arslananası
Aktif Üye
günaydın...
ne olmuş kızlar ya geçmişe biraz baktım. ama anlayamadım...
meryem arkadaşımızın yanılmıyosam nick i karanfil in bebeğinin omuriliğinde ve beyninde su toplaması olmuş. alıcaklarmış.
günaydın...
ne olmuş kızlar ya geçmişe biraz baktım. ama anlayamadım...
meryem arkadaşımızın yanılmıyosam nick i karanfil in bebeğinin omuriliğinde ve beyninde su toplaması olmuş. alıcaklarmış.
Kızlar hepinize merhaba,
Bu gün topik boş herkez büyük buluşmaya gitti sanırım
Merhaba kızlar,ben geldim..
Hoşgeldin canım.
Hoşbulduk cescim,nasılsın ?
Moralim çok bozuk ama yazıp da iyice kötü enerji yaymak istemiyorum.
Her şeyin hayırlısı olsun inşallah..
Amin canımi, hala iyi haberlerini duymayı ummaktan başka ababilecegimiz birsey yok.
Iyiyim sen nasılsın bu arada?
günaydın kızlar meryemn haberine çok üzüldüm ama inş. başka dr.larada gösterirler ya inş. yanlış anlaşılma vardır öyle inanmak istiyorum ben :uzgun:
Ben de iyiyim.
Dağınık başladım güne,misafir gelecek ama yerimden kalkasım yok ..
Dış cepheye yapılacak benimkide yönetici, anlaşamadılar yahu biri der ben bunu isterim diğeri der boyayı ben satayım. Saat 11,30 mu neydi girdim salona yeter dedim yapaılacaksa yapılsın oktay sende ne uğraşıyorsun sana yazık dedim bırak bu şekilde ne yaparlarsa yapsınlar kızdım bayağı
Aynı konu bizde de var, ama evde olmuyo Allahtan toplantı. çekemezdim valla hamile halimle. bi başlıyolar konuşmaya bitmiyo sonra.
sorma ya ne kadar uyumsuz insanlar var hele biri varki altımızda otuyor karı koca öğretmen ama kafayı yemiş cinsinden salaklar evlenmeden önce evde tadilat vardı neler yaptılar bize bee dünde gelmediler toplantıya oktay bağırmaya başlayınca aşağıdan duymuş kadın geldi, sanki evine girer gibi girdi içeri zaten önceden gıcıktım ya, eşi karar defterini görmek istiyormuş falan filan belki imzalamayacakmış dış cephe olayını anam benim kafa bir attı dedim beyefeendi buyursunlar ukarı karar defterine baksınlar defter aşağıdaya inmez ne bu ya dedim biri defteri ister biri yok şu ay olsun der valla dedim bizim 1 tl çıkarımız yok eşim uğraştığı ile kalıyor 1 milyar eksiğine satar giderim dedim....
çok sinirlendim oktayada dedim gece canına yazık be ne uğraşıyorsun kendini bilmez insanlarla
Aslında bırakçaksın hepsi pislik bakımsızlık icinde otursun ama olmuyo işte, sen de o apartmanda oturuyosun cunku. Of bizim bir de 24 hane var düsünebiliyomusun kafalardan cıkan sesleri. neyse ki eşim inş. müh. diye, yapımla ilgili şeylerde biz karar veriyoruz çoğu şeye. Yoksa çingen çadırına benzetirler apartmanı yani.
bizdede 20 daire var canım sizinde mi kendi eviniz?
ya zaten ben oğlum doğunca taşınacağım