Kristen Stewart
Daimi Üye
kızının ismi ne
Ceren canım,bu arada senle de adaşız
kızının ismi ne
ve en tecrübelimiz ilk hamileliğin nasıl geçti biraz anlatırmısın
cifle mi gidiyosun
çok güzel kızının ismi ayrıca adaşım olmanda çok güzel
Ben 3 aralıkta evlendim canım...
Evlendiğimizde yeni bitmişti adetim..
Aralığın 25 inde baktım adet olmuyorum test yaptım pozitif çıktı,eşim çok şaşırmıştı hiç unutmam çok yeniydik daha
Hamileliğim çok güzel geçti benim..Başlarda sabah kahvaltılarında hafif mide bulantılarım oluyodu ama hiç istifar etmedim..
Rahat bi hamileleik dönemi geçirdim..Zaman zaman kramplar giriyodu ağrılarım oluyodu ama olucak tabi o kadar...
Neyi merak ediyosunzu tam olarak sorun söyleyeyim..
Teşekkür ederiz teyzesi..Darısı başına canım..
Umarım senin de tatlı m ıtatlı bi kızın olur
Canım şu mide bulantıları nasıl oluyordu. Ben mesela geceleri reflüm varmış gibi oluyor.. Ayrıca arada gündüzleri çok hafif oluyor; ama istifra edecek kadar değil. Birde diş fırçalarken acaip midem kalkıyor :sim3:
Aaa o sende de mi var Ariş,eşimle kayganamda da var..
Beni masadan kaldırıyodu bılantılar ama ben çıakrmıyım dşye kendimi zorluyodum..Hayatta en sevmediğim tek şey..Çıkarmak
amin canım inşallah allahım hayırlısını versin benim ağrılarım var dünde hafif bi kanamam oldu ama bebişim ii kalp atışlarını duyduk inşallah bir şey olmaz daha önede bir düşüğüm var senin böle sorunların olmadı sanırım çevrende olan varmı
Yok canım reflüm yok; ama varmış gibi. yediklerim ağzıma geliyor resmen :sinifsinif: Son 2-3 haftadır var yani.
ben bırakıcam canım mutlaka:iyyyy:
Reflüyü kastetmedim canım diş fırçalarken mide bulanmasını
Eşimle kaynanamda da var
ben bırakıcam canım mutlaka:iyyyy:
ilknurcum bende içiyordum hemde zevkle bana da çok dediler bırak diye ilk hamileliğimde günde 1 tane içiyordum düşük yaptıktan sonra içim sızladı keşke içmeseydim diye zor bırakmak seni anlıyorum ama sağlıklı bir bebek için bırak tatlım ne kadar önce bırakısan o kadar ii sen ve gelecek bebek için ben başardım sende başarırsın çevrenden yardım iste öle daha kolay oluyor
Sakız çiğne,kuruyemiş ye İlknur-ayse
Özlem bu arada kabak çekirdeği de yenmemeli diye biliyorum hamilelikte-ayse
şu an yatıyorum canım zaten doktor bebğin iyi olduğunu söyledi ama geçmişte düşüğüm olduğu için çok dikkat etmen lazım dedi bi iğne yaptılar hala yeri acıyor ama ondan başka kanamam olmadı inşallah olmaz kızlar onun kalp sesini duyduktan sonra kaybetmek istemiyorum diğerini duyamamıştık ama bunu duyduk çok farklı bir şey bi ara nefes almadığımı fark ettim benim kalp atışlarımla karışmasın diye allahım bize bağışlasın bebişlerimizi inşallah