2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Valla herkes katılırsa Azoşumun dediği gibi cumartesi akşamları süper olur

evet bence de katılıyorum, aynını ben de düşünmüştüm. hani fotolardan 3 aşağı 5 yukarı biliyoz ama tutmayabilir öyle...

Aha da buldummmmmm!!! Resimlerden az çok biliyoz dedin, demek ki facede hesabı olan biri, yani sana ecrinnn ya da bebikom veyahut leader çıkmadı niaahahahha zeka fışkırıyor yaaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyy canlarimm yatiyorumm benn. kocam da gelmedu ama dayanamicam :ne: yarin da esimin yegeni kalcak bizde. yani 15 dk mesafede. oturuyoz benim buakilli kocam bayiliyo evde cocuk yatirmaya. bazen cadde de oturmadigima seviniyom bu yuzden hee

iyi gecelerr hepinizee ballarimm:eek:

İyi geceler kuşum, ben de yatıcam birazdan da kopamıyom ya çokta uykum var :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu sene ben rahatım valla oh

bak yaaaaaaa.. ya ben yapıyım mı kurayı silbaştan.. :D :D :D

Ahahahahha kız adamın her gün beynini şeeediyom, ordan bebek olurmu ki ahahhahahaa

puhhhhhhaaaaaaaaaaa hhaaaaaaaaaaaaaaaaa

simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
kızlar bir de nacizane bir fikrim var ayıp olmazsa. şimdi bizim birbirinden ballı kaymaklı minnoşlarımız farklı bedenler giyiyorlar. herkes kuzusu kaç aylık kıyafet giyiyor, kaç numara ayakları vs gibi genel bilgileri yazsa, biz de içimiz rahatlayarak hediye alsak nasıl olur? beden uymazsa ben çok üzülürüm :iyyyy:
hay bin yaşa.... çok şahane bir fikir bence yapalım yazalım...

yada mesela bana kim alıyosa söylesin ben ona özelden mesaj atayım :D

simuşcum Durucum üşütmemiştir umarım canım....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aha da buldummmmmm!!! Resimlerden az çok biliyoz dedin, demek ki facede hesabı olan biri, yani sana ecrinnn ya da bebikom veyahut leader çıkmadı niaahahahha zeka fışkırıyor yaaa

Sana alıyo kız simuş :)
hatta ben de sana alıyorum. çok alıştım bu sene de azoşumun kuzeyine alam dedim :D
sana iki kişi birden alıyo hadi yine iyisin bak, kıyak yaptım sana :)
sana 2 kişi aldığı için pikoşuma alacak kimse kalmadı yalnız.
ona ben alcaktım çünkü, vazgeçtim, sana alcam :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hay aklınla bin yaşa littlelım hemen koordinatları vereyim:)
Kayra 1 yaş giyiyor genelde ayak nosu 21 olmuş 24 olur seneyede giyer

şuan mı 1 yaş giyiyor şuan mı 21 giyiyor? ocak ayında mı 24 giyer lütfen tüm detaylarıyla belirtelim Laylam olmuyo böyle yanisiii:gul::gul:

ayyy canlarimm yatiyorumm benn. kocam da gelmedu ama dayanamicam :ne: yarin da esimin yegeni kalcak bizde. yani 15 dk mesafede. oturuyoz benim buakilli kocam bayiliyo evde cocuk yatirmaya. bazen cadde de oturmadigima seviniyom bu yuzden hee

iyi gecelerr hepinizee ballarimm:eek:

İyi geceler Ecrincim, tatlı rüyalar. Öperim en kocamanından :huhuu:

ahahahha valla zeka fışkırıyo, sana hediye alırken bi de en kırmızısından paçalı don koyiim kız hem yılbaşını kutlarken giyersin hem de akan zekaları toplarsın, hayrına azcık da bana yollarsın, zira bende nanay :D:D:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ha kızlar size bir komik olay anlatayım. bir öğrencim 12. sınıf. hani zıpçıktı derler ya. hah işte tam öyle. bugün sınavlarını okuyorum. bir bölüm var. "fill in the blanks with the past form of the verbs." ve bir cümle "Tommy.............a cup of coffee and .................a piece of chocolate cake"
ilk boşluğu Hilfiger ikinci boşluğu Levis olarak doldurmuş :gul: :gul: :gul:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Littlima katılıyorum boy ve kilo blgiis verelim.

Bana hediye alacak olan teyzeciğim ben biraz kalplıyım. Annem severken bazen iri kıyım diyor. Ama bu benim suçummu. Annem kalıplı babam kalıplı:) Velhasıl annem bana daha 10 ayı bitirmiş olsamada 18 ayık alıyor. Ayaklarımda tombiş 21 numara iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
SELİM

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hatta ben de sana alıyorum. çok alıştım bu sene de azoşumun kuzeyine alam dedim :D

Yemin etttt -kop Ama kıyamam Pikoşuma beaa ben, bana bi hedaye yeter.

çok uykum geldi canlar oğlan akşama kadar canımı okudu gidip yatasım var hadi sizde yatın oturmayın sanki haftasonu hadi bakimm azcık büyük lafı dinleyin:)

Benim de çok geldi hadi çıkın ben de çıkayım :D

şuan mı 1 yaş giyiyor şuan mı 21 giyiyor? ocak ayında mı 24 giyer lütfen tüm detaylarıyla belirtelim Laylam olmuyo böyle yanisiii:gul::gul:

İyi geceler Ecrincim, tatlı rüyalar. Öperim en kocamanından :huhuu:

ahahahha valla zeka fışkırıyo, sana hediye alırken bi de en kırmızısından paçalı don koyiim kız hem yılbaşını kutlarken giyersin hem de akan zekaları toplarsın, hayrına azcık da bana yollarsın, zira bende nanay :D:D:D

:deli::deli: sana mı çıktım acaba ben şimdi ben kuşkulandım bana hiç soru sormuyon çünki, hedef yanıltıyon sanki sen :sinirli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hmmmm...zaten kurada da beni kendime çıkardın.... zaten öbürsü hediyede de yoktummm...ohhhhhhhhhh suyundan da....:deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ha kızlar size bir komik olay anlatayım. bir öğrencim 12. sınıf. hani zıpçıktı derler ya. hah işte tam öyle. bugün sınavlarını okuyorum. bir bölüm var. "fill in the blanks with the past form of the verbs." ve bir cümle "Tommy.............a cup of coffee and .................a piece of chocolate cake"

haaaaaaaaaa haaa
ayy nasıl kahkaha attım adam suratıma bi baktı sormayın sonra onada okudum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ahahahahha

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bak yaaaaaaa.. ya ben yapıyım mı kurayı silbaştan.. :D :D :D

puhhhhhhaaaaaaaaaaa hhaaaaaaaaaaaaaaaaa

hay bin yaşa.... çok şahane bir fikir bence yapalım yazalım...

yada mesela bana kim alıyosa söylesin ben ona özelden mesaj atayım :D

simuşcum Durucum üşütmemiştir umarım canım....

İnşallah canım yaaa üstüne bişe giydirmiyo ki, ne giydirsem kolunu çekiyo üstünden çıkarmaya çalışıyo çıkaramayınca bağırıyo ben de gıcık olup al çıkardım deyip çıkarıyom. Bu akşam 15 kere kalkarsa üşüttük demektir... :deli:

çok uykum geldi canlar oğlan akşama kadar canımı okudu gidip yatasım var hadi sizde yatın oturmayın sanki haftasonu hadi bakimm azcık büyük lafı dinleyin:)

Doğru diyon Laylam ben de gidip yatiiim zaten adam ayakta uyudu yatağa gönderdim ara ara kalkıp taciz ediyo beni gözleriynen hadi yat uyu diye :D:D

Hhhhhh zeki çocuk demek ki esprili

Littlima katılıyorum boy ve kilo blgiis verelim.

Bana hediye alacak olan teyzeciğim ben biraz kalplıyım. Annem severken bazen iri kıyım diyor. Ama bu benim suçummu. Annem kalıplı babam kalıplı:) Velhasıl annem bana daha 10 ayı bitirmiş olsamada 18 ayık alıyor. Ayaklarımda tombiş 21 numara iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
SELİM

:huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bak vicdanlı kızın hali bi başka oluyo......... :huhuu::huhuu::huhuu:
Yemin etttt -kop Ama kıyamam Pikoşuma beaa ben, bana bi hedaye yeter.

Benim de çok geldi hadi çıkın ben de çıkayım :D

:deli::deli: sana mı çıktım acaba ben şimdi ben kuşkulandım bana hiç soru sormuyon çünki, hedef yanıltıyon sanki sen :sinirli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ben size üniversite öğrenciisnin yaptığnı anlatıyımda i yarılın gülmekten. Biz laboratuvarda sınav yapıyoruz, kağıtları okuyacağım bi kağıt üzerinde FEYZO yazıyor. Gittim laboratuvra Feyzo kim dedim. Bi salak oğlan beim dedi. Adınıniye düzgün yazmıyon dedim. Adım feyzullah hocam arkadaşlar feyzo derde bende öyle yazdım dedi. Gülsemmi ağlasammı şaşırdım. Dersten attım artık..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar