2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Yazdıklarınızı okurken işim çıktı kapattım hemen.
İyiyim bende iş,ev,sıcaklar çok fena koşturmaca çok yorgun hissediyorum kendimi :(

herkesin üstünde var galiba bu halsizlik...bende öğleden önce çok kötü hissediyodum kendimi..yemeğe gidip gelirken engelli birini görüp şükrettim halime.. biz sapasağlam hep şikayette..onlarsa bizimle aynı şartlarda çalışıp duruyolar bu sıcakta.... :uzgun:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
tamam canım listeye ekliyim bende o zaman..sen naptın tamamladın mı eksiklerini?ben şu gecelikle perde işini halletsem rahatlıycam bi..

hastane çantasınıda hazırlamaya başlamak lazım aslında yavaştan...

canım ben gecelik pijama sabahlık aldım ama daha perde almadım malum ev tutulmadı bizim daha bi tutulsun d ayarlarım onu işte gelibolya varınca da hazırlarım hastane çantamı hemen ben şimdi kendi kıyafetlerimi toparlıyom:hihi:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
canım ben gecelik pijama sabahlık aldım ama daha perde almadım malum ev tutulmadı bizim daha bi tutulsun d ayarlarım onu işte gelibolya varınca da hazırlarım hastane çantamı hemen ben şimdi kendi kıyafetlerimi toparlıyom:hihi:

doğru ya unutmuşum onu ben taşınma telaşın var di mi?
sen orda tamamlarsın eksiklerini artık burdan taşıman zor olur..

bende bi tane kısa kollu gecelik aldım bi tanede uzun kollu mu alsam eylülde üşürmüyüm ki diyorum.pijaması da duruyo daha...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
doğru ya unutmuşum onu ben taşınma telaşın var di mi?
sen orda tamamlarsın eksiklerini artık burdan taşıman zor olur..

bende bi tane kısa kollu gecelik aldım bi tanede uzun kollu mu alsam eylülde üşürmüyüm ki diyorum.pijaması da duruyo daha...

canım annem üşürsün dedi bana çüünkü lohusalar üşürmüş ayağına çorap falan giycen diyo dahaa ama ben de kısa kollu gecelik almıştım uzun kollu almadım üşürsem sabahlık geçiri veririm üstüme artık uyurken de zannetmiyom üşüyeceğimi baya sıcak oluyo çünkü iki kişi:hihi:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
canım annem üşürsün dedi bana çüünkü lohusalar üşürmüş ayağına çorap falan giycen diyo dahaa ama ben de kısa kollu gecelik almıştım uzun kollu almadım üşürsem sabahlık geçiri veririm üstüme artık uyurken de zannetmiyom üşüyeceğimi baya sıcak oluyo çünkü iki kişi:hihi:

ben genede bi yedek daha alıyım diyorum hastane için ama fiyatlar çok pahalı burda yaa..ya iki kişi derken nası uyucazki o zaman biz kocişlerle? :eek:ys:

bu arada sen doğumu nerde yapıcaksın geliboluda mı?

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ben genede bi yedek daha alıyım diyorum hastane için ama fiyatlar çok pahalı burda yaa..ya iki kişi derken nası uyucazki o zaman biz kocişlerle? :eek:ys:

bu arada sen doğumu nerde yapıcaksın geliboluda mı?

Canım kusura bakma geç cevap yazdım iş vardı da. ben geliboluda doğum yapcam canım inş. kısmetse. yeşim mağazası var izmirde de vardır büyük ihtimal orda ucuz. uyucam valla kocişimle çok özledim zaten:sirin:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Selam kizlar,
Cok uzuluyorum topigimizin bu haline siz ikinizde olmasaniz sayfalarin ilerleyecegi yok.
Niye orda olmakta inat ediyolar anlamadim.
Aslinda tum terslikilk ilk topik kapaninca basladi.
En guzel donem ilkti. Bir gun giremeyince 100 sayfa oldugunu hatirliyorum:uzgun:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
selam kizlar,
cok uzuluyorum topigimizin bu haline siz ikinizde olmasaniz sayfalarin ilerleyecegi yok.
En guzel donem ilkti. Bir gun giremeyince 100 sayfa oldugunu hatirliyorum:uzgun:

sonuna kadar katılıyorum sana tatlım

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Canım kusura bakma geç cevap yazdım iş vardı da. ben geliboluda doğum yapcam canım inş. kısmetse. yeşim mağazası var izmirde de vardır büyük ihtimal orda ucuz. uyucam valla kocişimle çok özledim zaten:sirin:

bi bakim canım oraya..geliboluda hastaneyi yada dr.u ayarlamadınız o zaman daha di mi?hayırlısı olsun canım yaa...
ben ne bilim o halde en azından 1 hafta yatamayız heralde diye düşündüm

Selam kizlar,
Cok uzuluyorum topigimizin bu haline siz ikinizde olmasaniz sayfalarin ilerleyecegi yok.

malesef öyle oldu ama napalım o zaman senide alalım aramıza miracle :sirin:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bi bakim canım oraya..geliboluda hastaneyi yada dr.u ayarlamadınız o zaman daha di mi?hayırlısı olsun canım yaa...
ben ne bilim o halde en azından 1 hafta yatamayız heralde diye düşündüm

malesef öyle oldu ama napalım o zaman senide alalım aramıza miracle :sirin:

canım geliboluda zaten 1 doktor varmış ole duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar