elmakurdumusun
Daimi Üye
Kızlar koptuk hepimiz öyle çok yoğun muhabbete giremiyoruz.Bende kızları takip ediyorum arada yazıyorum
Yazdıklarınızı okurken işim çıktı kapattım hemen.
İyiyim bende iş,ev,sıcaklar çok fena koşturmaca çok yorgun hissediyorum kendimi
tamam canım listeye ekliyim bende o zaman..sen naptın tamamladın mı eksiklerini?ben şu gecelikle perde işini halletsem rahatlıycam bi..
hastane çantasınıda hazırlamaya başlamak lazım aslında yavaştan...
Kızlar koptuk hepimiz öyle çok yoğun muhabbete giremiyoruz.Bende kızları takip ediyorum arada yazıyorum
Artık kaburgalarım ve belim kısaca kemiklerim batıyor valla
Artık kaburgalarım ve belim kısaca kemiklerim batıyor valla
evet eskiden ne çok şey konuşulurdu forumda...şimdi sus pus herkes..
ee bebişler büyüyooo ya etkileri artıyooo işte....
canım ben gecelik pijama sabahlık aldım ama daha perde almadım malum ev tutulmadı bizim daha bi tutulsun d ayarlarım onu işte gelibolya varınca da hazırlarım hastane çantamı hemen ben şimdi kendi kıyafetlerimi toparlıyom
ayenneennnn yaa ben de oyleyim ayaklarım da şişmeye başladı yavaş yavaş
doğru ya unutmuşum onu ben taşınma telaşın var di mi?
sen orda tamamlarsın eksiklerini artık burdan taşıman zor olur..
bende bi tane kısa kollu gecelik aldım bi tanede uzun kollu mu alsam eylülde üşürmüyüm ki diyorum.pijaması da duruyo daha...
canım annem üşürsün dedi bana çüünkü lohusalar üşürmüş ayağına çorap falan giycen diyo dahaa ama ben de kısa kollu gecelik almıştım uzun kollu almadım üşürsem sabahlık geçiri veririm üstüme artık uyurken de zannetmiyom üşüyeceğimi baya sıcak oluyo çünkü iki kişi
ben genede bi yedek daha alıyım diyorum hastane için ama fiyatlar çok pahalı burda yaa..ya iki kişi derken nası uyucazki o zaman biz kocişlerle? ys:
bu arada sen doğumu nerde yapıcaksın geliboluda mı?
selam kizlar,
cok uzuluyorum topigimizin bu haline siz ikinizde olmasaniz sayfalarin ilerleyecegi yok.
Niye orda olmakta inat ediyolar anlamadim.
Aslinda tum terslikilk ilk topik kapaninca basladi.
En guzel donem ilkti. Bir gun giremeyince 100 sayfa oldugunu hatirliyorum:uzgun:
sonuna kadar katılıyorum sana tatlım
Ben aslinda girmistim oraya ama sonra esimden veto yedi orasi gitmiyorum artik ama meraktaediyorum napiyolar diye.
Ces kesin girer yine buraya diyodum ama oda girmiyo artik.
Esi nasil oldu acaba yarasi mikrop kapmisti galiba.
Canım kusura bakma geç cevap yazdım iş vardı da. ben geliboluda doğum yapcam canım inş. kısmetse. yeşim mağazası var izmirde de vardır büyük ihtimal orda ucuz. uyucam valla kocişimle çok özledim zaten:sirin:
Selam kizlar,
Cok uzuluyorum topigimizin bu haline siz ikinizde olmasaniz sayfalarin ilerleyecegi yok.
Niye orda olmakta inat ediyolar anlamadim.
Aslinda tum terslikilk ilk topik kapaninca basladi.
En guzel donem ilkti. Bir gun giremeyince 100 sayfa oldugunu hatirliyorum:uzgun:
bi bakim canım oraya..geliboluda hastaneyi yada dr.u ayarlamadınız o zaman daha di mi?hayırlısı olsun canım yaa...
ben ne bilim o halde en azından 1 hafta yatamayız heralde diye düşündüm
malesef öyle oldu ama napalım o zaman senide alalım aramıza miracle :sirin: