2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben dün netten yine bişeyler aldım. o da yetmedi akşam evden yine bişeyler aldım. ne zaman gelecekler bilmem ama en geç 1 hafta içimde hepsi elimde olur. ben şimdi onları da bekliyim mi yoksa evdeki bebekğimin çamaşırlarını yıkıyım mı? ama gelecekleri neyle yıkıcam? tek tük de atılmaz ki makineye?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Abboooo ben şerbet bardağı süsü almıcam :D Kendim yaparım onu da muhakkak ama şerbet dağıtmıcam ki mevlütte..
Tavuklu pilav, ayran ve gül tatlısı :D

10 paket halley varya tatlım, ondan alıyoruz, her birini 9 parçaya bölüyoruz bıçakla...
Sonra 2 bardak sütle 2 paket krem şantiyi çırpıyorsun..Şanti ile halleyleri bir kapta dövülmüş ceviz veya fındıkla beraber karıştırıyorsun.Borcama dök kolay olsun.Sonra at buzluğa 2 saat dursun..Çıkar üzerine çikolata sos ve fındık ohhh misss..

9 parçaya mı? halleyi? ufacık kız zati o nasıl bölünecek 9 parçaya bak bilemedim o nu anlayamadım?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben dün netten yine bişeyler aldım. o da yetmedi akşam evden yine bişeyler aldım. ne zaman gelecekler bilmem ama en geç 1 hafta içimde hepsi elimde olur. ben şimdi onları da bekliyim mi yoksa evdeki bebekğimin çamaşırlarını yıkıyım mı? ama gelecekleri neyle yıkıcam? tek tük de atılmaz ki makineye?

Bekle madem onlarda gelsin..Ne aldın kız de bakem?
Ya da bi makina yıka, nasılsa 1 makinadan fazla yıkıcan :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azooo gökçeye neden verdin ki ama tarifi hani sadece biz yiyecektik yemesin ooooooooooo banane bananeeee:deli::deli::deli::deli::dertli::dertli::dertli::dertli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bekle bence hepsini bir atar yıkarsın..tek tek yıkamassıda ütülemeside zor olur

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bekle madem onlarda gelsin..Ne aldın kız de bakem?
Ya da bi makina yıka, nasılsa 1 makinadan fazla yıkıcan :D

ay ne biliyim ya boyna bişiyler alıyorum ben. kafayı yedim. bulursam fotolarını atarım birazdan... ya gelenleri bekliyim ben en iyisi. hepsini o zaman yıkarım. şimdi beyazları yıkasam beyazlı bi tulum aldım o nu neyle yıkıcam gelince? bekliyim ben bekliyim :)

bu arada eşim dalin deterjanla dalin yumuşatıcı almış olur di mi?

5 e böl keyfine kalmış :D Ben küçük küçük yapacam mecbur annem kolay yisin diye :D

kız nasıl bölüyoruz ya? bıçakla kesiyo muyuz napıyoruz? ufak ufak hani?

azooo gökçeye neden verdin ki ama tarifi hani sadece biz yiyecektik yemesin ooooooooooo banane bananeeee:deli::deli::deli::deli::dertli::dertli::dertli::dertli:

aslııııııııııııııı aslııııııııııııı :eek:ky:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Abboooo ben şerbet bardağı süsü almıcam :D Kendim yaparım onu da muhakkak ama şerbet dağıtmıcam ki mevlütte..
Tavuklu pilav, ayran ve gül tatlısı :D

10 paket halley varya tatlım, ondan alıyoruz, her birini 9 parçaya bölüyoruz bıçakla...
Sonra 2 bardak sütle 2 paket krem şantiyi çırpıyorsun..Şanti ile halleyleri bir kapta dövülmüş ceviz veya fındıkla beraber karıştırıyorsun.Borcama dök kolay olsun.Sonra at buzluğa 2 saat dursun..Çıkar üzerine çikolata sos ve fındık ohhh misss..

serbet mevlüte degil aslında.. eve gelip gidene:deli: adı üstünde lohusa serbeti. ayy cok lezzetli bişi:cikolata::cikolata: neysee ama ben biliyorum teyzem mevlüte de dagıttırır onu.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslııııııııııııııı aslııııııııııııı :eek:ky:[/QUOTE]

buyrun benimmmmmm:deli::deli::deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay ne biliyim ya boyna bişiyler alıyorum ben. kafayı yedim. bulursam fotolarını atarım birazdan... ya gelenleri bekliyim ben en iyisi. hepsini o zaman yıkarım. şimdi beyazları yıkasam beyazlı bi tulum aldım o nu neyle yıkıcam gelince? bekliyim ben bekliyim :)

bu arada eşim dalin deterjanla dalin yumuşatıcı almış olur di mi?

kız nasıl bölüyoruz ya? bıçakla kesiyo muyuz napıyoruz? ufak ufak hani?

aslııııııııııııııı aslııııııııııııı :eek:ky:

Bıçakla kesinon ama yok ben makas kullancam dersen o da olar :D
Ben de dalinin yumuşatıcısı ve deterjanı ile yıkadım, miss gibiler hala, kokla sen de bayılcan :D
Birmaxın sahibi benmişim ha, soracam sana ben :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şimdi mutfaga girip 5 çeşit çıkarıp fotolıyacam şaşırıp kalacak şu azo... ama yapmam sırf azo rezıl olmasın diye :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ama ben senin şevkini artıyorumki hırsa gelip sende yapasın akşam sende yiyesin diye hiçççç anlamıyonki hiçççç:dertli::dertli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
serbet mevlüte degil aslında.. eve gelip gidene:deli: adı üstünde lohusa serbeti. ayy cok lezzetli bişi:cikolata::cikolata: neysee ama ben biliyorum teyzem mevlüte de dagıttırır onu.

Off bi de eve mi gelip gitcekler? İstemem ben..Mevlütte topluca gelsin gitsinler..Beni uşağumlan başbaşa bıraksınlar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de dalinin yumuşatıcısı ve deterjanı ile yıkadım, miss gibiler hala, kokla sen de bayılcan :D

ahahahhahaha babuş ya benim şekerler gelmedi deyince baktım sen de yoksun piyasada dedim kesin azo bırmaksın sahibi. geldi burda reklamını yaptı paraları alıp kaçtı. hatta dedim istediğiniz badem şekerlerini de bi köşede gizli yiyodur şimdi o.

ahahhahaha

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ben sıvı deterjanını buldum dalinin.. koktum bii bu ne ya didimm ilac gibi kokuyo.. sonra hemen yanına omo baby koymuslarr. onu aldım bende.. neden hos göründü gözüme bilemedim.. ama yumusatıcı bulamadımm koca tansasta. ona da kipaya bakayımm bari. onu da alıp öyle yıkıyayım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
az yokum portakallı soslu pekin ördeği yapıp alakukululila yatağında ahududu soslu pasta de crema ole yapıcam...

az bekleyin birazdan gelıcem...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar