2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:kahkaha::kahkaha: Tamam anladım sen haşin seviyon :D
bombasın sen yaa fırlama biz neden hergün durup durup bu konuya geliyoz anlamadım :cee
kızz onu yaptık hemide güzel güzel yaptık:)eskidendi oilk zamanlarımızdı yoksam bizimde aşk dolu bir yuvamız var şükür kızzzz

bilmem mi aşk dolu bi bebe asya :D
sevginizide biliyom bacımm adama 2dkda gıcık oldun şuraya bakk yaww sende bizim taktiği uygula bacım bu gece herkes...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bombasın sen yaa fırlama biz neden hergün durup durup bu konuya geliyoz anlamadım :cee

bilmem mi aşk dolu bi bebe asya :D
sevginizide biliyom bacımm adama 2dkda gıcık oldun şuraya bakk yaww sende bizim taktiği uygula bacım bu gece herkes...

he bugün cidden gıcık oldum şaka bir yanada:)yüzünü görünce dayanamam gerçi kocişime bak başladım yumuşamaya:):)yaa bacım kırbaç,kelepçe falan dedik ya birden izleyici sayımızda artma gözlendi farkındamısın 40a ulaştı vuuuuuuuuuuuuuuuu sapıkmı ne kız bunlar:deli::deli::deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
he bugün cidden gıcık oldum şaka bir yanada:)yüzünü görünce dayanamam gerçi kocişime bak başladım yumuşamaya:):)yaa bacım kırbaç,kelepçe falan dedik ya birden izleyici sayımızda artma gözlendi farkındamısın 40a ulaştı vuuuuuuuuuuuuuuuu sapıkmı ne kız bunlar:deli::deli::deli:

YUMUŞA TABİ TOCAN O SENİN
KIZIM NOLUYO YA BİRİ BİİZ GÖZETLİYO 40 KİŞİ BİZİ GÖZETLİYO NÖRÜYONUZ ÖZEL HAYAT MI DİKİZLİYONUZ :D ABOWWW GÖKÇE OLSA AYIPÇI DERDİ +18 BURA HABERİNİZ OLSUN :eek:ys:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
YUMUŞA TABİ TOCAN O SENİN
KIZIM NOLUYO YA BİRİ BİİZ GÖZETLİYO 40 KİŞİ BİZİ GÖZETLİYO NÖRÜYONUZ ÖZEL HAYAT MI DİKİZLİYONUZ :D ABOWWW GÖKÇE OLSA AYIPÇI DERDİ +18 BURA HABERİNİZ OLSUN :eek:ys:

hayırda hep sapıkça şeylerde çoğalıyorlar kızz vallahi aaaa bunlardamı meraklı ne bu tür şeylere:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyy kocişim erkenn geliyomuss. tabe benim kara kasıma gözüme deell.. sabah beton namını layık gördügümm arkadasıyla aksam yemegi dısarda yemegi uygun görmüşler.. karısıyla da bi sevisirizz bi sevisirizz sormann. sürekli caktırmadann bi ince kinaye, bi dokunmaca:kahkaha: betonu beklemicegmiş kusum.. keyiflendim bakk. ama simdide dus almam lazımm.. amaaaaaannnn yani hastayım zati

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum tuğbammmm...kaçacam kafaya koydum yarın giremem çok öptük sizi kızımlaaaa..dikkat et kndine bacım:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya benn bakım cantası olarakk sunu uygun gördüm.. kimsede kalmadı emme dünür sen bakk gariiii kızzzz nasıl bu.. üstüne tıkla ama yoksa görünmüyo

HO11_Bags_2_high.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oyy kocişim erkenn geliyomuss. tabe benim kara kasıma gözüme deell.. sabah beton namını layık gördügümm arkadasıyla aksam yemegi dısarda yemegi uygun görmüşler.. karısıyla da bi sevisirizz bi sevisirizz sormann. sürekli caktırmadann bi ince kinaye, bi dokunmaca:kahkaha: betonu beklemicegmiş kusum.. keyiflendim bakk. ama simdide dus almam lazımm.. amaaaaaannnn yani hastayım zati
hadi gözün aydın o saman balım gir banyoya bari
ben çıkıyorum tuğbammmm...kaçacam kafaya koydum yarın giremem çok öptük sizi kızımlaaaa..dikkat et kndine bacım:lilav:
kendine ii bak aşkım asyayada öle hadi bakalım ii tatiller temizlikten tatile fırsat kalırsa tabe
ya benn bakım cantası olarakk sunu uygun gördüm.. kimsede kalmadı emme dünür sen bakk gariiii kızzzz nasıl bu.. üstüne tıkla ama yoksa görünmüyo
Ekli dosyayı görüntüle 9549

küçük mü ebat olarak canım güselmiş görüntüsü felan ben çok beğendim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hadi gözün aydın o saman balım gir banyoya bari

kendine ii bak aşkım asyayada öle hadi bakalım ii tatiller temizlikten tatile fırsat kalırsa tabe

küçük mü ebat olarak canım güselmiş görüntüsü felan ben çok beğendim

aslında cok kücük degil.. yani bunların 2 boyu yoksa. bunun lila rengi bi benzeri görümcemde var. bende siyahını alayım dedim. kendimde kullanırım bebek dısında. ama hani o standart bebek cantaları var ya onlar kadar byük de degil. spor cantası gibi. içine 2_3 bez, bi iki tkm ıslak mendili kremi ve benim cüzdanımı alır:deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ekli dosyayı görüntüle 9549

Çok beğendim kuşum ben...

Film izlicem şimdi bir bakınayım dedim kim var kim yok :)
Maşallah 11:30a kadar uyumuşum bugün.Kahvaltıdan kalktık saat 1di :D
Hiçbirşey anlamadım ya, 4te hava kararıyor ne gıcık bir durum..
Neyse kızlar öpüldünüz görüşürüz yarın.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar, yarın kontrolüm var. dua edin benim için. sancım çıkmasın. bebeğim daha çok minik. sağlıkla ve vaktinde gelsin 70 gün sonuna kadar beklemeye razıyım... :sinifsinif:
ama hislerim mi diyim- çünkü deneyimim teorik olarak bile yok, çevremden falan-birşeyler sanki doğumun yaklaştığını söylüyor. müdür yardımcısı ne zaman ayrılıyorsun dedi. 2 hafta sonra dedim. ooo 5 haftayı sonraya aktarır, 2. dönem gelmezsin o zmn dedi. adam beni 35 haftalık hamile sanıyormuş yani. 2 hafta sonra 37.haftada ayrılcam sanmış :acep: hakkımızda hayırlısı...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çok beğendim kuşum ben...

Film izlicem şimdi bir bakınayım dedim kim var kim yok :)
Maşallah 11:30a kadar uyumuşum bugün.Kahvaltıdan kalktık saat 1di :D
Hiçbirşey anlamadım ya, 4te hava kararıyor ne gıcık bir durum..
Neyse kızlar öpüldünüz görüşürüz yarın.

bizde 12 ye kadar uyudukk:kahkaha: evet kıs günleri cok sıkıcı gercekten o anlamda. görüsürüzz yarınnn
selam kızlar, yarın kontrolüm var. dua edin benim için. sancım çıkmasın. bebeğim daha çok minik. sağlıkla ve vaktinde gelsin 70 gün sonuna kadar beklemeye razıyım... :sinifsinif:
ama hislerim mi diyim- çünkü deneyimim teorik olarak bile yok, çevremden falan-birşeyler sanki doğumun yaklaştığını söylüyor. müdür yardımcısı ne zaman ayrılıyorsun dedi. 2 hafta sonra dedim. ooo 5 haftayı sonraya aktarır, 2. dönem gelmezsin o zmn dedi. adam beni 35 haftalık hamile sanıyormuş yani. 2 hafta sonra 37.haftada ayrılcam sanmış :acep: hakkımızda hayırlısı...

insallah bi srun cıkmaz cnmm benimm. bana sancım olmadgo halde senin gibi heran dogurcakmısım gibi geliyo. 2_3 gündür ara ara regl baslangıcı gibi ufak caplı garip agrılarım oluyo ondan heralde. insallhh vaktinde gelirr kuzucuklarımız. sende kendini strese sokma. her sey güzel olacakk hayırlısylaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yuh yaa 27 misafirr olur mu. forumun üye olmayanlara acık olması iyi mi kötü mü bilemiyorumm yani:lala:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar,herkes iyidir inşallah...Dün ve bugün yazamadım...
Dün kontrolümüz vardı.Hamdolsun bebeğim gayet iyiymiş...1635 gram ve yaklaşık 40.5 cm olmuş.Bugün 30+4üz
Doktorumuz yaklaşık 1.5 saat kadar bizimle ilgilendi uzun uzun bebeğimizi gösterdi. Kızım bu kez çoğunlukla uyuyordu bir elini de başının altına almış.Doktorumuz uzun zaman kızımızı sevdi, çok güzel bir çocuk olduğunu söyledi....
Maşallah subhanallah, yanakları dolgunlaşmış, sivri bi çenesi var.Dudaklarını balık gibi açıp kapatıyo,bazen de sinirli sinirli büzüyo :)
Yalnız doktorumuz bebeğin duruşunun transverse olduğunu söyledi. Yani kafası sol tarafımda aşağıda ve bacakları sağ tarafımda yukarıda...Gerçekten de hareketleri hep o eksende hissediyorum...Doktorum bu şekilde devam ederse ve dönmezse normal doğumun imkansız olacağını söyledi.
Eğer sezeryan olursa epidural mi genel mi tavsiye ettiğini sordum,benim için genel anestezi tavsiye ettiğini söyledi.Benim gibi duygusal ve endişeli kişilerin ameliyatı izlemesinin pek uygun olmadığını tansiyonumun yükselebileceğini,olumsuz şartlar yaratabileceğini söyledi.
Aslında aynı fikirde olmama karşın,Sezeryan gündemime girince içimi bi korku kaplamadı değil.:acep:
Ama daha dönme imtimalinin de olduğunu söyledi.
Yalnız normal doğumda annenin doğuma iştirakinin çok önemli olduğunu,işbirliğini tam yapması gerektiğini de söyledi.
Bakalım artık hayırlısı.
Ayrıca akıntı kontrolü de oldum dün.Ve doktorum bi akıntım olduğunu farketti, hatta kameradan bana da gösterdi. Bu tip akıntılar erken doğuma sebep olabiliyomuş ve erken doğum sebepleri arasında önlem alınabilen tek durummuş.
Bunun için aplikatörle uygulanabilen bi krem-fitil verdi.
10 aralıkta kontrol edecek.
Ayrıca erken doğum sinyalini nasıl anlayacağıma dair mini bi eğitim de verdi...
İnşallah cuma günü de çalışabilir raporu verecekmiş.Pazartesiden cumaya erteledi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hee sahi bi de usg'den bebeğin sarışın mı esmer mi olup olmadığını anlayabilir miyiz diye sordum, aslında henüz erken olmakla birlikte dudaklarla yüz renginin oldukça kontrast olduğunu yani beyaz tenli diyebileceğimizi söyledi.
Ben duymadım ama eşim diyor ki daha ilerleyen haftalarda saç rengine de yorum yaparım demiş:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar