evek canım çekiliş oldu bak dedigim çıktı sana ben alıcam geçmişte babuş yazdı ama göremiyosun tabii
annem ii o zamaN bende sana alim balim gercek mi ki bak dalga gecme benle elden getiririm ben senin hedayeni huyum kurusun pek severim elden vermeyi
evek canım çekiliş oldu bak dedigim çıktı sana ben alıcam geçmişte babuş yazdı ama göremiyosun tabii
kimdenmiş kızz kisli hayranından mı?
buarada banada mesaj yokkkkkkkk...
bana alıcak kişi kendini belli et plizzzzzzzzzzz... bensem bana alan, ben kendime belli etmiycem ama süprüz olsun bana
kizlar ipadten yaziyorum gecmise donmuyor bu uyuz naptik yaptik mi cekilisi noldu bi deyin bana
annem ii o zamaN bende sana alim balim gercek mi ki bak dalga gecme benle elden getiririm ben senin hedayeni huyum kurusun pek severim elden vermeyi
benim kulagıma söyle kız ben meraktan çatlarım bari seninkini bileyim:deli:
heee kislii hayranimdann :deli:dimis ben o sennn sacina karisan sakalini yirimm , uzamis biyiklarinn ,uzerine tepsi oturan gobbeeenn ve ayrica dana buduna meyletmiss bacaklarinlann hayallerimdekii kadinsin.. :cikolata::gul:
ayyyyy bu mesjla ben bile kendimdenn igrindimm heee:gul:
Yaptık yaptık Nazom, ben sana alıyom sen Pikoşa alıyon Azoş bana alıyo ahahaa
gökçe nirde kızlar..
ahanda babuş kaçtıaşagıda yok..
Simuşum ben kedi tekniğimle çekeyim istersen 5 dk sürer..
ben çakozladım da, bozuntuya virmedim
Kime çıktığımı da merak ediyorum.. Benim alacağım kişiiiiiiiiii öperim seni iyi geceler![]()
Heee bu arada ismim burda dursun benimkini yedirip altını değişip sallıcam ama düşebilirim de haberiniz olsun, ben kime çıktıysam özelden msj atsın olar mı
Tamam simuşa alıyom ben![]()
ahahha koptummmmm
Şaka maka ne istiyon kız söyle onu alam
ben de öğrendim ve kaçıyorum kızlar, benim minnoş öğrenmemi bekliyormuş, uyandı , teyzesinde şimdi...öperim sizi.
anam bende bekliyorum daha.......
kizlar,canlarim biz eve yeni girdik ben hemen ipad basina oturdum elayi yatirmam lazim acik kalsin bakarim yazamazsam kusuruma bakmayin nolur.cekiliste olmus ben kime aliyom ya dalga geciyonuz siz benle son geldim ya demiiiii
babus kuraci basi hanim apla sen de bi tek sana inanirim ben.operim seni ayrica emegine ellerine saglik..
seviyom sizii