Odamız artık hazır ufak tefek eksikler var stor takılıcak bikaç aksesuar eksiğimiz var genel haliyle odamız budur kızlar..
Odamız artık hazır ufak tefek eksikler var stor takılıcak bikaç aksesuar eksiğimiz var genel haliyle odamız budur kızlar..
çok güzel şeyler almışsın...
aslında fiyatlarını da yazmak gerek....
park yatağına ve çantana bayıldım..
bir beşiktaşlı olarak diğerine yorum yapmıyım....
köpekcikte çok cici maşallah...
güle güle kullanın...
elmaa yatak ve çantanın fiyatı nedir??? aynı çantayı 79 a buldum bende belki az benzeridir...
yatak kraft mı?
güle güle kullansın yawrun çok güzel hepisiiiiiii
bunlarda devamı..
Damla harika olmuş,tek bir eksik var odaaaaaa ORKAN inşallah iyi günlerde yatıcak orda
inşallah Serapçım yaa teşekkür ederiz bu arada..
bunlarda devamı..
Bu oğlumun yatağı , Ekli dosyayı görüntüle 7737
Ekli dosyayı görüntüle 7738Bu aldığım çanta,
Bunlarda cicişler
damla çok sade ve güzel bi oda olmuş.. güle güle kullanın kuzucunla inşaallah.. :besik::bebek:
Damlacım Allah icinize sindirsin, sag salim odasında uyutmayı büyütmeyi nasp etsin inşallah. çok güzel olmuuuuş.
Bende herşeyini böyle hazırlasam keşke çok özendim ama ben aldığımı bazanın altına doldurdum.İzne ayrılınca evi boyatıp,temizlik yaptırıp öyle yıkayıp hazırlıycam cicilerini oğlumun.
Damla sen herşeyi hazırladın artık iyice sabırsızlancan
canım maşallah çok güzel güle güle kullanınBu oğlumun yatağı , Ekli dosyayı görüntüle 7737
Ekli dosyayı görüntüle 7738Bu aldığım çanta,
Bunlarda cicişler
selamün aleyküm arkadaşlar bende bebişimi eylül de bekliyorum aranıza yeni katıldım şu anda 23 hafta 3 günlüğüm o hafta şekillerini nasıl yapıyorsunuz çok güzel görünüyorlar
canım diğer konuya gel eylül anneleri buraya yazana orada ayrıntılı anlatılıyor