2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar benim hatun ara ara çığlıklar atıyo uykusunda, demin gittim karnı gurul gurul, bağırsakları acaip hareketli... üşüttük mü naaaptık kızı... :( :( heran çıkmak zorunda kalabilirim, aniden çıkarsam hepinize şimdiden iyi geceler dilerim...

Babuşum, ellerine kollarına sağlık, emeğini zamanını verdin hakkını helal et, tekrar teşekkürler :huhuu:

İnşallah üşütmemiştir simuşum, Kuzey beline kadar pok olmuş ben de onu temizledim, yedirdim yatırdım. Ergen gibi bu saate kadar oturdu,.

Kızlar uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, bu kadar eğlenmemiştim. İyi ki varsınız... Keşke daha sık yapsak bu bir araya gelme işini... Olmadı mesela haftada bir gün belirleyelim saat belirleyelim, atıyorum cuma akşamları diyelim, herkes gelsin sohbet edelim dertleşelim gülelim ne bileyim yaaaa...

Oyy yirim seniiiii, tamam bana uyar. Siz gün belirleyin ben uyarım aslında cumartesi saat 10.30dan sonra olsa tadından yinmez :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaaaaaaaaay benim bu kocam ayakta uyuyo yaaaa, adama dedim biz ..... alıyoz, adam oturduğu yerde bi elinde nutella kavanozu bi elinde kaşık uyuyo hey Allahım. korktu lan ben konuşunca ahahhahaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evet babuşum bu güzel organizasyon için ben de çok teşekkü ederim, tek bi kusur vardı yalnız alınmaca gücenmece yok, kusur bana kim alacak onu bilemiyorum yani, biz sana geçen sene böle mi yaptık, hemen özelden yazdık :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İnşallah üşütmemiştir simuşum, Kuzey beline kadar pok olmuş ben de onu temizledim, yedirdim yatırdım. Ergen gibi bu saate kadar oturdu,.

Oyy yirim seniiiii, tamam bana uyar. Siz gün belirleyin ben uyarım aslında cumartesi saat 10.30dan sonra olsa tadından yinmez :D

Pokuna gurban onun :D:D Kız benimki yemedğine midir nedir kuş kadar yapıyo :deli:

Valla herkes gelirse ben ne zaman derseniz gelirim, nasılsa ev kuşu oldum iyice :tskler:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İnanın bir dolu arkadaşım var, telefonla görüşüyorum yüzyüze görüşüyorum face ten görüşüyorum... Ama kimseden sizden aldığım elektriği almıyorum... Kimseyle sizin kadar rahat konuşmuyorum... Nooolur daha sık bir araya gelelim... Azcık fedakarlıkla olur bu iş yaaa :huhuu::huhuu::huhuu:

ben yaprım o fedakarlığı varım ben öyle bir organiszyona haberin ola simuşum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
kızlar bir de nacizane bir fikrim var ayıp olmazsa. şimdi bizim birbirinden ballı kaymaklı minnoşlarımız farklı bedenler giyiyorlar. herkes kuzusu kaç aylık kıyafet giyiyor, kaç numara ayakları vs gibi genel bilgileri yazsa, biz de içimiz rahatlayarak hediye alsak nasıl olur? beden uymazsa ben çok üzülürüm :iyyyy:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Pokuna gurban onun :D:D Kız benimki yemedğine midir nedir kuş kadar yapıyo :deli:

Valla herkes gelirse ben ne zaman derseniz gelirim, nasılsa ev kuşu oldum iyice :tskler:

Ah simuşum kız bebesinin poku bilem kibar olii demek ki :D Yer annesi, şimdi huzursuz dönemleri iştahları sıkıntılı. Bizimkisi meyve yiyor ondan pokunda kivinin siyah taneleri doluydu :D Ay mideniz bulanmaz inşallah kız inşallah kivi yerken aklınıza Kuzey'in poki gelmez :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
kızlar bir de nacizane bir fikrim var ayıp olmazsa. şimdi bizim birbirinden ballı kaymaklı minnoşlarımız farklı bedenler giyiyorlar. herkes kuzusu kaç aylık kıyafet giyiyor, kaç numara ayakları vs gibi genel bilgileri yazsa, biz de içimiz rahatlayarak hediye alsak nasıl olur? beden uymazsa ben çok üzülürüm :iyyyy:

bende ayni seyi dicektimm.. her kalip bir degil boy kilo iyi olur bedendense. evet boyy kilo ve ayak numarasi alalim please:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuşum sana mesaj atmış Tanselim mesaj kutun dolu falan olmasın bi baksana :)

Ahahahahha kız adamın her gün beynini şeeediyom, ordan bebek olurmu ki ahahhahahaa

ahahahahha damam işteeeee

bak bu soruyu kaçırmışım :D
tabak tabikisi,kase hatta :D
akşamın bu vaktinde kırmızı noel baba torbası bulamadım :D

Nie kız bi boxer alcan kırmızı paçasına lastik taktı mı al sana noel baba torbası :D Olsun ama o kase kutsal kase :D

Çok iyi fikir, ben de çok isterim öğrenmeyi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben yaprım o fedakarlığı varım ben öyle bir organiszyona haberin ola simuşum

Valla herkes katılırsa Azoşumun dediği gibi cumartesi akşamları süper olur

evet bence de katılıyorum, aynını ben de düşünmüştüm. hani fotolardan 3 aşağı 5 yukarı biliyoz ama tutmayabilir öyle...

Ah simuşum kız bebesinin poku bilem kibar olii demek ki :D Yer annesi, şimdi huzursuz dönemleri iştahları sıkıntılı. Bizimkisi meyve yiyor ondan pokunda kivinin siyah taneleri doluydu :D Ay mideniz bulanmaz inşallah kız inşallah kivi yerken aklınıza Kuzey'in poki gelmez :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Hay aklınla bin yaşa littlelım hemen koordinatları vereyim:)
Kayra 1 yaş giyiyor genelde ayak nosu 21 olmuş 24 olur seneyede giyer

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy canlarimm yatiyorumm benn. kocam da gelmedu ama dayanamicam :ne: yarin da esimin yegeni kalcak bizde. yani 15 dk mesafede. oturuyoz benim buakilli kocam bayiliyo evde cocuk yatirmaya. bazen cadde de oturmadigima seviniyom bu yuzden hee

iyi gecelerr hepinizee ballarimm:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar