2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
elam hatun kısmısı. dr a gitmeden bi bakıyım dedim.. regl olmadıgım için belki takmaz dierekten azcık rahat olsamda cok tırsıyorum.
kızcem de durdugu yerde durmuyo. dönmeyi ögrendi ya yere koyar koymaz saga sola atıyo kendini. kolu da cıkarmayı basarıyo artık degmeyin keyfine. dirseklerinin üstünde kalkıpp bakınıyo etrafa gülüyo yatıyo sonra bi daha kalkıyo. cocugun canına tak etmişş sırtüstü yatmak:D sonrada solucan misali sürtüne sürtüne gitmeye calısıyo ama totoyu toplayı toplayı bırakıyo bi yere gittigi yok:D

sütümde gündüz emmediginden baya azaldı artık ped bile takmıyorum o derece. bugün incir kürüne baslıcam ise yaradı yaradı yaramadı ek gıda ve mama yanyana gelince tamamen kesilir sanırım. :(

ayy kıyamam oh ne guzel :)) darısı benim kızın basına bakalım benimki ne zaman doncek su sıralar acayip kalkmaya calıısyo oturur pozisyona kadar gelio duruyo bikac saniye geri atıyo sonra kendini :)

üzülme ecrincim kısmetlerinde ne kadar varsa o kadar alırlar anne sutunu napalım..benimde azalıyo farkediyorum yani 6 ayı doldurabilirmiyiz anne sütüyle hic bilmyom :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Saka bi yana profilinde bi resim vardi orda farkli gorunuyordun..yada hsyalimde farkli mi kaldin acep:ajan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben tırstımm cnm cekimm yönteminden.. ya hamileysem die deli deli dolanınca bir zaman cekim yönteminden nadas yöntemine gectikk bu da pek ii olmadı :D
bende bırakmıyorum pek ama bu ikinci gece. gece hep uyudugundan sıkıntı olmuyo. onun emme saatine kadar ben evde oluyorum zaten. cocukla dügüne dernege gidemem cünkü. e bakan da halası olunca içim rahat ediyo.
hayatım nie öle diosun. neden bakamayasın cocuguna. bakk kocaman oldu sahin pasa demek bakabiliyosun yani. bebek bu huysuzluk yapar. her bebek bir degil ki. belki kızın cok sessiz sakin uykucu bi bebiş olur:ask: dayımın oglu o kadar sesssiz bi uslu bi bebekti ki gülerken ses cıkarmasa var mı yok mu bilemezdik. ama kızı o kadar cazgırdı kiii ay bu cocuk hiç susmucak galiba diodu annesi. sonra büyüdüler ikiside uslu simdi. bu senin anneliginin iyi,ligini yada kötülügünü göstermez cnm. cok emek veriyosun kendine haksızlık etme:ask::ask:

nası verdinn tanselimmm yaaa.. ben aynı kiloda yapıstım kaldım. ekmegi kessem zayıflar mıyım acaba. cok istahım acık yaa tutamıyorum kendimi

ecrinim hiç tatlı ve hamurişi yemedim. 1-2 haftadır vetemiyorum. iştahım açık hele emzirince bişeyler yemek istiyorum. bu aralar yürüyüşe başladım inşallah fayda eder. ben ayda 2 kilo versem yeter diyorum. eylüle kadar eski kiloma immiş olurum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar