2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Iyiyim canim oglusumda kipir kipir suan masallah.
Sen kacinci haftadasin en son nezaman gittiniz doktora?
Kilosu nasildi?

canım ben bugün 30. haftayı bitirdim 31e gircez en son 20 mayısta gittim doktora ozaman 26 haftalıktı kilosu 750 grdı iyi demişti doktor haftaya perşembe tekrar gütcem doktora çalışabilir raporu alcam hem hem de muayene işte.benim doktor izinli olcakmış o tarihte mecbur baska doktoragitcem o da soler heralde kilosunu falan bakacaz artık solemezse ilgilenmezse benim doktor izinden dönünce giderim artık napalım

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
benim günaydın tünaydın oldu bugünnnn..sabahtan beri iş peşinde koşturmaktan mahvoldummmm içim şişti resmen... :böö:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
tatlım kusura bakma yıllık izinleri sisteme giriyodum dosyalar önümdeydi şimdi bitirdim. naber canım napıyonuz bakalım

önemli diil canım yaaa bizdede bugün işler yoğun olmıycak şeyler çıkıp duruyo zırt pırt..iyiyiz bizde bıdığımla çalışıyoruzz şimdiden alıştırıyorum onu koşturmacaya.. :hihi:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar........
özlediniz mi kız beni :cokkomik:

özlemez olurmuyuz hiç? :sirin:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaa benim iş yerinin modemi bozulunca diğer site açılmaya başladı, orda yazışmakta daha kolay olunca ve herkeşler orda olunca burda kimse kalmadı sanmıştım, bi bakim dedim.. siz varsınız..
:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar