kizzzz benimmm alcagimm kisi de benimle ayni durumda degilmi nasilsaa? catlasinnn dursun meraktann gari
bu sene ben rahatım valla oh
kizzzz benimmm alcagimm kisi de benimle ayni durumda degilmi nasilsaa? catlasinnn dursun meraktann gari
kızlar benim hatun ara ara çığlıklar atıyo uykusunda, demin gittim karnı gurul gurul, bağırsakları acaip hareketli... üşüttük mü naaaptık kızı...![]()
heran çıkmak zorunda kalabilirim, aniden çıkarsam hepinize şimdiden iyi geceler dilerim...
Babuşum, ellerine kollarına sağlık, emeğini zamanını verdin hakkını helal et, tekrar teşekkürler
Kızlar uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, bu kadar eğlenmemiştim. İyi ki varsınız... Keşke daha sık yapsak bu bir araya gelme işini... Olmadı mesela haftada bir gün belirleyelim saat belirleyelim, atıyorum cuma akşamları diyelim, herkes gelsin sohbet edelim dertleşelim gülelim ne bileyim yaaaa...
aaaaaaaaaay benim bu kocam ayakta uyuyo yaaaa, adama dedim biz ..... alıyoz, adam oturduğu yerde bi elinde nutella kavanozu bi elinde kaşık uyuyo hey Allahım. korktu lan ben konuşunca ahaha
İnşallah üşütmemiştir simuşum, Kuzey beline kadar pok olmuş ben de onu temizledim, yedirdim yatırdım. Ergen gibi bu saate kadar oturdu,.
Oyy yirim seniiiii, tamam bana uyar. Siz gün belirleyin ben uyarım aslında cumartesi saat 10.30dan sonra olsa tadından yinmez
ya ben kime alacam benim haberim yok daha
İnanın bir dolu arkadaşım var, telefonla görüşüyorum yüzyüze görüşüyorum face ten görüşüyorum... Ama kimseden sizden aldığım elektriği almıyorum... Kimseyle sizin kadar rahat konuşmuyorum... Nooolur daha sık bir araya gelelim... Azcık fedakarlıkla olur bu iş yaaa
ahha ikinci yolda olmasın kızzz ben hamileyken aynı eşinin durumundaydım
Tabak mı ahahha a değişik bi tarz
Pokuna gurban onunKız benimki yemedğine midir nedir kuş kadar yapıyo :deli:
Valla herkes gelirse ben ne zaman derseniz gelirim, nasılsa ev kuşu oldum iyice
simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
kızlar bir de nacizane bir fikrim var ayıp olmazsa. şimdi bizim birbirinden ballı kaymaklı minnoşlarımız farklı bedenler giyiyorlar. herkes kuzusu kaç aylık kıyafet giyiyor, kaç numara ayakları vs gibi genel bilgileri yazsa, biz de içimiz rahatlayarak hediye alsak nasıl olur? beden uymazsa ben çok üzülürüm :iyyyy:
Evet babuşum bu güzel organizasyon için ben de çok teşekkü ederim, tek bi kusur vardı yalnız alınmaca gücenmece yok, kusur bana kim alacak onu bilemiyorum yani, biz sana geçen sene böle mi yaptık, hemen özelden yazdık
Babuşum sana mesaj atmış Tanselim mesaj kutun dolu falan olmasın bi baksana
Ahahha kız adamın her gün beynini şeeediyom, ordan bebek olurmu ki ahah
haa
bak bu soruyu kaçırmışım
tabak tabikisi,kase hatta
akşamın bu vaktinde kırmızı noel baba torbası bulamadım
Çok iyi fikir, ben de çok isterim öğrenmeyi.simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
kızlar bir de nacizane bir fikrim var ayıp olmazsa. şimdi bizim birbirinden ballı kaymaklı minnoşlarımız farklı bedenler giyiyorlar. herkes kuzusu kaç aylık kıyafet giyiyor, kaç numara ayakları vs gibi genel bilgileri yazsa, biz de içimiz rahatlayarak hediye alsak nasıl olur? beden uymazsa ben çok üzülürüm :iyyyy:
ben yaprım o fedakarlığı varım ben öyle bir organiszyona haberin ola simuşum
simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
Ah simuşum kız bebesinin poku bilem kibar olii demek kiYer annesi, şimdi huzursuz dönemleri iştahları sıkıntılı. Bizimkisi meyve yiyor ondan pokunda kivinin siyah taneleri doluydu
Ay mideniz bulanmaz inşallah kız inşallah kivi yerken aklınıza Kuzey'in poki gelmez :deli: