2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
korkunç bi gece geçirdim. hatta sabah başladı akşam sürdü gece de devam etti. çok uykum var hiç uyumadım ya :(

ohhh kuzum hayırdır ne oldu bi anlat bakayım benim bu sıpa oğlumda her sabah 5 te uyanıyo ezan okunana kadar tekmeliyo ezan okunuyo 15 dkdaha aynışiddetle tepinizyo uyku filan kalmıyo bi daha 5 e kadar ne uyuduysam sanırsam beni sabah namaza kalk anne diye uyandırıyo tabii anne yatağından kalkmayıncada kızıyo

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bende geceleri çok uyuyamıyorum.
Bide grip oluyorum galiba.. senin neyin vardı ?

ben de hiç uyuyamıyrm ya :uzgun:bende hemen dertlerimi anlatmaya basladı dersinizdiye için gecelerimi anlatmayacaktım ama konu açıldı kendiliğinden:sila:
kızlar ya beim gecelerm kabus gibi..
bacaklarım resmen kopuyr ağrıda eklem yerlerim sızlıyr:zonk:

insanın totosu ağrır mı ya:acep:totom bile ağrıyr.. doktor sormuştm normal dedi zaten ne sorsam herseye normal diyr:2:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
şu pijama krizim yeminle kardak krizi gibi oldu ya... yok içime sinen bişi bulamadım. öffff

bak gökçe ben şu pijamayı aldım.. ama öyle güzelki kumaşı..
Dünde yıkadım ütüledim..
1304082224764739_x.jpg

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de hiç uyuyamıyrm ya :uzgun:bende hemen dertlerimi anlatmaya basladı dersinizdiye için gecelerimi anlatmayacaktım ama konu açıldı kendiliğinden:sila:

insanın totosu ağrır mı ya:acep:totom bile ağrıyr.. doktor sormuştm normal dedi zaten ne sorsam herseye normal diyr:2:

Aynen o ağrılar bendede var sorma..
Sanki vucudum uyuşuyor. Bide sol tarafta yatmaktan solum çürüdü ya..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün kahvaltı hazırlarken eşim çağırdı odaya gittim baktım. bakmaz olaydım. benim yatağım japon yatak yere çok yakın ve yanları biraz irice.

eşim yatağı yorganı ne varsa atmış yere sinirden gülüyor. bi baktım yatağın altı olduğu gibi küf ve su... bildiğiniz su. parke sular içinde :( şoka girdim... hani biraz daha farketmese yeminle mantar bile yetişir o denli küf rutubet yapmış yatağın altı.

bizim evler yeni demiştim, benim evin altı da boş şu an. market yapılacakmış o yüzden o katın duvarlarını daha örmemişler. denize de çok yakın olduğundan dışarısı soğuk evin içi sıcak duvarlar terleme yapmış meğersem. eşim de duvardaki hafif renk değişikliğini farketmiş demiş bi bakayım rutubet mi yapıyor diye bakar bakmaz da bu manzarayla karşılaşıyor.

derken yavruma yaptırdığım gardoropun altına baktık; göl. kilere baktık; göl. :) oraların küfünü sil, ufoyla duvarları kurut, yerleri domestosla, yatağı balkona çıkar yeni yatak sipariş et.

meğersem; benim kalçamla sırtım çok agrıyor ya bu ara, eşimde de başlamış omuzları sırtı agrımaya. demiş bu işte bi iş var duvarın rengini de hafif değişik gorunce anlıyor :( hep o yüzdenmiş agrılarım kankalar. çünkü bu kadar şiddetli ve bu kadar uzun da sürmezdi benim ağrılar. velhasıl pazar günüm berbat geçti. saat 12 den akşam 6ya kadar evi temizledik. ütü mütü derken akşam oldu zaten.

gece de midem çok bulandı, yatmadan elevitle demir hapı içtim. ondan mı acaba bi desancı gibi bişiyler oldu ödüm koptu :( :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İşte tam olarak yaşadığım buydu.Bacak+toto ağrısı.
Tatlım magnezyum içtim içeli düzeldi.
Hergün de almıyorum, haftada 2-3 içsem yetiyor, 1 hafta idare ediyor beni.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
İşte tam olarak yaşadığım buydu.Bacak+toto ağrısı.
Tatlım magnezyum içtim içeli düzeldi.
Hergün de almıyorum, haftada 2-3 içsem yetiyor, 1 hafta idare ediyor beni.

aynen doktorum gibi konustun yoksa sen doktor musun:kahkaha:

canım ben hergün içiyordum o da ikiye tane iç dedi içiyrm ama geçmiyr..ben de maden suyu da içiyrm zira doktora sorsam 3 e çıkar demesinden korkuyrm:lala:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dün kahvaltı hazırlarken eşim çağırdı odaya gittim baktım. bakmaz olaydım. benim yatağım japon yatak yere çok yakın ve yanları biraz irice.

eşim yatağı yorganı ne varsa atmış yere sinirden gülüyor. bi baktım yatağın altı olduğu gibi küf ve su... bildiğiniz su. parke sular içinde :( şoka girdim... hani biraz daha farketmese yeminle mantar bile yetişir o denli küf rutubet yapmış yatağın altı.

bizim evler yeni demiştim, benim evin altı da boş şu an. market yapılacakmış o yüzden o katın duvarlarını daha örmemişler. denize de çok yakın olduğundan dışarısı soğuk evin içi sıcak duvarlar terleme yapmış meğersem. eşim de duvardaki hafif renk değişikliğini farketmiş demiş bi bakayım rutubet mi yapıyor diye bakar bakmaz da bu manzarayla karşılaşıyor.

derken yavruma yaptırdığım gardoropun altına baktık; göl. kilere baktık; göl. :) oraların küfünü sil, ufoyla duvarları kurut, yerleri domestosla, yatağı balkona çıkar yeni yatak sipariş et.

meğersem; benim kalçamla sırtım çok agrıyor ya bu ara, eşimde de başlamış omuzları sırtı agrımaya. demiş bu işte bi iş var duvarın rengini de hafif değişik gorunce anlıyor :( hep o yüzdenmiş agrılarım kankalar. çünkü bu kadar şiddetli ve bu kadar uzun da sürmezdi benim ağrılar. velhasıl pazar günüm berbat geçti. saat 12 den akşam 6ya kadar evi temizledik. ütü mütü derken akşam oldu zaten.

gece de midem çok bulandı, yatmadan elevitle demir hapı içtim. ondan mı acaba bi desancı gibi bişiyler oldu ödüm koptu :( :acep:

oowwww gökçecim geçmişler olaa manzarayı gözüümün önüne şöle bi getirdim de allah kolaylık versin yanlız taklım biizm evde çatı ya aynı rutubet olayıda bizde oluyo üst taraftan malesef bu bi kere yaptıysa devamlıda yapacak demektir üzgün olarak söylüyorum bunu dikkat edin önlemi nedir bilemiyorum ama bizde bir kaç defa tavanları sildik o küf tarzı lekeler daha çok oluştu senede 3 kez tavanları boyuyoruz ancak başa çıkabiliyoruz bilmeyen derki aman ne piss kadın duvarların saten boyaysa nefes almamasınında nedeni varmış biraz haberin olsun bebişim ama sizin alt kat boşsa o terlemeyi devamlı yapar :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Geçmiş olsun babuş.
Benim eski evde olmuştu bu iş.Eşyalara kadar kokusu sinmişti,duvarlarda yeşil organizmalar çıkmıştı.Üstelik ara kattı.Sadece yatak odası olmuştu.
Yeni eve taşınınca eşyayla birlikte o koku da taşındı tüm domestosla vs.lere rağmen. 1 yıl sürdü evimi terketmesi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

canım ben hergün içiyordum o da ikiye tane iç dedi içiyrm ama geçmiyr..ben de maden suyu da içiyrm zira doktora sorsam 3 e çıkar demesinden korkuyrm:lala:

ehehehe geldiğim kasabada bana doktor bu ne derlerdi :kahkaha::kahkaha:
magnezyum yaramadıysa seni ileri incelemeye alıcam şimdi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canımcım senin ağrıların sebebini ben diyim magnezyum filan hikaye tatlım bizim mesleğin en pis tarafı devamlı ayakta kalmak senin ağrılarını arttıran sebep 32.haftada izne ayrılman gerekiyo senin sakın son haftaları bekleme bence...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar