2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar be,,keske hepimiz aynı sehirde olsaydık bi gun bebişleri de alır toplanırdık ne güzel olurdu..:ask:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
eşim gelsin alışverişe gideceğim Selimi bırakıp. Rahat tişört ve eşofman almayı düşünüyorum. Bu yaz çok rahat şeyler giyeyim diyorum. Dün akşam yemeğe gitmişti biraz şık giyindim çok zorlandım ya. Acayip terliyorum. Selimi al gezdir arabasına oturt felan zorlanıyorum. Siz ne tarz giyiniyorsunuz.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eşim gelsin alışverişe gideceğim Selimi bırakıp. Rahat tişört ve eşofman almayı düşünüyorum. Bu yaz çok rahat şeyler giyeyim diyorum. Dün akşam yemeğe gitmişti biraz şık giyindim çok zorlandım ya. Acayip terliyorum. Selimi al gezdir arabasına oturt felan zorlanıyorum. Siz ne tarz giyiniyorsunuz.

Ben pijamayla takılıyom Tanselim :D :D Dışarı da sırtımda kocaman sırt çantasıyla çıktığım için anca eşofman ve spor ayakkabıyla takılıyom :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Benim de yaz tatili için alışveriş yapmam gerek. Çünkü pantolonları geçtim, t-shirtlerim bile olmuyor artık ne yazık ki... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar, kızım ishal mi oldu nedir anlamadım. Dün gece hiç uyumadı desem yeridir, sürekli ağladı. Bugün kaçıncı kaka oldu bu 5 mi ne... İshal oluo olmadığını da anlamadım yani kakanın tipi sanki aynı ama daha sulu gibi. Emin olamıyom... Ne salak bi anneyim ben yaaa bunu bile anlamadım. Nası anlıcaz siz biliyo musunuz?? Neyse bu kız gene bişe yaptı sanırım, altını açayım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Benim de yaz tatili için alışveriş yapmam gerek. Çünkü pantolonları geçtim, t-shirtlerim bile olmuyor artık ne yazık ki... :(

aynen simuşum, terleme oluyormu sizdede. Bi zaman bulsam dahiliyeye gidip tahlil yaptıracağım. Troidden şüpeleniyorum. Bu arada tatil yerine karar verdinizmi..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

Tuna'da bebek ergenliği başladı galiba :D herşeye alınıyor, küsüyor. bu öğlen okuldan eve geldim. annemin kucağındaydı , azcık konuştum. sırıttı. memesi düştü hatta ağzından sırıtırken. neşesi yerindeydi yani.ellerimi yıkayayım da öyle kucağıma alayım diye çıktım odadan. kapıya bakarak içini çeke çeke ağlamaya başlamış. geçenlerde dondurucudan çıkardığım sütü beğenmedi diye şimdi taze sağmaya, dolapta muhafaza etmeye çalışıyorum. onları da çok nazlanarak içmiş bugün :( geldiğimde memeden gayet hevesle içti. nefes almıyor emerken. sanırım benim gitmemi istemiyor artık :acep: şu tatil bir gelseydi... :(

ben yine bütün bebekleri kaçırdım :( ah okul ahhhhhh

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar,

Tuna'da bebek ergenliği başladı galiba :D herşeye alınıyor, küsüyor. bu öğlen okuldan eve geldim. annemin kucağındaydı , azcık konuştum. sırıttı. memesi düştü hatta ağzından sırıtırken. neşesi yerindeydi yani.ellerimi yıkayayım da öyle kucağıma alayım diye çıktım odadan. kapıya bakarak içini çeke çeke ağlamaya başlamış. geçenlerde dondurucudan çıkardığım sütü beğenmedi diye şimdi taze sağmaya, dolapta muhafaza etmeye çalışıyorum. onları da çok nazlanarak içmiş bugün :( geldiğimde memeden gayet hevesle içti. nefes almıyor emerken. sanırım benim gitmemi istemiyor artık :acep: şu tatil bir gelseydi... :(

ben yine bütün bebekleri kaçırdım :( ah okul ahhhhhh

kıyamam ben ona yaa..tabi ozluyodur seni ana kuzusu daha napsın yavrum ya uzulme cok cok az kaldı okullar kapancak iste :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Little'cım kac gundur soylicem unutuyorum..
en cok istedigim seydi ingilizce ogretmenligi yada ingiliz dili ve edebiyatı okumak ama kısmet olmadı kucuklugumden beri hevesliydim ingilizceye karsı
87 dogumluyum ben o zamanlardaki yabancı sarkıları mırıldanıyomusum taklit etmeye calısıyomusum annem soylerdi..

anlıyorum sen simdi oglusundan ayrı kalmak istemedigin icin yakınıyosun haklısın ama bende bi yandan ozeniyorum sana ogretmenligin acısından :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar