2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Erkekler anlıyor bu tas kebabından felan..
Benimki de güzel yemek yapar ama girmesin mutfağa, onun döküntüsünü temizlicem diye canım çıkıyor..Hiç temiz çalışmaz, bir yemek yapar kaç tabak kaç kaşık kirlenir...

benimkide sadece menemen yapar ama cidden parmak yenilesi olur acılıca ayyy onuda canım çekti bugün pis boğazlı oldum ben yaaaa:dertli::dertli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ohhhh missss, canım çekti bak temizliği..Ama ben dün bitirdim kalmadı temizlik işim ohhh...

Doğru teşhis :D
hımmm ne güsel eline sağlık ben yarın yapcam hep çalıyorum bi tek pazar müsaidim çamaşır bulaşık ev temizliği derken aman yarabbim akşam oluyo pazarteside ütü gecem sonra rahatım cumartesi akşama kadar...
Erkekler anlıyor bu tas kebabından felan..
Benimki de güzel yemek yapar ama girmesin mutfağa, onun döküntüsünü temizlicem diye canım çıkıyor..Hiç temiz çalışmaz, bir yemek yapar kaç tabak kaç kaşık kirlenir...

anlıyolar ama ben hiç yemek yapmayı becerebilen erkek görmemiştim zira babam tabak bile taşımayı beceremez kardeşlerim öle temiz annenin dağınık beceriksiz çocukları aman bende hiç yemek bilmezdim evlendiğim gün tarif okuya okuya yemek yaptım hepp
aa o konudada yiğemem hakkını offf yemeğini yapar çok kap kirletir kaşık kirletir ama işi bitince hepsini toplar bal dök yala misali tertemiz eder... allah razı olsun ki yardım eder hastayken yemeğimide yapar temizliğimide bitki çayları kaynatırrr her eve lazım benim kocam öle diyince kızıyo gerçi ama :utan:

hiç yapmayan erkeklere göre çok şanslıyız sanırım azom

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de tam tersi, evdeyken pek iştahım olmuyor, ama işyerinde bu lanet pc başında durmuyor ağzım :D
Temam ben temizliği yapayım sana gelip sen de bana deniz manzaralı koltuğunda çay ve birek ikram et :cikolata:

hepinizi beklerim bebişim. toplaşıp gelin, börekler kısırlar kekler pastalar yaparım ben size siz yeterki gelin.

ayyy temizlik yapasım geldi hepsini okuyunca ama yarın gene tüner kalırım kanepenün üstüne ben yaaaa:zonk:

aynen aynen.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben çıkıyorum kızlar. az "gelenler" belgeseline bakayım epeydir bakamadım bi biteremedim. onu izlerlken de keyif yapayım az...

öpuyorum sızleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimkide sadece menemen yapar ama cidden parmak yenilesi olur acılıca ayyy onuda canım çekti bugün pis boğazlı oldum ben yaaaa:dertli::dertli:

Oyyyyy menemennnnn :1:

anlıyolar ama ben hiç yemek yapmayı becerebilen erkek görmemiştim zira babam tabak bile taşımayı beceremez kardeşlerim öle temiz annenin dağınık beceriksiz çocukları aman bende hiç yemek bilmezdim evlendiğim gün tarif okuya okuya yemek yaptım hepp
aa o konudada yiğemem hakkını offf yemeğini yapar çok kap kirletir kaşık kirletir ama işi bitince hepsini toplar bal dök yala misali tertemiz eder... allah razı olsun ki yardım eder hastayken yemeğimide yapar temizliğimide bitki çayları kaynatırrr her eve lazım benim kocam öle diyince kızıyo gerçi ama :utan:

Ohhhhhh ne iyi kız :D Allah nazarlardan saklasın..Benimkisi o kadar hamarat değel, bi cam siliyor 40 nazla :D

hepinizi beklerim bebişim. toplaşıp gelin, börekler kısırlar kekler pastalar yaparım ben size siz yeterki gelin.

aynen aynen.

Kısır mııııııı aman yarabbi bayadır yemiyordum, özlemişim adını duyunca anladım :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sen ördeği de Onur enişteye yaptırırsın, bize "ben yaptım" diye kakalarsın haaa :D Akşam eve gidip benimkine çemkircem "Gökçenin kocası börek yapıyor sen niye bana börek yapmıyon" diye :D
Evet evet o :D:D Bayılıom ona canım benim :D

hehhe heeeehe bende bende:deli::deli:
O NEY BEN HİÇ DUYMADIM ONUN ADINI GÜRDAL :durbun: BENİM TETERJANLARIM BUNLAR...
*AJAX FABULOSA PEMBE
*DOMESTOS KARBEYAZI 6KG
*ÇİF BANYO + MUTFAK JEL
*PRİL 6KG ELMALI
*OMO RENKLİLER İÇİN OLANI
*PERWOL SİYAH
*YUMOŞ ESKTRA FİESTA MÜGE ÇİÇEĞİ
OHH DETERJAN KOKTU BURNUMA DETERJAN AŞERDİM :D

benimm deterjan anlayısımm o günkü ruh halime baglı. mesela ajax ın yesili sekerli sekerli kokuyo cok da sevdim ama bu ay gittim dixi nin harbi cam kokusunu aldım. bulasık deterjanı ona keza. omo standart genelde. yumusatıcı da bu ay vernel in pembesini aldım. degişik bi koku. evde de bulut beyaz vardı bimin. gecen ay vernel mavi almıstım. öncekinde de mor. araya bimin morunu da sokabilyorum arada:deli: domestoss hep olur evde ama güldal da günlük temizlik için cok iyi klorak klorak kokmuyo. gördügünüzz gibi bu konuda bile bi dengesizlik varr. aaa ben hep bunu alırımm diyemiyorum:deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyyyyy menemennnnn :1:

Ohhhhhh ne iyi kız :D Allah nazarlardan saklasın..Benimkisi o kadar hamarat değel, bi cam siliyor 40 nazla :D

Kısır mııııııı aman yarabbi bayadır yemiyordum, özlemişim adını duyunca anladım :D

sağol bacım senin tocanıda bak işte hamile kaldığım günden beri bırak ben cam siliyim derde ben yakıştıramıyorum ayıp geliyo dışardan görenler filan olur aman ben yapıyorum camlarım oyuncak gibin küçücük siliyorum
kısır mı ı ıhhh çiğköfte tercih ederim bulgurlu bişi yiyceksek eğerr... acılı filan kısır yalancıktan kandırmaca geliyo bana :deli:
ama gökçecanın elinden yenir mi evet

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hımmm ne güsel eline sağlık ben yarın yapcam hep çalıyorum bi tek pazar müsaidim çamaşır bulaşık ev temizliği derken aman yarabbim akşam oluyo pazarteside ütü gecem sonra rahatım cumartesi akşama kadar...

kızz benimkide beceriksizlikten ölcekk:kahkaha: garibim 30 yıl mutfak yüzü görmemişş. annesi de marifet gibi anlatırr. bi kere sucuklu yumurta pişirdi de dehsete düstümm aatom bombası bulmus kimin. :kahkaha:anca yedigini topluyo benim kocam . baska iş gelmez elinden.. ayy kıyamam kızz ilk bebem o benimmm:kahkaha:

ama benide germez allah var. eve birini cagırsak temizlige dedim mii hiç üstüne laf etmez. bugün yemek yapamıcam desem ona keza. ben dısardaysam da mesela hiç sölemeden yer yemegini dısarda beni sıkıstırmaz. arada dilii papuc kimin olsada bir melekk sayılabilir:kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sağol bacım senin tocanıda bak işte hamile kaldığım günden beri bırak ben cam siliyim derde ben yakıştıramıyorum ayıp geliyo dışardan görenler filan olur aman ben yapıyorum camlarım oyuncak gibin küçücük siliyorum
kısır mı ı ıhhh çiğköfte tercih ederim bulgurlu bişi yiyceksek eğerr... acılı filan kısır yalancıktan kandırmaca geliyo bana :deli:
ama gökçecanın elinden yenir mi evet

Kız ne diyorsun bizim karşı komşumuz olan bey amca 61 yaşında, hala kendisi siler camları, karısı talimat verir, adamcağız hala siliyor, ben de eşime hep o adamı örnek gösteririm :) Biz 3. kattayız, camlar da büyük, yükseklik korkum da var, illa ki silecek yani kaçışı yok :D

kızz benimkide beceriksizlikten ölcekk:kahkaha: garibim 30 yıl mutfak yüzü görmemişş. annesi de marifet gibi anlatırr. bi kere sucuklu yumurta pişirdi de dehsete düstümm aatom bombası bulmus kimin. :kahkaha:anca yedigini topluyo benim kocam . baska iş gelmez elinden.. ayy kıyamam kızz ilk bebem o benimmm:kahkaha:

ama benide germez allah var. eve birini cagırsak temizlige dedim mii hiç üstüne laf etmez. bugün yemek yapamıcam desem ona keza. ben dısardaysam da mesela hiç sölemeden yer yemegini dısarda beni sıkıstırmaz. arada dilii papuc kimin olsada bir melekk sayılabilir:kahkaha::kahkaha:

Şimdiki kocalar iyi anacım ya, nazar değmesin...Mülayimler kız yazık :D Allah başımızdan eksik etmesin.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

kızz benimkide beceriksizlikten ölcekk:kahkaha: Garibim 30 yıl mutfak yüzü görmemişş. Annesi de marifet gibi anlatırr. Bi kere sucuklu yumurta pişirdi de dehsete düstümm aatom bombası bulmus kimin. :kahkaha:anca yedigini topluyo benim kocam . Baska iş gelmez elinden.. Ayy kıyamam kızz ilk bebem o benimmm:kahkaha:

Ama benide germez allah var. Eve birini cagırsak temizlige dedim mii hiç üstüne laf etmez. Bugün yemek yapamıcam desem ona keza. Ben dısardaysam da mesela hiç sölemeden yer yemegini dısarda beni sıkıstırmaz. Arada dilii papuc kimin olsada bir melekk sayılabilir:kahkaha::kahkaha:
[/sıze]

şükürler olsun ki kocalarımız mükemmel adamlar gerçekten çok şanslıyız ne adamlar var kızlar pasaklı ne bilim yapmasada okkalı laflar söyleyen ayy çok fena rabbime şükürler olsun dün akşam yanında oturuyorum yüzünü sevdim okşadım aşkımm dedim bu bebe olunca ben ikinide yan yana yatırıp sevsem ya dedim sen koca bebek o minik bebek kıyamıyorum üstüne gül koklayacak gibi kim bilir nasıl tuhafına gitcek bebeğimiz olunca şimdi tüm ilgi onun üstünde...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kız ne diyorsun bizim karşı komşumuz olan bey amca 61 yaşında, hala kendisi siler camları, karısı talimat verir, adamcağız hala siliyor, ben de eşime hep o adamı örnek gösteririm :) Biz 3. kattayız, camlar da büyük, yükseklik korkum da var, illa ki silecek yani kaçışı yok :D
Şimdiki kocalar iyi anacım ya, nazar değmesin...Mülayimler kız yazık :D Allah başımızdan eksik etmesin.
öle vallaa..ayyy tombull kelabbbamm benimmm.. bakk sevgim deprestii gelsin öpücemm:elis::kahkaha:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy evet yaa azo ile dura dura banada bulaştı yemek yeme hastalığı:kahkaha::kahkaha:eek:fff valla kısır istedi canım şaka maka

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
şükürler olsun ki kocalarımız mükemmel adamlar gerçekten çok şanslıyız ne adamlar var kızlar pasaklı ne bilim yapmasada okkalı laflar söyleyen ayy çok fena rabbime şükürler olsun dün akşam yanında oturuyorum yüzünü sevdim okşadım aşkımm dedim bu bebe olunca ben ikinide yan yana yatırıp sevsem ya dedim sen koca bebek o minik bebek kıyamıyorum üstüne gül koklayacak gibi kim bilir nasıl tuhafına gitcek bebeğimiz olunca şimdi tüm ilgi onun üstünde...

Ahhhh ahhhhh... Biz onları 2. plana atıcaz onlar da bizi :D
En kıymetlisi yavrusu olucak..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bende bende sorma. simdi gece benn kedi kiminn sagında solunda dolanıyomm.. uyurkende yapısıyorum sürekli ona kıvrılıp kıvrılıpp. bakalım bebeden sonra napcaz.. onun sagında solunda dolanamıcamm cünkü bebemm benim üstümde dolancakk:hihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

MAŞALLAH KIZZ DEDEME AFERİN BİZİM ÇEVREMİZDE ÖLE ADAMLAR YOKTU GARİ GELİYO DİYORUM YA BEN KENDİ AİLEMDE SOFRA TOPLAYAN BİR ERKEK BİLE GÖRMEDİM ÜSTÜNDEN ÇIKARDIKLARINI ÖYLECE BIRAKIRLARDI FİLAN AYYY DİYORUM İÇİMDEN TUĞBA ONA BUNA ANLATMA NAZAR DEĞCEK DİE BİİZM SÜLALEDE KİMSE BİLMEZ EMRENİN BU KADAR MARİFETLİ OLDUĞUNU BAK ŞİMDİ İLK EVLENDİK MUHARREM AYINDA AŞURE YAPMIYCAN MI DEDİ BANA BİLMİYORUM Kİ DEDİM :acep: MALZEMELERİ ALALIM BERABER YAPALIM DEDİ BEN MALZEMELERİ TEMİZLEDİM O YAPTI OFF HERKESE DAĞITTIK AMA ÖMRÜMDE BU KADAR GÜSEL AŞURE YEMEMİŞTİM GERÇEKTEN ODA İLK YAPIYOMUŞ ÇOK KOMİKTİ HERKESTE BEN YAPTIM ZANNETTİ OO SÜPER OLMUŞ FELA DİYİNCE TAM EŞİM SAĞOLSUN DİYECEKKEN EMREDEN Bİ CİMDİK YEDİM ŞİİİT SUS KOCAM YAPTI DEME SEN YAPMIŞIN GİBİ DAVRAN DEDİ :deli: BU SENE YİNE YAPARIZ HERALDE CANIM ÇEKTİ AŞURE ALLA ALLA ENERASAN EKŞİLİ NARLI FİLAN BİŞİ

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öle vallaa..ayyy tombull kelabbbamm benimmm.. bakk sevgim deprestii gelsin öpücemm:elis::kahkaha:

Öp kız :D:D Herkeş akşam kocasını öpsün ama öyle her zamanki kapıda karşılama öpmesi değil böle daha sıcak daha içten böyle ümüğünü sıkacakmış gibi öpelim :D Sonra da halleyli pastamızı yiyelim :cikolata:
ayyy evet yaa azo ile dura dura banada bulaştı yemek yeme hastalığı:kahkaha::kahkaha:eek:fff valla kısır istedi canım şaka maka

Yapta yiyek kız :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar