2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yemin etttt -kop Ama kıyamam Pikoşuma beaa ben, bana bi hedaye yeter.

Benim de çok geldi hadi çıkın ben de çıkayım :D

:deli::deli: sana mı çıktım acaba ben şimdi ben kuşkulandım bana hiç soru sormuyon çünki, hedef yanıltıyon sanki sen :sinirli:

ehehehehhehe bilemem valla ıııııh söylemem de söylemeeeeeeem :deli::deli:

Kızlaaaaaaar ben yatmaya gidiyoooom, gene sırtım tuttuuuu. Hepinizi öperiiiim. Bu güzel gece için de hepinize çooooooooook teşekkür ederim. muaaaaah muaaaaaaaaaaaaah ballı kaymaklarım. Cümleten iyi geceler tatlı rüyalar :huhuu::huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben size üniversite öğrenciisnin yaptığnı anlatıyımda i yarılın gülmekten. Biz laboratuvarda sınav yapıyoruz, kağıtları okuyacağım bi kağıt üzerinde FEYZO yazıyor. Gittim laboratuvra Feyzo kim dedim. Bi salak oğlan beim dedi. Adınıniye düzgün yazmıyon dedim. Adım feyzullah hocam arkadaşlar feyzo derde bende öyle yazdım dedi. Gülsemmi ağlasammı şaşırdım. Dersten attım artık..

Çok mantıklı :D
Niye atıyon çocuğu dersten :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bizim ölçüler:
Ayak 21 artık 20 zorluyor :D
9-12 aylık kıyafetler oluyor.
Ama 9 bu saatten sonra artık 1-2 kere giydirilir gibime geliyor.
Ama şimdi kime çıktıysam söylesin belki oyuncak alcak ona göre kırıyoz mu döküyoz mu söyliyim yardımcı olayım yani başka bi amacım yok :D

Simuşşşş okudunmu kızzzz, bak bunları yaz bi yere unutma sonra bi daha anlattırma bana :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoş üzülme yavru kuşum adresini gönder ben sanada Noyanada hediye yollarım herkesten çok hediyen olur sonra kıskanırlar sonraa....... aman bilemedim işte
cümleten iyi geceler

ama gelip elden vericekmisin onu söyle?
Adresi veriyorum; KIbrıs

aslında yeterde kolaylık olsun diye Lefkoşa diyede ekleyeyim.. burda kime sorsan tanır herkes herkesi köy gibi aynı :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de yatiim madem herkes yatıyosa.
Malum yoruldum, kağıtlara 14er isim yaz, biri pembe biri siyah, onları kes, kıvır kaselere koy, ada yemesin diye mukayyet ol, sonra çek, oku, not al, efendim foruma yaz, herkese bildir.
İnanın suyum çıktı.
Organizatör olmak zor azizim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben size üniversite öğrenciisnin yaptığnı anlatıyımda i yarılın gülmekten. Biz laboratuvarda sınav yapıyoruz, kağıtları okuyacağım bi kağıt üzerinde FEYZO yazıyor. Gittim laboratuvra Feyzo kim dedim. Bi salak oğlan beim dedi. Adınıniye düzgün yazmıyon dedim. Adım feyzullah hocam arkadaşlar feyzo derde bende öyle yazdım dedi. Gülsemmi ağlasammı şaşırdım. Dersten attım artık..

Bizim ölçüler:
Ayak 21 artık 20 zorluyor :D
9-12 aylık kıyafetler oluyor.
Ama 9 bu saatten sonra artık 1-2 kere giydirilir gibime geliyor.
Ama şimdi kime çıktıysam söylesin belki oyuncak alcak ona göre kırıyoz mu döküyoz mu söyliyim yardımcı olayım yani başka bi amacım yok :D

Simuşşşş okudunmu kızzzz, bak bunları yaz bi yere unutma sonra bi daha anlattırma bana :D

Yok yavrum, bu ölçüleri alamam ben. Büyük alırım seneye de giysin yavru kuşum :deli::deli:

Pikoşuuuuuuuuuuuuuum ben alırım kız Noyanıma üzülme sen :huhuu:

Hadiyin gittim le ben, yoksa sabaha kadar lak lak lak ediciiiik sonra kalkamıcam sabah, kazıcak adam gene beni :gul::gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gud morning leydiiiis and beybiiiis ayakta uyuyom ehehehhehe gözümü açamıyom, gene 10 kere kalktı zilli sabaha kadr ellerim dutmiiiiy :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar