Günaydın kızlar, ay yazmazsam çatlıcammmm
Geçen demiştim ya, görümcem doğum yaptı diye. Eşim gitmemiş cidden, adamı dürtüyom git istersen diye gitmiyo ama bi taraftan da bana ne suratlar... Hee surat yaparken bi taraftan da "sen haklısın aşkım, sana hiç kızmıyorum gitmek istememende" deyip duruyo. Neyse, baktım bu uyuz kocam her zamanki gibi kısasa kısas yapıyo, yani ben ınunkilere gıcık davranıyom diye o da benimkilere gıcık davranıyo, cumartesi akşam kardeşim geldi de ondan biliyom, dedim iyi gidelim bi iki kıyafet alıp gidelim. (onun ablası bize öyle yaptı da. hele bide bi kıyafet almış kızım doğduğunda asla giydireceğim bişe değil) neyse ben gidelim diyince eşim hem şaşırdı hem sevindi. gittik. hanımefendi yerinden kalkmadı, bide bi sarılıp sarmalanmış ki görmeyin

başladı ay çok zor oldu sezeryan, kalkamıyorum, her yanım ağrıyo, karnım enfeksiyon kapacak, sürekli sağa sola x onu getir, y şunu getir, z sen de şunu yap şeklinde emirler yağdırıyo. Allahım görmeliydiniz bir naz bir naz amaaaaaaaaaan

Tey Allahım dedim yaaa. Sonra bana dedi ki, "getirmediniz bunu (benim kızım için diyo) ki seveyim, hamileliğimin sonuna geldi gelemedim" ben de soktum lafları: dedim, e yürüyüşe gidiyomuşsun ya, gelseydin, gelme mi dedim, küçücük çocuğu sen sev diye evden çıkaramazdım, kaldı ki hamileliğimin sonu dediğin, daha 5.5 aylık hamileydin benim kızım doğduğunda" dedim. Hönk kaldı öyle

a

h

çok eğlendim. Neyse sonra yine sezeryan ve ağrı muhabbeti oldu, yok senn annen yanındaydı da yok senin epiduralin kaç gün takılı kaldı da, ben de dedim ki "annem en son 1986 senesinde çocuk bakmış, nası tutacağını, nası giydireceğini bile bilmiyo, bizim aile sizinki gibi her sene her sene bi çocuk doğurmuyo, 32 yaşındayım daha bismillah ilk torunları, epidural de kalçamdan dolayı takılı kaldı dedim.

Ooh beeeeee rahatladım. Daha da görüşmem heralde. Bide gitmiş eşime demiş ki; sen Simuş'a benim onu sorduğumu, gelmek istediğimi söylemedin mi? ben ne kadar çok seviyom simuşu, sen hep aramızı bozdun. aaaaaaaaay laflara bak hele... milletin ağzı laf yapıyo işte. bu son cümleden kocamın aklında kalan; "ablam, simuşu çok seviyo" eminim buna. ha devamı da; ama simuş ablamı sevmiyo. peh peh peeeeeeeh. doğrusu şu olmalı; ablam oynuyo, simuş dürüst davranıyo. ama bunu anlıcak kapasite var mı erkeklerde onu da ben bilmiyom