2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kimdenmiş kızz kisli hayranından mı? :D

buarada banada mesaj yokkkkkkkk...

bana alıcak kişi kendini belli et plizzzzzzzzzzz... bensem bana alan, ben kendime belli etmiycem ama süprüz olsun bana :D

heee kislii hayranimdann :deli:dimis ben o sennn sacina karisan sakalini yirimm , uzamis biyiklarinn ,uzerine tepsi oturan gobbeeenn ve ayrica dana buduna meyletmiss bacaklarinlann hayallerimdekii kadinsin.. :cikolata::gul:

ayyyyy bu mesjla ben bile kendimdenn igrindimm heee:gul:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kime çıktığımı da merak ediyorum.. Benim alacağım kişiiiiiiiiii öperim seni iyi geceler :D
Heee bu arada ismim burda dursun benimkini yedirip altını değişip sallıcam ama düşebilirim de haberiniz olsun, ben kime çıktıysam özelden msj atsın olar mı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim kulagıma söyle kız ben meraktan çatlarım bari seninkini bileyim:deli:

Tamam simuşa alıyom ben :D

heee kislii hayranimdann :deli:dimis ben o sennn sacina karisan sakalini yirimm , uzamis biyiklarinn ,uzerine tepsi oturan gobbeeenn ve ayrica dana buduna meyletmiss bacaklarinlann hayallerimdekii kadinsin.. :cikolata::gul:

ayyyyy bu mesjla ben bile kendimdenn igrindimm heee:gul:

ahahahahha koptummmmm
Yaptık yaptık Nazom, ben sana alıyom sen Pikoşa alıyon Azoş bana alıyo ahahhahaaa

:D Şaka maka ne istiyon kız söyle onu alam :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

annem ii o zamaN bende sana alim balim gercek mi ki bak dalga gecme benle elden getiririm ben senin hedayeni huyum kurusun pek severim elden vermeyi

ayy evek evek bende öyle çok seviyorum canım... kart yazmayı falanda...

eh artık bana alana duyrulur kıbrıs iki adımlık yer yani ehehe :D :D

Yaptık yaptık Nazom, ben sana alıyom sen Pikoşa alıyon Azoş bana alıyo ahahhahaaa

:gul::gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kime çıktığımı da merak ediyorum.. Benim alacağım kişiiiiiiiiii öperim seni iyi geceler :D
Heee bu arada ismim burda dursun benimkini yedirip altını değişip sallıcam ama düşebilirim de haberiniz olsun, ben kime çıktıysam özelden msj atsın olar mı :D

Olar olar, ben haber ederim seni sana şu alıyo sen de şuna alıyon diye, merak etme sen rahat ol :D:D:D

Tamam simuşa alıyom ben :D

ahahahahha koptummmmm

:D Şaka maka ne istiyon kız söyle onu alam :D

Kız hayrına yeni mazda 6 çıktı, aralıkta gösterime gircek, mart gibi satışa çıkcakmış. Fazla bişi değil, ben bizim arabayı da veririm sen de üstünü tamamlayıverirsin hayrına bak ahahahhahahhahaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kizlar,canlarim biz eve yeni girdik ben hemen ipad basina oturdum elayi yatirmam lazim acik kalsin bakarim yazamazsam kusuruma bakmayin nolur.cekiliste olmus ben kime aliyom ya dalga geciyonuz siz benle son geldim ya demiiiii

babus kuraci basi hanim apla sen de bi tek sana inanirim ben.operim seni ayrica emegine ellerine saglik..

seviyom sizii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kizlar,canlarim biz eve yeni girdik ben hemen ipad basina oturdum elayi yatirmam lazim acik kalsin bakarim yazamazsam kusuruma bakmayin nolur.cekiliste olmus ben kime aliyom ya dalga geciyonuz siz benle son geldim ya demiiiii

babus kuraci basi hanim apla sen de bi tek sana inanirim ben.operim seni ayrica emegine ellerine saglik..

seviyom sizii

Biz de seni seviyoz kız Nazoşuuum :) Yaaa naaaparsın meraklı insan psikolojisi, herşeyi Azoş başlattı :D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar