HIMMM SEVABINA ORAYADA Bİ, JAKUZİ VE DUŞAKABİN YAPTIRAYMIŞ BARE :zonk: EV SAHİBESİNE BAKKK BİDE BÖREK YAPMIŞ AFİYET OLSUN BU ARADA PEKİN ÖRDEĞİDE YALAN OLDU GALİBA BU DURUMDA :lilav:
linkler hata verdı kızlar kusura bakmayın.
işi uzun bebişim pekinden ördek mördek bekleyemem ben bu halimle şimdi. Börek yiyom mis...
geldim bi keresi.... ya ev sahibim geldi de. ebeveyn banyosunu ev sahibi gelen kiler gibi kullanır diye hayata geçirmemiş. boş, sadece kalebodur döşenmiş bi yerdi. benim de ıvırım zıvırım hep orda. bu ara yerler ıslak hep. ıslak ama nem de değil. bizim apartmanlar daha yeni ya altım da boş benim. ev sıcak alt soğuk olunca terleme yapmış.
strafor döşetecek de onu konuşmaya geldi. eşi de borek yapmış bana ohhh mis gibi vallası.
sizz bu kadarr temizlikten bahsedince gittim makineye camasır attım geldimm. üst kattakilerin yattıgı carsaflarda camasırdaydı iyi oldu:deli: gürdal dediginn bimin güldalı mı azoss.. onu bende cok severimm camasır suyu gibi kokmuyo cünkümm:deli:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bi de bi ayakkabı almıştım ama tükendiği için fotosu yok kaldırmışlar.
sizz bu kadarr temizlikten bahsedince gittim makineye camasır attım geldimm. üst kattakilerin yattıgı carsaflarda camasırdaydı iyi oldu:deli: gürdal dediginn bimin güldalı mı azoss.. onu bende cok severimm camasır suyu gibi kokmuyo cünkümm:deli:
Sen ördeği de Onur enişteye yaptırırsın, bize "ben yaptım" diye kakalarsın haaaAkşam eve gidip benimkine çemkircem "Gökçenin kocası börek yapıyor sen niye bana börek yapmıyon" diye
![]()
Evet evet oBayılıom ona canım benim
kız onur değil be ev sahibim yapmış böreği... delionur ancak yer anam, ne anlar o börek yapmaktan be...
ellerine sağlık ev sahibenin çok güsel olmuş koktuu buralara kadankız onur değil be ev sahibim yapmış böreği... delionur ancak yer anam, ne anlar o börek yapmaktan be...
O NEY BEN HİÇ DUYMADIM ONUN ADINI GÜRDALBENİM TETERJANLARIM BUNLAR...
*AJAX FABULOSA PEMBE
*DOMESTOS KARBEYAZI 6KG
*ÇİF BANYO + MUTFAK JEL
*PRİL 6KG ELMALI
*OMO RENKLİLER İÇİN OLANI
*PERWOL SİYAH
*YUMOŞ ESKTRA FİESTA MÜGE ÇİÇEĞİ
OHH DETERJAN KOKTU BURNUMA DETERJAN AŞERDİM
böreği görünce gözün kararmıştır, diğer satırları okumamuşsındır sen kesin.
ellerine sağlık ev sahibenin çok güsel olmuş koktuu buralara kadan
yaaa öylemii emre allahtan yemek konusunda benden marifetli yoksa aç kalırdık geçen bir tas kebabı yapmış offff parmaklarımı yidim
adamın bilmediği bişi yok yaptığınıda mükemmel yapıyo salata yapmayı bilem kocamdan öğrendim :lilav: ne rezil kadınım yaa
ellerine sağlık ev sahibenin çok güsel olmuş koktuu buralara kadan
yaaa öylemii emre allahtan yemek konusunda benden marifetli yoksa aç kalırdık geçen bir tas kebabı yapmış offff parmaklarımı yidim
adamın bilmediği bişi yok yaptığınıda mükemmel yapıyo salata yapmayı bilem kocamdan öğrendim :lilav: ne rezil kadınım yaa
Ohhhh missss, canım çekti bak temizliği..Ama ben dün bitirdim kalmadı temizlik işim ohhh...
Doğru teşhis
rezilllll)
azo banada uğrasana kız. evim almış başını gıdıiii. kıçımı kaldıramıyorum ki çok halsizim ben ya((
bu arada öyle oldu di mi. gözün karardı diğer kısmı okumadın. gel kız ben sana yaparım börek..
bi de ben iyiki çalışıyorum kız. evde olsam ben dana gibi olurdum hepten kesin. ağzım boş durmuyo yaaa evdeyken.
O NEY BEN HİÇ DUYMADIM ONUN ADINI GÜRDALBENİM TETERJANLARIM BUNLAR...
*AJAX FABULOSA PEMBE
*DOMESTOS KARBEYAZI 6KG
*ÇİF BANYO + MUTFAK JEL
*PRİL 6KG ELMALI
*OMO RENKLİLER İÇİN OLANI
*PERWOL SİYAH
*YUMOŞ ESKTRA FİESTA MÜGE ÇİÇEĞİ
OHH DETERJAN KOKTU BURNUMA DETERJAN AŞERDİM