tamam canım kendine ii bak hayırlı haberlerini bekliyorum kendinize ii bakın
Buse çok sevindim canım gözün aydın..Yoşu yarılamış geçmişsin sen
Arişim güzel haberlerini bekliyoruz bitanem..
Adaşım bende imzanı görünce avatar ve profil resmi ekledim..UMarım beğenirsin..Beğenmediysen değiştirebilirsin de-ayse
Adaşım bende imzanı görünce avatar ve profil resmi ekledim..UMarım beğenirsin..Beğenmediysen değiştirebilirsin de-ayse
buse evdemisin çalışıyormusun
ben cumadan beri evdeyim doktorum dinlemen lazım dedi ama evde çok canım sıkılıyor
öle yapmaya çalışıyorum birde iiki bu siteyi bulmuşum yeni yeni arkadaşlarım oldu muhabbet etmek ii geliyor bana
bu bebeğin ilk bebeğin mi
benimde ilk bebeğim sayılır bir düşüğüm var bundan önce ama inşallah bunu kucağıma alacağım
Kızlar ben geldim
Gittim doktora, kesemizi gördük. Yolk sac oluşmuş dedi. Sağlıklı gebelik dedi. 9.9 mm kesemiz
Tahmini doğum 10 Temmuz, ama kese boyutuna göre haftamız 6 Bakalım bayramdan sonra kalp atışı için gideceğiz. İnşallah bebişim beni yalnız bırakmayacak -hmm
canım arinam benimmmmmmmm çok sevindim gülüm herşey güzel olcak inan bana ben inanıyorum kavuşucaz meleklerimize şimdiş tadını çıkar hamişliğin.
gözün aydın aricim allah tamamına erdirsin o kadar çok mutuyum ki anlatamam