:kahkaha::kahkaha: Tamam anladım sen haşin seviyon
heeee ben öyle kelepçeydi kırbaçtı o tarz seviyom dermişim:deli::deli:yok be o gençlikte kaldı nerde o günlerrrr..ayyy azo delirdim zaar biri fişimi çeksin benimmm
:kahkaha::kahkaha: Tamam anladım sen haşin seviyon
bombasın sen yaa fırlama biz neden hergün durup durup bu konuya geliyoz anlamadım :cee:kahkaha::kahkaha: Tamam anladım sen haşin seviyon
kızz onu yaptık hemide güzel güzel yaptıkeskidendi oilk zamanlarımızdı yoksam bizimde aşk dolu bir yuvamız var şükür kızzzz
bombasın sen yaa fırlama biz neden hergün durup durup bu konuya geliyoz anlamadım :cee
bilmem mi aşk dolu bi bebe asya![]()
sevginizide biliyom bacımm adama 2dkda gıcık oldun şuraya bakk yaww sende bizim taktiği uygula bacım bu gece herkes...
he bugün cidden gıcık oldum şaka bir yanadayüzünü görünce dayanamam gerçi kocişime bak başladım yumuşamaya
yaa bacım kırbaç,kelepçe falan dedik ya birden izleyici sayımızda artma gözlendi farkındamısın 40a ulaştı vuuuuuuuuuuuuuuuu sapıkmı ne kız bunlar:deli::deli::deli:
YUMUŞA TABİ TOCAN O SENİN
KIZIM NOLUYO YA BİRİ BİİZ GÖZETLİYO 40 KİŞİ BİZİ GÖZETLİYO NÖRÜYONUZ ÖZEL HAYAT MI DİKİZLİYONUZABOWWW GÖKÇE OLSA AYIPÇI DERDİ +18 BURA HABERİNİZ OLSUN
ys:
hayırda hep sapıkça şeylerde çoğalıyorlar kızz vallahi aaaa bunlardamı meraklı ne bu tür şeylere
hadi gözün aydın o saman balım gir banyoya barioyy kocişim erkenn geliyomuss. tabe benim kara kasıma gözüme deell.. sabah beton namını layık gördügümm arkadasıyla aksam yemegi dısarda yemegi uygun görmüşler.. karısıyla da bi sevisirizz bi sevisirizz sormann. sürekli caktırmadann bi ince kinaye, bi dokunmaca:kahkaha: betonu beklemicegmiş kusum.. keyiflendim bakk. ama simdide dus almam lazımm.. amaaaaaannnn yani hastayım zati
kendine ii bak aşkım asyayada öle hadi bakalım ii tatiller temizlikten tatile fırsat kalırsa tabeben çıkıyorum tuğbammmm...kaçacam kafaya koydum yarın giremem çok öptük sizi kızımlaaaa..dikkat et kndine bacım:lilav:
ya benn bakım cantası olarakk sunu uygun gördüm.. kimsede kalmadı emme dünür sen bakk gariiii kızzzz nasıl bu.. üstüne tıkla ama yoksa görünmüyo
Ekli dosyayı görüntüle 9549
noluyoo uleeen
ne olsun be güselim geçmişi oku bence en azından 10 sayfayı analarsın noldunu
hadi gözün aydın o saman balım gir banyoya bari
kendine ii bak aşkım asyayada öle hadi bakalım ii tatiller temizlikten tatile fırsat kalırsa tabe
küçük mü ebat olarak canım güselmiş görüntüsü felan ben çok beğendim
ya benn bakım cantası olarakk sunu uygun gördüm.. kimsede kalmadı emme dünür sen bakk gariiii kızzzz nasıl bu.. üstüne tıkla ama yoksa görünmüyo
Ekli dosyayı görüntüle 9549
Çok beğendim kuşum ben...
Film izlicem şimdi bir bakınayım dedim kim var kim yok![]()
Maşallah 11:30a kadar uyumuşum bugün.Kahvaltıdan kalktık saat 1di![]()
Hiçbirşey anlamadım ya, 4te hava kararıyor ne gıcık bir durum..
Neyse kızlar öpüldünüz görüşürüz yarın.
selam kızlar, yarın kontrolüm var. dua edin benim için. sancım çıkmasın. bebeğim daha çok minik. sağlıkla ve vaktinde gelsin 70 gün sonuna kadar beklemeye razıyım... :sinifsinif:
ama hislerim mi diyim- çünkü deneyimim teorik olarak bile yok, çevremden falan-birşeyler sanki doğumun yaklaştığını söylüyor. müdür yardımcısı ne zaman ayrılıyorsun dedi. 2 hafta sonra dedim. ooo 5 haftayı sonraya aktarır, 2. dönem gelmezsin o zmn dedi. adam beni 35 haftalık hamile sanıyormuş yani. 2 hafta sonra 37.haftada ayrılcam sanmış :acep: hakkımızda hayırlısı...