2011 Temmuz Anne Adayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Gözünaydın canım. Keseyimi gördün sadece

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Sagol canim, evet sirf keseyi gördüm. Ama kalp atislari belli oluyor. Cok minik daha 6,5 mm.
Ve ben henüz 6+1 haftamdayimisim. Böylelikle Dogum tarihi de Austos da. Temmuz olur diye sevindim. Neyse. Yeterki saglikli olsun. Ya ben bisey sormak istiyorum. Ben Doktorumdan acikcasi pek memnun kalmadim. Cok dominant bir kadin ne bilim. Yeni tasindim eski doktorum seker gibi bir kadindi, ama biraz uzak da kaldi. Sence ne yapim? Yine uzak olmasina ragmen eski doktoruma mi gidim? Yani sonucda hamilelikde kadin doktoru önemli...:ates: bir akil verin ltf

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İnşallah hep böyle güzellikte gider hamileliğin canım.

Canım bence de çok ama çok önemli doktor.Sonuçta ayda 1 kez gideceksen ve ulaşım olarakta arabanız varsa uzaklık sorun olmaz sanırım. Önemli olan senin içine sinmesi.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Tesekür ederim canim, hepimizin hamileligi güzel, ve saglikli gecer insallah, Allah tamamina erdirsin. Amin. Ya ne bilim, simdi bu doktoru acikca si ben istemedim. Kayinvaldem emekli hemsire ve bu doktoru taniyor eskiden calistigi hastaneden. Bana o tavsiye etti. Esime demin söyledim, dedim ben pek memnun kalmadim bu doktordan, ama onun annesi tavsiye ettigi icin de pek bu doktoru birakmami istemedi. Sen cok hassas sin dedi bana-kizgin sinirlendim! ah bilemiyorum, kadin augstosa kadar randevulari verdi bile. Simdi hepsini iptal da etmem lazim:ates: Of ne yapicam ben?

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canımcım valla ne desem bilmiyorum ki... Yani sonuçta senin içine sinmesi daha da önemli. Bir de şu var daha ilk randevundu, belki zamanla tanıdıkça düzelir.

G

guzelcem

Misafir
Temmuz anne adayları YÜCE ALLAHIM sizleri korusun sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun, hamileliğiniz de sağlıklı geçsin....:bebecik:bebecik:bebecik

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Tekrar Kayinvaldemle konustum, dedim bu doktorda kendimi hic iyi hissetmedigimi. O da dedi haklisin, kadin cok dominant. (Madem öyle niye gönderdin beni hic anlamiyorum??!Neyse) Simdi baska bir kadin doktoru bakicaz.
Arinacim aslinda sorun degil arabamiz var, ve oraya tren de var ama esim bazen yurtdisinda oluyor, simdilik giderim, ama illerde karnim burnumda yalniz onca yolu gidemem diye. O yönden yakinlarda olmasini istiyorum.
Güzelcem canim, cok tesekür ederim.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Simdi artik bende hamilelik cetveli yapabilirim, bana yardimci olurmusunuz?-kop

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tekrar Kayinvaldemle konustum, dedim bu doktorda kendimi hic iyi hissetmedigimi. O da dedi haklisin, kadin cok dominant. (Madem öyle niye gönderdin beni hic anlamiyorum??!Neyse) Simdi baska bir kadin doktoru bakicaz.
Arinacim aslinda sorun degil arabamiz var, ve oraya tren de var ama esim bazen yurtdisinda oluyor, simdilik giderim, ama illerde karnim burnumda yalniz onca yolu gidemem diye. O yönden yakinlarda olmasini istiyorum.
Güzelcem canim, cok tesekür ederim.

Kayınvaliden umarım bu sefer şeker gibi bir doktor bulur sana

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Cetvelim oldu, cok tesekür ederim Canim:eek:pucuk:

Bakalim, insallah. Bugün cok yorgunum, birde kadin doktorunda sira bana gelene kadar 2 bucuk saat bekledim. Bu kadar bekletilmez ki insan:hayir:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Güle güle kullan canım :bebecik

2,5 saat mi:sok Neden o kadar beklettiler ki

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Tesekür ederim Canim. Bir bilebilsem, zaaten cok cok heycanliydim. Bi türlü zaman gecmedi vallahi. :sinifsinif:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar. Birde aynı gün kan alınıyor senden. Sonuçlara göre bebeğin sağlıklı olup olmadığını öğreniyorsun. Bu testten korkuyorum ister istemez yani.:sim3:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Ay evet onu bana da dedi, istersen yaptirabilirsin dedi yakl. 98,- € tutuyor ve 12-14 haftada yapiliyor. Bebegin saglikli olup olmadigini ögreniyormusuz. Ama acikcasi simdiden bende korkuyorum bu testden. Canim simdiden düsünüp de deli etme kendini. Herseyin hayirlisi olsun. Yavrularimiz saglikla gelsin.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Öyle canım benim. Allah sağlıklı evlatlar versin, amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar