simurganka01
Daimi Üye
Nie kız bi boxer alcan kırmızı paçasına lastik taktı mı al sana noel baba torbasıOlsun ama o kase kutsal kase
akla bak aklaaaaaaaaaaa :deli::deli: çok akıllısın kız tütütütüütü maşallaaaaaaaah :elif:
Nie kız bi boxer alcan kırmızı paçasına lastik taktı mı al sana noel baba torbasıOlsun ama o kase kutsal kase
Valla herkes katılırsa Azoşumun dediği gibi cumartesi akşamları süper olur
evet bence de katılıyorum, aynını ben de düşünmüştüm. hani fotolardan 3 aşağı 5 yukarı biliyoz ama tutmayabilir öyle...
Deettttttt, söylemişmiş
Mesicis gelmiyomu bebişim?
ayyy canlarimm yatiyorumm benn. kocam da gelmedu ama dayanamicam :ne: yarin da esimin yegeni kalcak bizde. yani 15 dk mesafede. oturuyoz benim buakilli kocam bayiliyo evde cocuk yatirmaya. bazen cadde de oturmadigima seviniyom bu yuzden hee
iyi gecelerr hepinizee ballarimm
bu sene ben rahatım valla oh
Ahahha kız adamın her gün beynini şeeediyom, ordan bebek olurmu ki ahah
haa
hay bin yaşa.... çok şahane bir fikir bence yapalım yazalım...simuşşş üşütmemiştir umarım... belki bağırsakları çalıştıracak birşeyler yemiştir...
kızlar bir de nacizane bir fikrim var ayıp olmazsa. şimdi bizim birbirinden ballı kaymaklı minnoşlarımız farklı bedenler giyiyorlar. herkes kuzusu kaç aylık kıyafet giyiyor, kaç numara ayakları vs gibi genel bilgileri yazsa, biz de içimiz rahatlayarak hediye alsak nasıl olur? beden uymazsa ben çok üzülürüm :iyyyy:
Aha da buldummmmmm!!! Resimlerden az çok biliyoz dedin, demek ki facede hesabı olan biri, yani sana ecrinnn ya da bebikom veyahut leader çıkmadı niaahha zeka fışkırıyor yaaa
Hay aklınla bin yaşa littlelım hemen koordinatları vereyim
Kayra 1 yaş giyiyor genelde ayak nosu 21 olmuş 24 olur seneyede giyer
ayyy canlarimm yatiyorumm benn. kocam da gelmedu ama dayanamicam :ne: yarin da esimin yegeni kalcak bizde. yani 15 dk mesafede. oturuyoz benim buakilli kocam bayiliyo evde cocuk yatirmaya. bazen cadde de oturmadigima seviniyom bu yuzden hee
iyi gecelerr hepinizee ballarimm
Aha da buldummmmmm!!! Resimlerden az çok biliyoz dedin, demek ki facede hesabı olan biri, yani sana ecrinnn ya da bebikom veyahut leader çıkmadı niaahha zeka fışkırıyor yaaa
öğrendim öğrendim çokda mutlu oldum..
Sana alıyo kız simuş
hatta ben de sana alıyorum. çok alıştım bu sene de azoşumun kuzeyine alam dedim
sana iki kişi birden alıyo hadi yine iyisin bak, kıyak yaptım sana
sana 2 kişi aldığı için pikoşuma alacak kimse kalmadı yalnız.
ona ben alcaktım çünkü, vazgeçtim, sana alcam
çok uykum geldi canlar oğlan akşama kadar canımı okudu gidip yatasım var hadi sizde yatın oturmayın sanki haftasonu hadi bakimm azcık büyük lafı dinleyin
şuan mı 1 yaş giyiyor şuan mı 21 giyiyor? ocak ayında mı 24 giyer lütfen tüm detaylarıyla belirtelim Laylam olmuyo böyle yanisiii:gul::gul:
İyi geceler Ecrincim, tatlı rüyalar. Öperim en kocamanından
ahha valla zeka fışkırıyo, sana hediye alırken bi de en kırmızısından paçalı don koyiim kız hem yılbaşını kutlarken giyersin hem de akan zekaları toplarsın, hayrına azcık da bana yollarsın, zira bende nanay
hmmmm...zaten kurada da beni kendime çıkardın.... zaten öbürsü hediyede de yoktummm...ohhhhhhhhhh suyundan da....:deli:Sana alıyo kız simuş
ha kızlar size bir komik olay anlatayım. bir öğrencim 12. sınıf. hani zıpçıktı derler ya. hah işte tam öyle. bugün sınavlarını okuyorum. bir bölüm var. "fill in the blanks with the past form of the verbs." ve bir cümle "Tommy.............a cup of coffee and .................a piece of chocolate cake"
ilk boşluğu Hilfiger ikinci boşluğu Levis olarak doldurmuş :gul: :gul: :gul:
ha kızlar size bir komik olay anlatayım. bir öğrencim 12. sınıf. hani zıpçıktı derler ya. hah işte tam öyle. bugün sınavlarını okuyorum. bir bölüm var. "fill in the blanks with the past form of the verbs." ve bir cümle "Tommy.............a cup of coffee and .................a piece of chocolate cake"
bak yaaaaaaa.. ya ben yapıyım mı kurayı silbaştan..![]()
![]()
puhhhhhhaaaaaaaaaaa hhaaaaaaaaaaaaaaaaa
hay bin yaşa.... çok şahane bir fikir bence yapalım yazalım...
yada mesela bana kim alıyosa söylesin ben ona özelden mesaj atayım
simuşcum Durucum üşütmemiştir umarım canım....
Sana alıyo kız simuş
çok uykum geldi canlar oğlan akşama kadar canımı okudu gidip yatasım var hadi sizde yatın oturmayın sanki haftasonu hadi bakimm azcık büyük lafı dinleyin
Littlima katılıyorum boy ve kilo blgiis verelim.
Bana hediye alacak olan teyzeciğim ben biraz kalplıyım. Annem severken bazen iri kıyım diyor. Ama bu benim suçummu. Annem kalıplı babam kalıplıVelhasıl annem bana daha 10 ayı bitirmiş olsamada 18 ayık alıyor. Ayaklarımda tombiş 21 numara iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
SELİM
Sana alıyo kız simuş
Yemin ettttAma kıyamam Pikoşuma beaa ben, bana bi hedaye yeter.
Benim de çok geldi hadi çıkın ben de çıkayım![]()
:deli::deli: sana mı çıktım acaba ben şimdi ben kuşkulandım bana hiç soru sormuyon çünki, hedef yanıltıyon sanki sen
bak zeki kız şıp diyerekten bulduYemin ettttAma kıyamam Pikoşuma beaa ben, bana bi hedaye yeter.
Benim de çok geldi hadi çıkın ben de çıkayım![]()
:deli::deli: sana mı çıktım acaba ben şimdi ben kuşkulandım bana hiç soru sormuyon çünki, hedef yanıltıyon sanki sen