Yemin ettttAma kıyamam Pikoşuma beaa ben, bana bi hedaye yeter.
Benim de çok geldi hadi çıkın ben de çıkayım![]()
:deli::deli: sana mı çıktım acaba ben şimdi ben kuşkulandım bana hiç soru sormuyon çünki, hedef yanıltıyon sanki sen
Ben size üniversite öğrenciisnin yaptığnı anlatıyımda i yarılın gülmekten. Biz laboratuvarda sınav yapıyoruz, kağıtları okuyacağım bi kağıt üzerinde FEYZO yazıyor. Gittim laboratuvra Feyzo kim dedim. Bi salak oğlan beim dedi. Adınıniye düzgün yazmıyon dedim. Adım feyzullah hocam arkadaşlar feyzo derde bende öyle yazdım dedi. Gülsemmi ağlasammı şaşırdım. Dersten attım artık..
Pikoş üzülme yavru kuşum adresini gönder ben sanada Noyanada hediye yollarım herkesten çok hediyen olur sonra kıskanırlar sonraa....... aman bilemedim işte
cümleten iyi geceler
son birşeyy geçen çekilişdeki Azoşumun gönderdiği bütün mesajlar duruyomuş yad ettim
Ben size üniversite öğrenciisnin yaptığnı anlatıyımda i yarılın gülmekten. Biz laboratuvarda sınav yapıyoruz, kağıtları okuyacağım bi kağıt üzerinde FEYZO yazıyor. Gittim laboratuvra Feyzo kim dedim. Bi salak oğlan beim dedi. Adınıniye düzgün yazmıyon dedim. Adım feyzullah hocam arkadaşlar feyzo derde bende öyle yazdım dedi. Gülsemmi ağlasammı şaşırdım. Dersten attım artık..
Bizim ölçüler:
Ayak 21 artık 20 zorluyor![]()
9-12 aylık kıyafetler oluyor.
Ama 9 bu saatten sonra artık 1-2 kere giydirilir gibime geliyor.
Ama şimdi kime çıktıysam söylesin belki oyuncak alcak ona göre kırıyoz mu döküyoz mu söyliyim yardımcı olayım yani başka bi amacım yok![]()
Simuşşşş okudunmu kızzzz, bak bunları yaz bi yere unutma sonra bi daha anlattırma bana