2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Evet babuş bana msj attı, çok meraklı olduğunu bildiğimden sölüyom simuşa ben alıyomuşum :D

Ahahhahahahha kız valla senden şüphelendim, atıyo da olabilirsin ama doğruyu söylüyo da olabilirsin :deli::deli:

Canım ben de onu sorcaktım, doğumgünlerine yakın mı olsun?

Hmmmmm Ocak ayında yollayalım, ama kimse hediyeyi açmasın, doğum günü gelince açsın. O ana kadar da meraktan çatlayıveririz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyyy okunmamiss ozelll msjimmm babausstannn heraldeee... durunn heycan yapptimmm bakkiyorummmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ahahhahahahha kız valla senden şüphelendim, atıyo da olabilirsin ama doğruyu söylüyo da olabilirsin :deli::deli:

Hmmmmm Ocak ayında yollayalım, ama kimse hediyeyi açmasın, doğum günü gelince açsın. O ana kadar da meraktan çatlayıveririz

Ben de atabülürüm deee doğruyu söleyebülürüm deeee :benmi: Heeee buna kim inanır, Kadir inanır diye iğrenç bi espri yapım da herkeş yatsın babuş ilk bana yazsın :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Laaaan aşaadaki listede sürekli bi hareket oluyo. Noooluyo laaaaaaaaaaaaaayn, mesajlarınız mı geliyo sıra sıra hııııı? Sizi gidiler siziiiiiii :elif:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaaaahhuuuuu demiyimm demiyimm dedimm catlicammm :deli: birinizz de bana niye demiyo kiiii babusunn kizi eloss degilll ada diyeeee:sinirli: nazo nerde diye okuyunca aklimda ela kalmiss msj gitti deyinn sey etmedimm kimse de seyy etmedii hee. olcak mi sey mi buu cok seyli bi msj oldu:gul:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaaahhuuuuu demiyimm demiyimm dedimm catlicammm :deli: birinizz de bana niye demiyo kiiii babusunn kizi eloss degilll ada diyeeee:sinirli: nazo nerde diye okuyunca aklimda ela kalmiss msj gitti deyinn sey etmedimm kimse de seyy etmedii hee. olcak mi sey mi buu cok seyli bi msj oldu:gul:
Heyecandan şeetmişiz be ecrinimmm kaçıvermiş gözümüzden :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben de atabülürüm deee doğruyu söleyebülürüm deeee :benmi: Heeee buna kim inanır, Kadir inanır diye iğrenç bi espri yapım da herkeş yatsın babuş ilk bana yazsın :D

delüüüüüü, valla ben inanırım kekimdir azcık nasılsa :D:D

Off oglum uyumadi diye beni :elif:dislamayin zilliler

Aaaa aşkolsun yavruuuuuuuuuuuuuş, gel kız geeeel Tunayı da al geeeel :bebecik

benim de gelmemiş ama ama ama.....

Üzülme yeeeevrııım benim de gelemdi :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar