2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın yavru kuslarım geçmişi okuyum dedim ne cok sayfa olmus be ne güzel sevindirik oldum..

ohh çekilişimizide yaptık babusum saol balım daha öncede dedim di ama ellerine sağlık canım mucukssssss:elif:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aynen bende Simuşum birazdan yatırıp bende uzanacam benimki hastaya burnu tıkalı olduğu için uyumadı sabahladık sende yat Duru uyuyunca

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aynen bende Simuşum birazdan yatırıp bende uzanacam benimki hastaya burnu tıkalı olduğu için uyumadı sabahladık sende yat Duru uyuyunca

hahahhaa burda olmadığım 20 dakikalık süre zarfında kızı uyuttum balkona çıkıp bi sigara tüttürdüm, bilin bakalım sonra ne oldu? balkon kapısını açıp mutfağa girdim ve sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz küçük hanım mıtfak kapısından içeri girdi :deli::deli::deli: Yani Laylam bu kızın uyuyup uyanma süresi benim anca uykuya dalma sürem kadar :ne::ne:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ölçü vericez dimi, veriim de çıksın hem benim hem de bize hedaye alacak şanslının aklından ehehehehhee

şimdiiii... bizim hatunun ölçüler kalıba göre değişiyo. halis Türk standartlarına pek uyduramıyoz zilliyi. şöyle ki zaradan aldığım 3-6 ay pantolun beli oluyo ama bacak boyu olmuyo, 9-12 ay pantolun boyu oluyo ama beli olmuyo. üst kısma gelirsek 12-18 ayların bel boyları iyi oluyo ama gövde sarma işi tam olmuyo. ayakkabı derseniz o da çok riskli. Şöyle ki bazı markaların 19 u bazılarının 20 si bazılarının 21 i oluyo. özetle: BİZE HEDİYE ALACAK ŞANSLIYA ALLAH KOLAYLIK VERSİN. ehehehehheheheheheee. Oyuncak işinde de belli olmuyo tamamen şans neyi seveceği, henüz keşfedemedik denemelerimiz devam ediiiiiiy. Bu bilgiler yeterli gelmezse doktor ölçümlerini de vereyim. Boyumuz en son 74 cm di, nerdeyse 1 ay olacak, bu ayın sonunda 76 cm i bulur sanırım. Kilomuz malumunuz 7.450 gr dı en son, bu ay sonu taş çatlasın 7.750 gr olur. Budur. :D:D:D:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
buralardayım beybi. yoğunum bu aralar biraz. bi de kimse olmuyor ben girdiğimde. moralim bozuluyor bende iki kelam etmeden çıkıyorum. ya da bi kaç cümle yazıp çıkıyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom dün kafa izni yaptım. onur boluda kalacaktı ben de anneme geçtim kalmaya. iş yerinden de izin aldım dedim "gelmicem ben". nokta. ehe :)

naptınız kız dün olay mı vardı? neler kaynattınız. özet geçin zilliler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

günaydın balım simuşş balım bak kimse yok hadi söyleyek kime aldığımızı

eheheheheh hadi hadi, sen başla ben de dicem ihihihiihiihihihi Babuş görmez nasılsa hadi konuşak :gul:

buralardayım beybi. yoğunum bu aralar biraz. bi de kimse olmuyor ben girdiğimde. moralim bozuluyor bende iki kelam etmeden çıkıyorum. ya da bi kaç cümle yazıp çıkıyorum.

hee benim de moralim bozuluyo deli gibi kendi kendime yazıp çıkınca. ama ben gelmeye çalışıyom kız Gökçe :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
nazom dün kafa izni yaptım. onur boluda kalacaktı ben de anneme geçtim kalmaya. iş yerinden de izin aldım dedim "gelmicem ben". nokta. ehe :)

Bence okumalısın gülmeli eğlenmelisin zira adın çok anıldı benden demesi ehehhehehe

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

valla bende gecikmeli geldim olaya ama sonunda da olsa yakaladım balım.hedaye cekilişimizi yaptık sen bana alıyomusun işte öyle

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar