yüksek aidat bize ait. millet 30-40 lira veriyor. zaten ewde de yokuz ne servis yapıyo ne bişe bi sabahları çöp atıyo. onu bende aşağı inerken atarım konteynıra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar