inşallah canım görürsün tabi
benimkine kalsa o da erken diyo
nakit 1300 tl ye almıştık evet o da içinde:bebecik
Birde ben yatak odama yatağımın yanına odasındaki beşikten hariç (odaya büyüyen beşik istiyorum.)
sence resimdeki gibi park yatak mı almalıyım...
yoksa buna benzer bişi mi alıyım... ?
canım bence park yatak al o daha kullanışlı bi çoğumuz öle yapıcaz zatenn
2. çok daha şirin görünüyo ama onlar max. 6-7 ay kullanılıyomuş:acep:
benim bütçeme göre pahalı almışsın..ama çok kaliteli gördüm... bende travel sistem istiyorum.. ama en fazla 600 olacak şekilde.. umarım bulabilirim...
evet bana da daha kullanışlı olur gibi geliyor...haklısın mevlüt için felan bir yerden kiralayalım olmaz mı
gerek var mı ki sadece mevlüt için bilemedim:acep:
zaten kiralayan da yok canım... espri yaptım... isterdim ama prenses gibi beşiğinde yatsın... :sirin:
bulursun tabi 600 de az diil ki
bak bi de ben bunu çok beğeniyorumm pembe yeşil olanı-hmm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ay bu araba çok güzel.....
ama kız bebeğe hangi renk olur ki... ne kadar kararsızım dimi...
siyahı güzel göründü bana... fıstık yeşili felan hiç sevmem.. :acep:
kız erkek ne gecerse yapiyoz
oyuncakları bile hazır, oy maşşallahbuyuk donanımlar 15 gun sonra gelecek ozaman ekleriz teyzelerii.. haziranda istanbula gidicem. ozamana saklıyorum kendimi:d
ayakkabıları halısı bile hazır, cok ciciler ,saglıklı günlerde giysin meleğin
kızımın yeni cicileriii
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunlar da odası için aldıklarımızz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
inciii bayıldım çok güzeller gerçekten bayıldım ya nerden buldun bunlarııı çokkk tatlılar...meleğin güle güle giysin bende kızıma istiyorummm inci
İnci ne kadar güzel ciciler bunlar ya maiallah sağlıkla giydir inşallah.
Bu wenice den aldıkalrın var ya Flowers girls ler onlarun etiketinde boy kaç yazıyor canım banada arkadaşım almış wenice Beby Robot diye ama bence prematüre bebekler için ondan sanada sorayım dedim 44 cm yazıyor benimkinde.
oğluşuma aldığım mont ve 8.aydan sonraki yatak partnerim (oğlumun güven oyuncağı) tiger :1:
kızımın yeni cicileriii
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızımın yeni cicileriii
Bu oğlumun yatağı , Ekli dosyayı görüntüle 7737
Ekli dosyayı görüntüle 7738Bu aldığım çanta,
Bunlarda cicişler
Bu oğlumun yatağı , Ekli dosyayı görüntüle 7737
Ekli dosyayı görüntüle 7738Bu aldığım çanta,
Bunlarda cicişler