merhaba arkadaşlar bende topiğe katılabilirmiyim bende inşallah 2011 de kavuşucam meleğime :gulbis:
Canım gerçekten miiiiiiiiiiiiiii :ilknur:
Ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa Ne kadarlıksın peki? Ay çok sevindim anlatamam sevincimi ya
hoşgeldin buse
canım bende senin adına çok sevindim gülüm yaa valla çok güzel bir duygu böyle dostlarımdan hamiş haberleri duymak.
Cinsiyet belli o zaman sizin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben saha yolun başındayım. Daha kesemizi görücez inşallah; ama korkuyorum biliyorsun önceki hamileliğimi.
ne kadarlıksın buse
evet canım kızımız olucak inşallah hiç korkma sakın stres yapma benimöde biliyorsun öncekiş gebeliğimi inan bana sağlıklı bir gebelik geçireceksin sakın başka şeyler getirme aklına bebişide üzme -kizginne zaman gidiceksin dr ye.
en minik miniciğimiz senin bebişin olacak dğerlerinin pabucu dama atılacak tatlım
bulantım yok diye endişelenme olmaması daha iyi benimde yok öle aman aman. olmasın ki güzel besneleim aricim
hepimize kocaman bi maşallahhhhhhhhhh Allah nazarlardan saklasın inşallah bebişlere iyi bakınnn ben kaçtım yemek yapıcam